Прекрасно. Секоја чест!Во чест на денешниот празник. The Macedonian space program.
Уште да беше негова...Прекрасно. Секоја чест!
Во тој случај уште подобро. Барем некој однадвор ги препознава нашиве национални знаменитости и нивните убавини. Како и да е, неговиот концепт е ептен инспиративен.Уште да беше негова...
Еве од кој е:
Романски уметник го лансираше „Македониум“ во вселената
Студентот по индустриски дизајн Алекс Барбу, од Брашов, Романија го прикажа споменикот „Илинден“ во Крушево, попознат како „Македониум“ во поинакво светло. Станува збор за најава за негов нов уметнички проект кој ќе ги претстави најпознатите споменици од советската ера, на начин на кој досега не...skopjeinfo.mk
Што е подобро, прво сликата е од 2019-та, второ темава е „Ваши AI синтетизирани слики“, значи ем не е AI, ем не е негова, ем не наведе нигде дека не е негова. Тој пост треба да се избрише од темава под итно.Во тој случај уште подобро. Барем некој однадвор ги препознава нашиве национални знаменитости и нивните убавини. Како и да е, неговиот концепт е ептен инспиративен.
Не велам дека не си во право. За тоа администрација ќе си одлучи. Јас сакав само да го изразам мојот впечаток за самата слика.Што е подобро, прво сликата е од 2019-та, второ темава е „Ваши AI синтетизирани слики“, значи ем не е AI, ем не е негова, ем не наведе нигде дека не е негова. Тој пост треба да се избрише од темава под итно.
И некој вака кога ќе изиграва форумска полиција ... Ако не ти се допаѓа или некој до толку ги нарушува правилата - пријави го .Што е подобро, прво сликата е од 2019-та, второ темава е „Ваши AI синтетизирани слики“, значи ем не е AI, ем не е негова, ем не наведе нигде дека не е негова. Тој пост треба да се избрише од темава под итно.
Јас сум против „нитпикинг„ во форумски правила. Сакал да сподели човекот - негова што се коси со темата , ама сепак празник - се чувствувал можеби весело , горд -постирал. Еднаш годишно може да се уважи нечија грешка. И не е дека се тепаме овде на форумов да постираме нешто, многу немаат време - разбирам - ама не сум за драма за ваков ситен превид
Мислењето е автоматски споено:
И некој вака кога ќе изиграва форумска полиција ... Ако не ти се допаѓа или некој до толку ги нарушува правилата - пријави го .
А не секоја тема се претвара во драма . Некои како само за тоа да го посетуваат форумов
Pray for mackeokiaСлабо преводот требаше да биде Pray for Macedonia