само овие КОД се доволни да се изиграат од сите?Modern Warfare I (2019)
Modern Warfare II
Modern Warfare III
Black Ops Cold War
Vanguard---in progress
Black Ops 6
Господ здравје да им даде на тие што ги кракнаа кампањите. Викендов 6 од 6 ќе бидам.
- 4 од 6 свртени.
- Премногу впечатоци.
- Досега Cold War најјака.
Зависи што мод играш, таква е мапата. Мапите си се таман за тоа што го претставува БФ. И мене ме фаќа носталгија од некои мапи од БФБЦ2 ама тек ќе вадат мапи за играта. Они си тераат некој милитери аркејд сим фазон, што е далеку по различен од ЦоД или ЦС каде што мапите се линарни и копуци штекаат места на памет и се дивеат на килсI jas ja igram denovive. Dobro ja optimizirale ok e gunplay ama mapive se ehh. Premnogu vertikalnost, premnogu agli, premnogu flenking ruti. Nekoi se epten haoticni.
Najdobrata mapa e Operation Firestorm i taa e remake na BF3 mapa. Sve drugo e bljak. Legit mentalno sum umoren posle 1h igranje na nekoi od mapive. Napraveni se za fucking ADHD 12 godisni sho ke izgubat erekcija ako ne ubijat nekogo ingame 5 sekundi posle spawn-in.
Aa da i gomna da jadat so attachment unlockingot. Zasto treba da napravam 500 milioni kills za da otklucam eden jeben suppressor.
Зависи што мод играш, таква е мапата. Мапите си се таман за тоа што го претставува БФ. И мене ме фаќа носталгија од некои мапи од БФБЦ2 ама тек ќе вадат мапи за играта. Они си тераат некој милитери аркејд сим фазон, што е далеку по различен од ЦоД или ЦС каде што мапите се линарни и копуци штекаат места на памет и се дивеат на килс
Дај Стеам таг, соло играш или во squads?Arc Raiders од вчера.
Witcher 3.
made in Bobr KurWaWitcher 3.![]()
SOUND AUDIO MIXER ELGATO WAVE XLR MK.2, 10MAN9901
10.480,00 ден
WEB CAMERA ELGATO FACECAM 4K STUDIO USB TYPE C, Black, 10WAF9901
15.260,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND ROUND TUBE FREESTANDING TRIPLE NEXT LEVEL RACING, 3x43" MAX, 70kg MAX, NLR-R011
21.330,00 ден
DOCKING STATION TYPE-C 3 in1, HDMI / USB 2.0 / USB 3.1 / Type-C PD max 90W/ CABLEXPERT/ Space gray/ A-CM-COMBO3-05
1.560,00 ден
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING F-GT PRO Cockpit, 150kg, BLACK, NLR-R003
78.600,00 ден
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU300
470,00 ден