Да.он офф?
Или работи на максимум или ислклучува.
Во тоа време Vivax соработуваа со Galanz денес со Midea.
Да.он офф?
А потрошувачка ??Добра машина, 17 години стара и не се предава
Погледнете го атачментот 163392
Имам од таа генерација (Gree) на R22. Брутално лади.Да.
Или работи на максимум или ислклучува.
Во тоа време Vivax соработуваа со Galanz денес со Midea.
Имам од таа генерација (Gree) на R22. Брутално лади.
На - 10 има греено без проблем.
Сеуште е во функција. Магаре
Potrosuvacka priklucok na crno, neka puka evn.А потрошувачка ??
10 на 100
Mitsubishi LN35, поубава нема. Имаш перла бела, бордо и црна како и обична бела.Zdravo, mi treba preopraka za 2 isti po izgled inverteri so 3.5 i 5.5kw., dobar majstor za demotazha na starite i montazha na novite, so shto ednata kje bide na razlicno mesto od segashnoto.
Za "gree" citam deka ne gi preporacuvate. Klimive treba da se koristat i za greenje, znaci biten mi e i SCOP i SCEER, da se izdrzlivi ili barem da imaat dobar ovlasten servis, da imaat dodatni filtri (ne HEPA i nekoj pokompliciran shto kje pravi povekje steta nego dobro). Isto, preporaka za prodavachi poshto gledam deka od klimi mk lugjeto ne se zadovolni so korisnucka usluga i podrshka, a i od montazata.
земи си 3.5кв Hisense HB35 и HB50 5.5 кв, исто имаат јонизатор и уништуваат бактерии, додатни филтри, највисоки SEER и SCOP во класата. Јас ја имам HB50, до сега сум задоволен за ладење, за греење ќе видиме кога ќе олади.Ne napishav budzet ama ne 2.5k evra. Nekade okolu 500-600 za 3.5kw i ~800 za 5.5kw. Inaku iako mi se za greenje stanov e na jug i ima dobra izolacija.
Ќе го носиш на душа со тоа Hisense-тоземи си 3.5кв Hisense HB35 и HB50 5.5 кв, исто имаат јонизатор и уништуваат бактерии, додатни филтри, највисоки SEER и SCOP во класата. Јас ја имам HB50, до сега сум задоволен за ладење, за греење ќе видиме кога ќе олади.
Еден пријател лани зема Hisense на секој 35/40 мин defrost правиЌе го носиш на душа со тоа Hisense-то
Самиот по себе дефростот на 35/40 мин. не значи дека е лоша климата. Честотата и должината на дефростите зависат од многу фактори, за да даваме мислење врз база на „климата на пријателот“Еден пријател лани зема Hisense на секој 35/40 мин defrost правикатастрофа
Еден пријател лани зема Hisense на секој 35/40 мин defrost правикатастрофа
Ех и ти сеа почна.... имало разлика....може има некоја ефтина, не можеш да очекуваш многу од клима за 20к. Овие што му ги давам се скоро средно висока класа 30-50к, не се шала. Кај мене Хајсенс Енерџи дефрост прави само во најладните денови од јануари, али ќе ја спуштиш на 23 степени и нема да прави.
Od kade ja kupi hb35?земи си 3.5кв Hisense HB35 и HB50 5.5 кв, исто имаат јонизатор и уништуваат бактерии, додатни филтри, највисоки SEER и SCOP во класата. Јас ја имам HB50, до сега сум задоволен за ладење, за греење ќе видиме кога ќе олади.
Бесплатна достава
MEMORY CARD SANDISK MICRO-SDXC UHS-I 200GB ULTRA A1C10 w/adapter 100mb/s SDSQUAR-200G-GN6MA
2.700,00 ден
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES MI ROBOT VACUUM S20 BATTERY 3200Mah, 14.4v, 46.08Wh
2.950,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 BLACK (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A1
4.030,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM RED switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M1
15.770,00 ден
Бесплатна достава
CABLES MONITOR HDMI M-M 3m v2.1 4K (60Hz) with Ethernet Secomp, 11.99.5682-10
260,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA BY-V30, 2xMIC, USB-C receiver, Black, BY-V30
3.600,00 ден