Добра ли е за паркет ? Ми се смачи со џогер да поминувам паркет и на крај влакна и ситни ствари со хартија да ги собирам и плус мокро па со папучи лом се прави ако згазиш.Јас многу се мислев за ова ама не ми се даваа толку пари. Без теписи, со куче влакна колку сакаш.
На крај покрај цептер огромната правосмокалка земав едно вакво. Секој ден за 5-6 мин усисавам и истурам у шоља одлично е за таа намена. Ама паркет, не тепих. Нема сила за тепих
Погледнете го атачментот 104261
![]()
Rovus Storm Vac Правосмукалка
Rovus Storm Vac е правосмукалка дизајнирана за побрзо чистење на вашиот дом. Можете да ја менувате од исправена во рачна употреба со едноставен клик. Дизајнот ја прави лесна за маневрирање, додека пак големата усисна моќ обезбедува темелно чистење на секаков вид на нечистотии.www.topshop.com.mk
И јас ја гледав оваа пред некоја година, ми требаше нешто мало мобилно, да соберам набрзина дур се молам со "роботов" што усисава по дома, ама ептен ми беше слабо.Јас многу се мислев за ова ама не ми се даваа толку пари. Без теписи, со куче влакна колку сакаш.
На крај покрај цептер огромната правосмокалка земав едно вакво. Секој ден за 5-6 мин усисавам и истурам у шоља одлично е за таа намена. Ама паркет, не тепих. Нема сила за тепих
Погледнете го атачментот 104261
![]()
Rovus Storm Vac Правосмукалка
Rovus Storm Vac е правосмукалка дизајнирана за побрзо чистење на вашиот дом. Можете да ја менувате од исправена во рачна употреба со едноставен клик. Дизајнот ја прави лесна за маневрирање, додека пак големата усисна моќ обезбедува темелно чистење на секаков вид на нечистотии.www.topshop.com.mk
Добра ли е за паркет ? Ми се смачи со џогер да поминувам паркет и на крај влакна и ситни ствари со хартија да ги собирам и плус мокро па со папучи лом се прави ако згазиш.
И јас ја гледав оваа пред некоја година, ми требаше нешто мало мобилно, да соберам набрзина дур се молам со "роботов" што усисава по дома, ама ептен ми беше слабо.
Ја зедов оваа и ептен ми брка работа и на тепих и се пика сегде:
![]()
Техномаркет - FAVORIT FVC585 РАЧНА ПРАВОСМУКАЛКА
Техномаркет МАЛИ АПАРАТИ ПРАВОСМУКАЛКИ ПРАВОСМУКАЛКИ СО САД FAVORIT FVC585 РАЧНА ПРАВОСМУКАЛКАtehnomarket.com.mk
40000 си дал или го нарача од некаде?Јас ја користам S9
Презадоволен сум, со фул батерија го поминува цел стан од 80 квадрати, на двојно чистење со максимална моќ на вшмукување
Sent from my iPhone using Tapatalk
Нарачав С7 од смартус, ја чекам утре-задутре да стигне
Мислам дека @mdeni мислеше на овој S9.![]()
Купи роботска правосмукалка 360 Vacuum Cleaner S9 | Нарачај на smartus.mk
25 сензори и голем број алгоритми | Управување со далечинско | Брза испорака до дома | 1 година гаранцијаwww.smartus.mk
26000 ја земав јас
Ќе биде достапна и базата за самопразнење Отприлика почеток на октомври очекуваме да пристигне во бела бојаДали го имаат Auto empty dock за s7?
Колку пари кошта с7? Го нема кај нив на страната.
Ќе биде достапна и базата за самопразнење Отприлика почеток на октомври очекуваме да пристигне во бела боја
S7 е веќе достапен за нарачка во бела (36990 ден) и црна боја (35990 ден)
Ќе гледаме да ја донесеме и H7 со нареден увозФала на одговорот. Уште едно прашање, дали може да се нарача Roborock H7 Cordless правосмукалката од кај вас?
Ќе гледаме да ја донесеме и H7 со нареден увозВо текот на нареднава недела би биле ставени во пред-нарачка новите производи што ќе пристигнат. Отприлика 5-6 октомври би отпочнале со испорака

И дали може да добиеме форумски попуст.
Мислам дека тоа се непотребно фрлени пари, секако (според мене) треба да го чистиш филтерот после секое чистење, како и крпата доколку се користи. А, кога го правиш тоа многу лесно и ќе го исчистиш кертриџот.Дали го имаат Auto empty dock за s7?
Колку пари кошта с7? Го нема кај нив на страната.
Мислам дека тоа се непотребно фрлени пари, секако (според мене) треба да го чистиш филтерот после секое чистење, како и крпата доколку се користи. А, кога го правиш тоа многу лесно и ќе го исчистиш кертриџот.
Mi Robot Vacuum Mop ProДечки и девојки, да ја оживеам малку темава - шо препорачувате да се земи до 25 000 кај нас, +- некоја 1000ка, вакум + џогирање? гледам различни предлози овдека ама не можам никако да се одлучам. она шо го гледав, најлогичен избор е шаоми vacuum mop, го има во xstore/mistore за околу 21 000, дали е ок избор или нешто друго се препорачува? не ми треба да биди со автоматско празнење, сам би го праел то. Предлози?
некоја иљадарка повеќе, ама мислам дека е прав изборДечки и девојки, да ја оживеам малку темава - шо препорачувате да се земи до 25 000 кај нас, +- некоја 1000ка, вакум + џогирање? гледам различни предлози овдека ама не можам никако да се одлучам. она шо го гледав, најлогичен избор е шаоми vacuum mop, го има во xstore/mistore за околу 21 000, дали е ок избор или нешто друго се препорачува? не ми треба да биди со автоматско празнење, сам би го праел то. Предлози?
Mi Robot Vacuum Mop Pro скоро ја земав , одлична еДечки и девојки, да ја оживеам малку темава - шо препорачувате да се земи до 25 000 кај нас, +- некоја 1000ка, вакум + џогирање? гледам различни предлози овдека ама не можам никако да се одлучам. она шо го гледав, најлогичен избор е шаоми vacuum mop, го има во xstore/mistore за околу 21 000, дали е ок избор или нешто друго се препорачува? не ми треба да биди со автоматско празнење, сам би го праел то. Предлози?
Дечки и девојки, да ја оживеам малку темава - шо препорачувате да се земи до 25 000 кај нас, +- некоја 1000ка, вакум + џогирање? гледам различни предлози овдека ама не можам никако да се одлучам. она шо го гледав, најлогичен избор е шаоми vacuum mop, го има во xstore/mistore за околу 21 000, дали е ок избор или нешто друго се препорачува? не ми треба да биди со автоматско празнење, сам би го праел то. Предлози?
HDD 3,5" 4TB WD BLUE 5400RPM 256MB SATAIII WD40EZZX
10.730,00 ден
CASE KOLINK Mini-ITX, Micro-ATX, Satellite Cube, 1x120mm fan, Black, GEKL-006
2.790,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON BLACK MYTH WUKONG DELUXE EDITION 75% , Metal Body, HS, RGB, 2.4 GHz & BT, Pre-lubed TTC Golden Pink switch, w/knob, WKD-21
16.050,00 ден
WEB CAMERA ELGATO FACECAM 4K STUDIO USB TYPE C, Black, 10WAF9901
15.260,00 ден
HDD 3,5" 12TB WD PURPLE PRO 7200RPM 512MB 24x7 SATAIII WD122PURP
30.120,00 ден
CABLES AUDIO FIFINE L9 2x XLR M/F 3,0M, L9
810,00 ден