ИнтерхемДечки здраво.
Знае некој од каде да се купи ПГ/ВГ? До скоро порачував од vapable.com и и беше солиден за цената преку обична пошта ама сега и тие ставиле само од скапиве пошти.
Безброј пати имам нарачувано посебно од Англија и со вакво нешто сум немал искуство, да не ја имаш прекардашено со тежината?Пратка со течности стигната на 31/10/2025, отидена во царина и статус недостасува фактура.
Имам испратено фактура, нормално ќе си платам данок колку треба. Но покрај меилот испратен, поминаа 2 недели ништо не се деси.
Отидов до Скопје во пошта да си прашам убо поштено до каде е, ми рекоа дека требало да приложам некоја лиценца или да најдам некој што има таква лиценца, па дури тогаш ќе сум ја добиел пратката(данок се пресметувало од тоа колку мл и отвориле да видат што има внатре). Е сега прашањето ми е дали некој се има најдено во ваква ситуација и што може да се направи.
Пратката е од UK. Имам нарачувано и претходно без проблем ова ми е 8ма пратка.
Погледнете го атачментот 156878
ми рекоа дека требало да приложам некоја лиценца
Каде може да се купи ПГ и ВГ, Интерхем веке нема да продава на физички лица, прашав. Алтернатива?
Од Интерхем два пати ПГто мирисаше на алкохол, земав од Солун, одлично е , 17евра за еден литарКаде може да се купи ПГ и ВГ, Интерхем веке нема да продава на физички лица, прашав. Алтернатива?
Каде може да се купи ПГ и ВГ, Интерхем веке нема да продава на физички лица, прашав. Алтернатива?
Мислењето е автоматски споено:
Од Интерхем два пати ПГто мирисаше на алкохол, земав од Солун, одлично е , 17евра за еден литар
Само физички, Грциве објаснување квалитетно за производите , што е добро и зашто е добро, Софија исто и они се преснабдени а за Србија незнамИли да нарачуваш или физички да си купуваш од земјите во соседството.
Искрено и мене не ми се допаѓа PG. Не само што мириса туку и мислам дека има малку поинакви својства од она PG што сме го купувале за е-циг. Не знаев дека престанале да продаваат на физички лица. Но ионака јас повеќе не би купувал од нив. Посебно не PG.
Здравје во Јануари ако има простор ќе си земам уште по 1 литро, а и прилично квалитетни концетрати имаат, штета што земав само еденНе кажувајте за што ви се ПГ и ВГ, било од каде да ги земете. Или на царина. „За козметика ни се/жената нешто прави“.
... ќе биде скороА кога ќе ги спроведат член 9 под (1), (2), (3) се откажувам од електронски.![]()
Здраво !
Да прашам, дали некој знае, дали поминуваат пратките на царина со nicsalt течности од 10мл. со овошни(благи) вкусови ? Последно нешто на форумот прочитав некаков сертификат за увоз требало?!
Досега нарачував по 10 шишенца од 10мл ,ми стигнуваа на адреса без царина и без ддв!! А сега ???
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Порачав 550 мл од Англија, платив 130 денари царина , пратката беше над 85 фунти со се поштарина.Ништо уште не е јасно ! Ќе креирам нарачка па ќе видиме што ќе биде !! За 2-3 недели ќе дознаеме!
Фала metuzalem!!!
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
RAM DDR4 4GB 2133MHz G.SKILL F4-2133C15S-4GIS
2.600,00 ден
PAINTING ART SET FOR CHILDREN EXTRALINK (88 pieces) PINK UNICORN
1.430,00 ден
WALIKING PAD XIAOMI KINGSMITH X21
48.990,00 ден
MONITOR 24.5" GIGABYTE GS25F2A SS-IPS, 1ms, 240Hz, 1920 x 1080, 2x HDMI, DP
7.490,00 ден
MOUSEPAD BLIZZARD Naruto Shippuden - Itachi Uchiha XL, 900 x 420 x 3, FNRMPSPEED24ITCXL
1.550,00 ден
TABLET LENOVO IDEA TAB TB336FU+ Lenovo TAB PEN w/PROTECTIVE CASE , 11", 2.5K (2560x1600) IPS 90Hz, 8GB DDR4, 256GB Memory, Camera Front-5MP, Rear-8MP,ZAFR0489RS
13.900,00 ден