Спремен си за по студентки...Погледнете го атачментот 155519
После долго размислување дали да го купам, го најдов за добра цена и мораше да го земем
Dior Sauvage Elixir
Одамна ми е мене поминато времето за студентки.Спремен си за по студентки...
наредна фаза би било пензионерки ?Одамна ми е мене поминато времето за студентки.
Женет човек сум јас бре, срам те билонаредна фаза би било пензионерки ?
Си создаваш ситуација да добиеш прашања од типот: “за која купуваш толку скапи парфеми“Женет човек сум јас бре, срам те било![]()
Добива и сопругата парфеми и она е љубител. Има колекција не колку мојата али солидна од едно 20тина парфемиСи создаваш ситуација да добиеш прашања од типот: “за која купуваш толку скапи парфеми“(мала шега).
ПС: Со убаво да се користи!
7000 денари го платив и да, го имам Латафа Асад клонот негов арапски.Скоти, колку го плати и дали си пробал некоја арапска верзија/клон на него?
Одличен клон е. Нема толкава трајност и нема таков depth како еликсирот али во секој случај одличен клон за цената.Може вода да му носи, или немаат допирна точка? Сепак асад е 2300.
Добар deal? Или тоалетната вода е подобар избор (3800 денари 200ml)?
ги имам и двата, khamra ти е некоја не толку автентична верзија на angel's share, блага и многу женствена, додека afnan 9pm rebel е ананас во шише, smoky и машки. И двата ти се долготрајни зимски парфеми 6-8 часа со добра проекција бар едно добри 4 часа. Ги имаш на fragrance.mk а за пола цена ги имаш и на zirafamall.mk. За првиот избор би идел со Qahwa / Dukhan, a rebel слободно пробај blind-buy safe е немаш промашај.Некој да ги тестирал Lattafa Khamrah и Afnan 9pm rebel. Се размислувам кој од овие два да ги купам, и двата ми се одлични, а не ми се дава 100евра.
На фб група, ми ги препорачуваат и другите 2 верзии од Khamrah но ги нема никаде да се тестираат.
Дали се оригинал на жирафава мол?Ги имаш на fragrance.mk а за пола цена ги имаш и на zirafamall.mk.
Жирафа е сериозен бренд иако за нас непознат, и да се што се продава кај нив е оргинал, од техника па до парфеми.Лично чекам нарачка на 2 парфеми кои беа на екстра попуст а вредат за парите и многу повеќе од тоа а ги нема кај нас, и двајцата се арапи Sequoia / Dukhan.Дали се оригинал на жирафава мол?
Кај нас ребел чини 2790, додека на жирава чини 1490 денари.
Да те измасирам уште малкуSequoia / Dukhan.
зимскиДа те измасирам уште малку
Помеѓу dukhan и kahwa што би одрал.
И додека се "новогодишните попусти", што би ми препорачал од арапските парфеми за во лето?
Qahwa значи кафе, Dukhan значи чад на арапски (и тутун на српски — духан) и ги содржат соодветните ноти наједноставно кажано, но генерално ја споделуваат истата Khamrah ДНК. Според мене Sharaf Blend by Zimaya е подобра верзија од Angels' Share клоновите. За лето предобар клон на LV Imagination — Marwa Arabiyat Prestige , но прилично е нов и сè уште не е достапен кај нас. Инаку овие што ти ги препорача @architect се сите до еден одлични, посебно Liquid Brun и Turathi Blue.Да те измасирам уште малку
Помеѓу dukhan и kahwa што би одрал.
И додека се "новогодишните попусти", што би ми препорачал од арапските парфеми за во лето?
за жал Arabiyat како бред се уште го нема кај нас, но се наоѓа како декант на фб страната за парфеми во мк ... инаку ги препорачав покрај тоа што се реално добри и зашто цените се пресмешни.Qahwa значи кафе, Dukhan значи чад на арапски (и тутун на српски — духан) и ги содржат соодветните ноти наједноставно кажано, но генерално ја споделуваат истата Khamrah ДНК. Според мене Sharaf Blend by Zimaya е подобра верзија од Angels' Share клоновите. За лето предобар клон на LV Imagination — Marwa Arabiyat Prestige , но прилично е нов и сè уште не е достапен кај нас. Инаку овие што ти ги препорача @architect се сите до еден одлични, посебно Liquid Brun и Turathi Blue.
Цените се смешни дефинитивно, заличува на старата жирафа од 2022 малкуза жал Arabiyat како бред се уште го нема кај нас, но се наоѓа како декант на фб страната за парфеми во мк ... инаку ги препорачав зашто цените се пресмешни.
Ова е ѕвер од парфем, и многу ми се допаѓа, благ е има некои чудни цитрусни мириси што не се нормални (велат дека влечат од блискиот исток, јас велам синтетички), јак е ако сакате јак парфем за лето, препорачувам малце прскање за да не гушите околу вас, ама ако ви е парфем кој нема да трае 1-2 часа, тогаш ова е препорака. Не би рекол дека е да се купи на ќоро пошто пак мирисните ноти се почудни. Инаку е клон на Bvlgari Tygar кој е премногу скап парфем. Погоре @gloria borger го спомна Sharaf Blend by Zimaya, од овој бренд го имам Sharaf The Club, летен парфем што е топ, го имате во шатци за тест и може слободно да го купите на ќоро. Само внимавајте на капачето да не ви падне на ногалетни
![]()
Парфем Afnan Turathi Blue
Парфем Afnan Turathi Blue nа продажба! Купувајте онлајн по супер понуди и цени. Нарачка низ цела Македонија - Zirafa50.mkzirafamall.mk
SSD M.2 2TB Lexar NM790 NVMe PCI Express 4.0 x4, 7400/6500 MB/s LNM790X002T-RNNNG
17.900,00 ден
NET INJECTOR CUDY POE48, POE+/POE, 2x10/100/1000Mbps, 18W, POE48-18W
690,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, Carbon, CA-9011260-EU
4.710,00 ден
USB Flash Drive 3.2 128GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-128G-G46
1.110,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, White, KBS-WPS-01-W
940,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR Scimitar Elite SE RGB Gaming MOBA/MMO (16 buttons), 2.4Ghz & BT, White, CH-9314011-WW
9.250,00 ден