Наведените модели на Gree немаат Еуровент, можеби не се лоши, имаат повеќе функции од Haierot, ако мора од тие два тогаш овојЗдраво, имам потреба од клима уред кој ќе ми користи само за ладење на станбена просторија од околу 35-40м2 во летниот период, за греење немам потреба бидејќи сум на парно од бег. Бидејќи немам разбирање од оваа област, ќе ве замолам од ваши лични искуства за мислење што би препорачале да купам од следниве понудени опции:
1. Gree Pular Eco PULAR ECO GWH12AGB-K6DNA1A - Грее еПродавница
2. Gree WiFi Pular Premium PULAR Premium GWH12AGC-K6DNA1A - Грее еПродавница
3. Haier Tundra Green, HAIER TUNDRA GREEN AS35TADHRA-CLC/1U35MEEFRA по супер цена од 26.990 ден.
Битно ми е да има тивка внатрешна и надворешна единица, да има можност за управување преку мобилен, и добро да ладиСекако и искуства со расипување и сервисирање на овие модели би биле добредојдени за мене.
Ве молам не препорачувајте други модели на клима уреди како подобри опции, бидејќи сум ограничен да изберам една од овие 3 наведени клими.
Фала многу
Certified product directory | Eurovent Certita Certification
Looking for a certified product in the HVAC&R fields? Check out our user-friendly search engine to find it easily among more than 40 product families!
HAIER TUNDRA GREEN AS35TADHRA-CLC/1U35MEEFRA по супер цена од 29.990 ден.
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ, 3.5 kW, Гаранција: 3 години
Search results in the Certified product directory | Eurovent Certita Certification
Find all the data you need for your certified HVAC&R product and download all the PRODUCT PERFORMANCE RATING and Certifications you need directly from Euvovent Website.
Последна промена: