тоа оти не можат пола, да можеа и пола ке пуштеа. сеа ке маа елитата.
а златно можев јас да бидам... или ти....
Толку друже, излеа еден пуштија само![]()
Толку друже, излеа еден пуштија само![]()
ИстоМи стигна известување по маил дека има лагер и не можев да го отворам линкот.
абе луѓе јас одам во галерија да купам втор контролер и прво тој што работи таму ме гледа како да сум влегол да му крадам
епа не ја гледам таа опција … види фотос (ова „во готово“ не го избрав никаде, само се појавува и нема друга опција):
Погледнете го атачментот 94887
Разликата во Германија и останатите земји е што скалпери ги купуваат конзолите со ботови. Кај нас не ни се нуди за купување конзолата. Ете како што реков пред некој пост дека најверојатно од цела пратка 2-3 само ќе стават за нарачка на веб колку да се покријат, и изгледа така испадна според коментариве на луѓето тука. (Освен ако и кај нас не почнаа луѓето со ботови да купуваат, тогаш тоа е друго).
да таму треба да ти даде изборепа не ја гледам таа опција … види фотос (ова „во готово“ не го избрав никаде, само се појавува и нема друга опција):
Погледнете го атачментот 94887
Не бешеДа не знае некој Digital Edition дали беше во stock?![]()
Галерија може се ок фирма за наши услови тука, ама далеку од тоа дека се добри со работиве што ги прават. Ако кажуваш дека сони ти налага само онлајн нарачки а ти си правиш зделки во позадина, тоа е веќе за пријава во сони.Некогаш за преднарачки не дава да се плати со картичка однапред. Кога ја нарачав Super Mario All-Stars колекцијата, истото ми се деси. Појдов до нивниот магацин (10 минути пешки е од кај мене) им платив во кеш и си ја земав.
Мислењето е автоматски споено:
Разликата кај нас е друга. Sony дава многу мала залиха, сите се тепаат да ја купат конзолата и тоа е тоа. Не верувам дека е со ботови или било што. Само се работи за мала количина на лагер.
А за вторив дел, мислам сите се напнаа да плукаат по Галерија што не е океј. Полека, сигурно за некој месец сите што сакаме да купиме ќе си купиме.И ја сум изреволтиран, ама тоа е. Трпение и сите ќе купиме. Башка сега и нема што да се игра на PS5.
![]()
Не, ова е лага дефинитивно. Ја кога и да сум влегол во Галерија биле маскимално љубезни и крајно коректни. А верувај, не идам кај нив само за игри да купувам, туку и слушалки, грамофон, soundbar и што уште не. И тоа не сум бил само во City Mall, туку сум подигал пратки од главниот магацин, сум бил во контакт со дечките од достава. Overall, од нив подобро искуство може да добиеш само во Нексио.
Прекини да јадеш трици. Сите ги воздигнувате Анхоч во небо, а во суштина на повеќето продукти имаат највисоки цени и не се секогаш толку љубезни колку што ги правите. Ама Галерија, што се максимално фер, само ради тоа што еден е**н PS5 не може да купите, нив ги ругате. А и да живееш во Германија, ниту таму нема да најдеш на залиха.
Али, ајде лечете си фрустрации и плукајте по локалниве фирми.
Izvinete, ova poraka e na prvata prednaracka neli?Галерија може се ок фирма за наши услови тука, ама далеку од тоа дека се добри со работиве што ги прават. Ако кажуваш дека сони ти налага само онлајн нарачки а ти си правиш зделки во позадина, тоа е веќе за пријава во сони.
Јас коа напраив преднарачка на пс5 имаше 5 достапни и не требаше да се плати однапред, за после да ме контактираат на меил дека не е валидна преднарачката и дека другиот ден ќе биде достапна, а беше достапна после саат време ама со плаќање однапред. Апла лажат да сме реални.
![]()
![]()
![]()
Преднарачката на 18ти септември беше океј, имаше доста (релативно) време да се купи, и се плаќаше одма со картица. Може побрзал или закаснил.Izvinete, ova poraka e na prvata prednaracka neli?
ps.. Ako e od prvata prednaracka togash ovie od galerija epten se p****
Ова беше еден саат пред "официјално" да пуштат залиха. После тоа беше океј ама предтоа ме исполажаа за причините и времето кога ќе може официјално да се преднарача.Преднарачката на 18ти септември беше океј, имаше доста (релативно) време да се купи, и се плаќаше одма со картица. Може побрзал или закаснил.
Мене ме интересира кога купиле. Освен преднарачките првиот пат они не пуштија да може некој да порача. Како овие луѓе порачале? КЛуѓе, дајте доказ дека така прават со преднарачките и јас лично ќе им пишам на Sony Europe за misconduct. Ја немам проблем со ништо, совен тоа што покажувате со прст и ги какате и на рекла казала измислувате работи. Ако мислите дека нешто таков се случува, дај пример и кажи како. Не вака. Ми нема смисла.
Знам луѓе од форум и надвор од форум што без никакви врски купија PS5 и си го добија на време. Може некој од вас направил нарачка додека не била на залиха, па логично дека ќе ви ја откажат. Тоа ми се има случено и на Амазон.![]()
Нема можност за нарачка а стигнати се плејките. Тоа е проблемот за првиот пат никој не збори. Збориме за сега што вака направијаЛуѓе, дајте доказ дека така прават со преднарачките и јас лично ќе им пишам на Sony Europe за misconduct. Ја немам проблем со ништо, совен тоа што покажувате со прст и ги какате и на рекла казала измислувате работи. Ако мислите дека нешто таков се случува, дај пример и кажи како. Не вака. Ми нема смисла.
Знам луѓе од форум и надвор од форум што без никакви врски купија PS5 и си го добија на време. Може некој од вас направил нарачка додека не била на залиха, па логично дека ќе ви ја откажат. Тоа ми се има случено и на Амазон.![]()
GAMING WHEEL MONITOR STAND LITE NEXT LEVEL RACING, UP TO 55" NLR-A020
7.250,00 ден
HEADPHONES STAND FragON A1 Black FGLHH22BKWTOWER1K
830,00 ден
PSU 850W CORSAIR RM850E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020296-EU
8.410,00 ден
NOTEBOOK 14" LENOVO ThinkPad E14 Gen 7 Black - Ultra 5 225U/16GB DDR5 5600MHz/512GB SSD NVME 2242/ WUXGA (1920x1200), Backlit KB, 21SX008MRI
61.990,00 ден
SSD M.2 2TB Lexar NM790 NVMe PCI Express 4.0 x4, 7400/6500 MB/s LNM790X002T-RNNNG
17.900,00 ден
COMBO KEYBOARD MOUSE MOUSEPAD HEADPHONES WIRED GEMBIRD, Black, KBS-UO4-01
900,00 ден