3000 денари е делимано. Како тоа се над 9000?Не сака сопругот да ја менува новата елегантна чешма (црна е, одговара со црните плочки и скапо ја купи) ... затоа и барам совет за обични,проточните болјери се над 9000 денари...
3000 денари е делимано. Како тоа се над 9000?Не сака сопругот да ја менува новата елегантна чешма (црна е, одговара со црните плочки и скапо ја купи) ... затоа и барам совет за обични,проточните болјери се над 9000 денари...
Нема да се усреќите со ниско монтажно обично билјерче. Прави проблемиНе сакам проточна чешма од Делимано и слични такви,значи болјер
Вакво барам,а не чешми на Делимано или не знам чии...значи бојлер- кутија што се монтира под мијалникот....Погледнете го атачментот 101847
Аристон имам веќе шест години, на чешма со две црева. Никаков проблем.Може ли препорака за нискомонтажно болјерче за во кујна?(не проточни).Леов се најефтини,како се покажале другите модели?
Може линк од моделот? Аристон од Сетек што го рекламира Flegma има"солена"цена и со лед елекроника е...(и зошто само Сетек го рекламира?!?!)Аристон имам веќе шест години, на чешма со две црева. Никаков проблем.
Заговор е тоа, помеѓу Аристон, Сетек и @FLEGMA , се со цел масовно чипирање на населението со вакцина на Бил Гејт. Читав на фејсбук, све пишува, не му е на @FLEGMA прв пат да учествува во вакви заговори.Може линк од моделот? Аристон од Сетек што го рекламира Flegma има"солена"цена и со лед елекроника е...(и зошто само Сетек го рекламира?!?!)
Може линк од моделот? Аристон од Сетек што го рекламира Flegma има"солена"цена и со лед елекроника е...(и зошто само Сетек го рекламира?!?!)
Фала многу, ќе разгледаме...
Купете си што си сакате и со што сакате нека ви одговара....јас побарав совет и го добив, другите нека ми ги игнорираат прашањата, поздрав!!!Не да е фраерски, посакав бојлер да си купамТаман ќе им одговара со "новата елегантна чешма"
![]()
Го делите акаунтот со сопругата? Андреј е синот или сопругот?Купете си што си сакате и со што сакате нека ви одговара....јас побарав совет и го добив, другите нека ми ги игнорираат прашањата, поздрав!!!
Може ли препорака за нискомонтажно болјерче за во кујна?(не проточни).Леов се најефтини,како се покажале другите модели?
А кој му се здаде на mihovkris за Делиманото? #ПрашањаШтоМеМачатГо делите акаунтот со сопругата? Андреј е синот или сопругот?
Сега мора да е сопругот пуштен бидејќи некако многу батхрт...
Твојата сопруга претходната страна пиша на малку саркастичен начин за твојата елегантна чешма што ти не сакаш да ја смениш и ти скапо си ја купил.
Дај усогласете се...
Фала многу и на вас,значи Аристон дефинитивно...(а за другите љубопитни членови да им одговорам... Андреј е името на син ми... сопругот нема акаунт тука,тој само плаќа што ќе одберам јас, поздрав до сите!!! )Јас иам аристон, го земав од електрометал, не е лошо. Формата може да ти е по ОК него ли класично високо бојлерче.
Woman Power FTWтој само плаќа што ќе одберам јас
Штом он плаќа, не гледај ценуФала многу и на вас,значи Аристон дефинитивно...(а за другите љубопитни членови да им одговорам... Андреј е името на син ми... сопругот нема акаунт тука,тој само плаќа што ќе одберам јас, поздрав до сите!!! )
Ептен ја распуштил чоеков. Тато носи, мама меси.
Да, ама и удобноста на папучите не смее да се изостави и евентуалното доцно просветлување...Очигледно не ја знаеш онаа старана, народна: happy wife, happy life...
"Ум шо идит отпосле не јет ум"... и евентуалното доцно просветлување...
Zemav Aristonov 80l boljer , Whirpool OX 8110 frizideriste. E sea mi treba mislenje za kombiniran sporet , dali se dobri tie so plinska furna i 4 plinski gore ili ? Sakam stedlivost.ARISTON LYDOS PLUS 80 V 1
Се загреав за овој бољер. Како се покажани Аристонов ?
Исто така примамливи ми се нивните комбинирани фрижидери.
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset Virtuoso Max Wireless RGB w/microphone, 2.4Ghz/Bluetooth/Type-C, Black, CA-9011372-WW
18.540,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 4x male, White, ZUAD-1633
380,00 ден
PSU 850W CORSAIR RM850E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020293-EU
8.450,00 ден
USB Flash Drive 3.2 64GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-064G-G46
760,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND ROUND TUBE FREESTANDING TRIPLE NEXT LEVEL RACING, 3x43" MAX, 70kg MAX, NLR-R011
21.330,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, Black/Walnut, CC-9011340-WW
9.850,00 ден