Да се надоврзам само.. За +10 евра или поточно една недела кафе шема, си имаш lifetime активиран Windows 10 Pro, со лиценца на матична.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Шта је ово братми? Нит го отвара нит ништо.Стајте си го у боокмарк Software Download
Отвара кај мене. Апдејти од мајкрософт.Шта је ово братми? Нит го отвара нит ништо.
Цепај 10ка. Еве сум на i7 4720HQ со GTX950M и неподносливо кочи лаптопот од време на време.Dali se isplati na postara konfiguracija da pravam bypass za windows 11 ili da ne si gubam vreme i da si ja cepam 10kava?!
Цепај 10ка. Еве сум на i7 4720HQ со GTX950M и неподносливо кочи лаптопот од време на време.
Cepaj i sekoj den zablagodaruvaj se na stariot laptop sto ne ti dal da instaliras 11-ka.Dali se isplati na postara konfiguracija da pravam bypass za windows 11 ili da ne si go gubam vremeto i da si ja cepam 10kava?!
*i3-2328M na 2.20ghz, 12gb ram, 480gb ssd, intel hd 3000..
CD Burner XPКое лесно програмче е актуелно за горење CD и DVD (за win 10)? Nero го знам, но дали има нешто друго?
tnx
Ова го користев со години, потврдувам дека е одлично.
Еден по друг, не инсталирани двата во исто време.Ќе ги пробам и двата.
tnx
Еден по друг, не инсталирани двата во исто време.
Ова како "мере предострожности" затоа што снимачите, општо, ставаат свои тн. Upper и Lower filters.
Кога ги инсталираш ги ставаат своите а кога ги деинсталираш ги тргаат и ги враќаат дифолтните драјвери.
Види и AnyBurn може ќе ти врши работа...Кое лесно програмче е актуелно за горење CD и DVD (за win 10)? Nero го знам, но дали има нешто друго?
tnx
Добро де, не е во камен запишано дека ќе има проблеми.Абе какви мерки. Уште на ХР тие два и неро ги имав истовремено плус алкохол за емулација, никој никому не пречеше.
Плус и од двата има портабл верзии во зип што и не мора да се инсталираат, само распакувај и вози.
Imgburn е само еден извршен фајл.
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON Q6 ULTRA 8K RGB FULL SIZE Metal body, HS Keychron Silk POM Red Switch Multi-Device (2.4Ghz & BT), Black, w/knob,Q6U-M1
16.460,00 ден
HDD 3,5" 4TB SEAGATE IronWolf 5400rpm 256MB ST4000VN006/2
12.900,00 ден
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU300
470,00 ден
MOUSE WIRED USB A4TECH Bloody Gaming W60 Max Stone, 10000 cpi, 1ms, RGB, Black
1.400,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON Q6 ULTRA 8K RGB FULL SIZE Metal body, HS Keychron Silk POM Banana Switch Multi-Device (2.4Ghz & BT), Black, w/knob,Q6U-M4
16.460,00 ден
MICROPHONE BOYA USB Type-C BOYA K9, RGB, Cardioid, Black
4.900,00 ден