Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!
MetalGear
Реакции
544

Пораки на профилот Нова активност Теми и мислења За Огласи

• така е. Ок, секој град си има своја убавина, сигурно и во Куманово има што да се види, ама нормално е дека ќе има помалку, помал град е. Ма нема врска тоа, важно е да се забавуваме, секој си бира различно место според вкус :)
    па се излегува сегде, секој различно. Јас на пример најчето излегувам во град низ кафичите. Епа сега, пак зависи кои кафичи, јас на пример не гледам многу на цената и одам во поскапите, па еднаш се живее зар не :)
    да Куманово е помал град, логично е да е поефтино.
    хаххааххаха добар си :D
    глеј вака до утре сабајле ќе правиме муабет :)
    хахахахах лавиците се поопасни :D
    а може ова на сликава е лавица? не се препознава на сликава.
    хехехе да да.
    Абе фејсбук е добар сајт за запознавање нови пријатели и дружење и контакт со реалните пријатели, ама некои го користат за глупости.
    Чекај да те аднам на фејсбук и на скајп :)
    Епа не е баш убаво времето и не ми се шета. Јас во овие "ЖЕШКИ" хаха денови, најмногу го поминувам времето по форуми. Оти што ќе прават форумите без моите важни мислења? :D
    Хехехе и поретко на фејсбук и на скајп. Ќе те аднам попосле на скајп :)
    хехехе да, веке напишавме 46 коментари :D
    епа се наоѓаат теми за муабет, а времето си врви, ние окапавме пред компјутер :D
    На мене кога беше топло, постојано ми беше пуштена климата.

Хахахаха добри причини :D
    Мој совет - да се шишаш, еве на пример повеќе ми се допаѓаат машки со кратка коса, него со долга :)
    хахахахахах ова ти беше јако
    за вруќо неможе гола по улицу да идеш, а све + што облечеш ти е вишак и те грее +
    :D
    па добро, ама може по кратки ракави и кратки панталони :)
    Ке се шишаш како на сликава, или? :D
    Јас па сакам топло да е, подобро +40, одколку 15-20 или пак во минус да отиде температурата.
    Да, сред лето толку ладно не ја бива.
    И јас мразам дожд, ама несакам ни -10 :D
    Ќе се договорите :)
    Епа требало порано да извадиш пасош, за сега да одиш. Ајде де, другпат.
    Инаку во Куманово какво е времето, сончево или врнежливо е? Во Скопје ич неубаво веќе втор ден, облачно, дожд и ладно е :(
    Требало по итна постапка да извадиш.
    Инаку јас ќе одам во Црна Гора на одмор две недели, па после тоа една недела во Охрид и некаде во август неколку дена во Дојран :)
    Јас на Маврово во зима одам, некако летно време не ми се допаѓа да го поминам одморот на планина или во шума. Но, секој си има различен вкус :)
    Хехехе епа во Охрид летно време, само туристи ќе видиш, ама и домаќините се тука :D
    тебе те интересираат домаќинки :p
    епа убаво :)
    хехе летово баш ќе се одмориш, во куманово па по одмори... и после со нови сили пак на учење и работа :D
    Да, скопскиот дијалект е сличен на литературниот јазик. Но сепак мислам дека велешкиот е најсличен со литературниот :)
    А сега ти во Скопје живееш, или во Куманово?
    Па, разбирам ама потешко ми оди :D
    хехехе ама во живо ако зборувавме, и уште да зборуваше брзо, дефинитивно немаше да те разберам :D
    И ние имаме некои зборови кои оние од други градови можеби нема да ги разберат, но јас најчесто зборувам литературно, особено на форуми. А онака со друштвото, можам и по скопски да терам :D
    ами да :p
    еее сега ептен се запиша кумановски, ама ако интересен ми е кумановскиот дијалект :D
    јас сум од Скопје, К.Вода
    Епа целосно треба да биде самостоен и мажот и жената, плус со две плати е различно одколку со една. И тие меѓусебно ќе си помагаат :)
    Инаку да не си од Тетово? Или Куманово?
    Е не си во право. Пиво можете и самите да си купите, а ние жените можеме и самите да си работиме. Секој различно. Така да... ;)
    хахаха не е папучарски туку реалност :p
    хехехе да се пошегуваме малку де, мажите и жените едни без други неможат ;)
    хахахахах е богами читкај си :D
    зашто жена што може да ти направи, ни ѓаолот неможе :gjavol:
    хехехе just kidding :D
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
На врв Дно