секој саатчијадечки инфо кај може да се најде дополнителни ремчиња и заштита во мкд за хуавеи гт2 и хуавеи фит ?
секој саатчијадечки инфо кај може да се најде дополнителни ремчиња и заштита во мкд за хуавеи гт2 и хуавеи фит ?
секој саатчија18/20/22 мм зависно која големина имаш .. стандардни кајшки користат немаат ништо специфично. Ако сакаш баш брендед незнам ..
Здраво на сите. Dали има кај нас во Мк да се купи Honor Band 5 ili 6?
Mi Band 6ката го зедов јас пред 1 недела. 2700 ден сo 10% попуст. Добар е за таа цена и нов модел е излезе пред 1 месец.Дајте препорака за smart watch/band до 3000 јас се мислев да го земам Huawei Band 6 ката ?
Не вервам дека ќе најдиш искуства за тој банд пошто е нов, како и од Шаоми 6ката,ама јас лично Хуавеи би земал,ова субјективно то кажувам, го користам брендот 7 години и сум екстремно задоволен, а го имам и смарт вочот Хуавеи ГТ2 кој е супер, со само една маана за која имам пишано неколку страни наназад. Еве еден детаљ да ти кажам за Хуавеи, го имаат најдобриот систем за следење на квалитет на сон, тоа го имаш на алката нека ти биде тоа еден аргумент плус за да го купиш Хуавеи 6ката.Во скоро се друго, нема некои разлики во смарт алкиве.Дајте препорака за smart watch/band до 3000 јас се мислев да го земам Huawei Band 6 ката ?
Не се секирај за екранот брат. Да, поголем е на саатовите, ама сосема е задоволителна и алката. Јас еве саат имам, па без проблем би носел сега и алка. На кумот го почастив Хуавие 4ката пред едно 4-5 месеци многу се "фраерски" алките, топ изгледаат на рака и одат на се, и тренерка и костум. Чим не си многу запален по опции и слично, земи од новиве алки, не се скапи, не му ја мисли.Се размислував дали да идам на алка или саат не ми треба некоја посебна фукнција ама чисто ради екрамот дека е поголем на саатите. Дали да земам алка од попознативе бреднови или саат лд не толку познативе.
А за GT 2ката му нема рамен во ниеден поглед ниеден саат за парите особено pebble brown верзијата е страшна да би имал толку средства без размислување би го земал![]()
Има некои (на пр. од Garmin Forerunner 245 Music, Vivoactive 4 итн.). Со тоа што го врзуваш Spotify акаунтот и можеш да одбереш на пр. некоја плејлиста да ти ја симне на саатот, за потоа да можеш да ја слушаш offline. За online не знам дали може, можеби со некој што поддржува еСИМ како Samsung Galaxy Watch 3.ок а има ли некој саат/алка кај нас што можеш да ја врзеш со нет со spotify и bluetooth слушалки а немора да го/ја врзеш со телефон ?
знам дека е премногу али ме инстересира*да знам колку пари да збирам
![]()
Ја користам 5ка веќе 1 година профи е. Сега имаш 6ка за 500 ден поскап со поголем display.Дајте препорака за smart watch/band до 3000 јас се мислев да го земам Huawei Band 6 ката ?
www.mi-store.mk
Ја користам 5ка веќе 1 година профи е. Сега имаш 6ка за 500 ден поскап со поголем display.
Mi Band 6 – Mi Store
www.mi-store.mk
По мене, Huawei има поубава апликација.разгледував денес по нет и одлуката се доведе на Huawei Band 6 и Mi Band 6 со тоа што ќе идам да го видам Band 6ката ако им е изложен во Mi Store али сега за сега водство си има Huawei-то
Да, и ова е интересен момент.. Апликацијата е одлична и супер прегледна.По мене, Huawei има поубава апликација.
Се мислам за купување на smart watch и изборот ми е сведен на Amazfit Gtr 2 vs Huawie Gt 2 Pro. Како корисник на смартфони од брендот на Шаоми прв избор ми беше Amazfit, но при направените споредби некако повеќе ме влече Gt2 pro. Часовникот ми треба првенствено за користење на нотификации и зборење преку него додека се полни телефонот или додека возам. Кој би бил подобар избор во овие категории ? Кој има подобар звучник при зборење ? Другите функции не ми се толку битни иако и изгледот би ми играл некоја улога во одлучувањето за купување.
Фала за одговорот, неможам да стегнам лајк од незнам кои причини, порано можев, па затоа вака да ти заблагодарам, иако ќе ми значеше и одговор за јачината на микрофонот дали ќе ме слушаат кога ќе зборувам преку него.GT2 Pro ти е потежок, има подобро стакло и повеќе вградена меморија, а кај GTR 2та пак ти е обратно полесен до 3гб меморија за трансфер на песни директ на него и слично. Познавам повеќе луѓе што го користат GT2 Pro и се презадоволни. Едина драстична работа можеби би била батеријата гругарчето го полни GT2 Pro-то на 3-4 дена a Amazfit Gtr 2 вика 6.5 на heavy usage али ако можеш да го земеш Huawei Gt 2 Pro јас би идел со тој ради меморијата 1и титаниумското тело
Фала за одговорот, неможам да стегнам лајк од незнам кои причини, порано можев,
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM KEYS, Black, KB-MCH-05
480,00 ден
CABLES POWER EXTENSION ORVALDI 3m, 5xSHUKO surge protection, ORV5
830,00 ден
SSD M.2 NVMe and SATA DOCKING STATION GEMBIRD, USB Type-C, Black, DD-U3M2
1.390,00 ден
NET LAN WIRELESS PCI-E CUDY BE9300 Tri-Band WiFi 7, BT 5.4, WE9300S
2.590,00 ден
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 SE (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches) Red, 910-007552
7.380,00 ден
CONVERTOR EXTENSION/SPLITTER CABLE FOR 5V 3-pin ARGB ACCESSORIES 1-3 (30cm) KOLINK BLACK, ZUAD-1473
410,00 ден