Инспирација за промптовите за сите овие слики имав од: www.prompthero.com Одличен сајт за идеи и за усовршување на техниката на генерирање A.I. фотки.
Многу интересно, браво. Кај диносаурсите има луѓе, или вонземјани се?Знам дека темава е за слики, ама неможев да одолеам а да не го објавам видеово кое е составено од многу A.I. генерирани фотки споени заедно во Davinci resolve за да се добие smooth transition меѓу фотките.
Секоја критика или пофалба е добредојдена.
Луѓе се, A.I. по грешка ги стави до диносаурсите. После толку многу замарање со видеово, едноставно веќе немав нерви да ги фотошопирам сликите фрејм по фрејм и да ги тргнам лугетоМногу интересно, браво. Кај диносаурсите има луѓе, или вонземјани се?
Колку време ти требаше за да го направиш комплет од почеток до крај?
Прати му го видеово на Џо Роган ќе падни од столЗнам дека темава е за слики, ама неможев да одолеам а да не го објавам видеово кое е составено од многу A.I. генерирани фотки споени заедно во Davinci resolve за да се добие smooth transition меѓу фотките.
Јас сакам да прашам
Гледам многу луѓе на социјални мрежи ги прават тие нивните слики во AI.
Пробав повеќе сајтови, апликации и слично и повеќето се плаќаат а и ми бара прво да ставам едно 20 слики мој.
Дали постои некоја ваква бесплатна апликација а да не е тоа кракната пиратски да симнувам?
Бара да плаќам а мене не ми се плаќа за нешто што еднаш ќе го искористам.![]()
Wonder - AI Art Generator - Apps on Google Play
AI-Generated Photos: Text to Drawings & Paintings. Image Creator & Tattoo Makerplay.google.com
15тина слики можеш бесплатно. Колеги на работа ова користеа.Бара да плаќам а мене не ми се плаќа за нешто што еднаш ќе го искористам.
Прво ми даде тоа слики да ставам и после ми дава опции претплата.15тина слики можеш бесплатно. Колеги на работа ова користеа.
Проба Midjourney на Discord? Влези во некоја од newbies rooms, закачи една слика, ископирај го линкот и испиши промпт. Ништо нема да платиш...Јас сакам да прашам
Гледам многу луѓе на социјални мрежи ги прават тие нивните слики во AI.
Пробав повеќе сајтови, апликации и слично и повеќето се плаќаат а и ми бара прво да ставам едно 20 слики мој.
Дали постои некоја ваква бесплатна апликација а да не е тоа кракната пиратски да симнувам?
Имам Discord ама не разбирам кој линк да го иснопирам?Проба Midjourney на Discord? Влези во некоја од newbies rooms, закачи една слика, ископирај го линкот и испиши промпт. Ништо нема да платиш...
Погледнете го атачментот 123547
Го испробав и одлично е. Единствено многу корисници и премногу слики на секоја минута сите прават одвај си ја најдов мојата што пробав да ми ја направи.
Олеснителен тип е ако кликнеш на писменцето ќе ти го прати резултатот како direct message и после можеш кога сакаш одново да пристапиш и да си направиш вариајции или upscale:Го испробав и одлично е. Единствено многу корисници и премногу слики на секоја минута сите прават одвај си ја најдов мојата што пробав да ми ја направи.
Знам дека темава е за слики, ама неможев да одолеам а да не го објавам видеово кое е составено од многу A.I. генерирани фотки споени заедно во Davinci resolve за да се добие smooth transition меѓу фотките.
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA MINI 2-02, 2xMIC, USB-C receiver, Black, MINI 2-02
3.350,00 ден
PSU 650W SEASONIC CORE BC ATX3.1, 80+ BRONZE, Black, 1Y65CBCRT3A10X
4.030,00 ден
MOUSE WIRELESS USB A4TECH FSTYLER FG35CS, White, FG35CS Plus
520,00 ден
MEMORY USB 3.2/Gen.1 Type-C, 64GB SANDISK ULTRA SLIDER, Black, SDCZ480-064G-G46
1.300,00 ден
NET Switch CUDY 8-port Gigabit GS108U, Plastic, White, GS108U
950,00 ден
CASE KOLINK Mini-ITX, Micro-ATX, Satellite Cube, 1x120mm fan, Black, GEKL-006
2.790,00 ден