JamesKirk
poweruser
JamesKirk's setup
- Processor & Cooler
- i3 1315u
- Motherboard
- ASUS
- Storage
- WD SN5000S 512gb + Samsung QVO 870 1tb
- RAM
- 16GB
- Video card
- Intel UHD Graphics
- Mouse
- MSI
- Keyboard
- Genius
- Monitor
- Samsung LS24C310EAUXEN
- OS
- Windows 11 PRO
Проблемот е кај тебе највероватно. Дали и на Тв и андроид и преку web е исто? Кога го тестирав а1 експлорер пред некоја година (на мобилен) ги имаше каналиве.И додека move tv оди чекор напред и прави редизајн на апликацијата и воведе ,,Мој ТВ,, ние претплатниците на A1 xplore не можеме да ги гледаме канал 5 и телма. Неколку пати се јавив а и порано (уште пред 3 години се имам јавено) во А1 да им воочам за овој проблем но нив,, мува не ги лази,, и секогаш одговараат дека овие два канали кај нив ги има на апликацијата. Прашав кај други корисници мои роднини и пријатели дали ги имаат овие канали но и кај нив ги нема канал 5 и телма. Ако читаат нека ја средат оваа работа која е проблем неколку години наназад. Ако сакаат да имаат претплатници...
Прашав и другар што коисти а1 експлорер и вика океј е (слики во атачмент). Ова на ТВ е, и рече дека на webh апликацијата не ги дава тие канали
Мене искрено не ми се потребни ги имам арените и сите останати а не дека гледам мн на тел.ама се наоѓаат за тепање време некогаш