Garfield'
Баниран/a
ок дружеПиши ми ПП, ќе се договориме за детаљи.
ок дружеПиши ми ПП, ќе се договориме за детаљи.
интересно,а дали можеш да ставиш пари од банка и да пратиш на друг paypal?
Не верувам неможам да ставам преку банка во македонија за пајпал,бидејќи нема ни да можеда се пратат со македонски пајпал,само бугарски или пак канадски пајпал или др.Ова можеш и сам?!
Единствено конверзијата може да стане незгодна, зависи што валута сакаш да пратиш.
Не верувам неможам да ставам преку банка во македонија за пајпал,бидејќи нема ни да можеда се пратат со македонски пајпал,само бугарски или пак канадски пајпал или др.
Па ете тука е проблемот јас несум го верфирал бидејќи е од друга држава пајпалот,да може преку банка подобро би било во мк за пајпал.Има некакво ограничување - сакаш поголема сума да е?
ПејПал го врзуваш со број на картица, при праќањето пари само влечеш од неа и се конвертираат во друга валута... единствено не знам за големината на сумите, дали со стандардна сметка можеш поголеми суми...
Пофалба до членот, за сите детали многу брзо се разбравме, успешна реализација.Брза и успешна трансакција![]()
Нов сум на форумов и дојдов тука по препорака и можам да потврдам дека се беше ок (од брз одговор, до комуникација, до трансфер на парите). Дефинитивно ќе соработуваме и понатаму, препорака за @efto 10/10.
Нека каже некој како да примам пари на пејпал па да му ја мислам после како да ги извадам?![]()
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 4x male, White, ZUAD-1633
380,00 ден
MONITOR STAND GEMBIRD, 2 MONITOR, 17"-32", VESA 100/75mm, Vertical, Tilt, 2x8kg, MA-DA2-02
3.230,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR SABRE V2 PRO RGB, Ultralight Gaming Mouse, 36g, MARKSMAN S 33000 DPI, 2.4Ghz/Bluetooth, White, CH-931G001-WW
6.750,00 ден
MOUSE WIRED A4TECH Bloody Gaming, L65 Max Honeycomb , RGB, USB, 12000CPI, Black
990,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower NORTH MOMENTUM EDITION, 3x120mm Momentum 4-pin PWM fans, w/WINDOW, Front wood panel, Charcoal Black, FD-C-NOR1C-05
11.950,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750x MODULAR 80 PLUS GOLD, ATX 3.1& PCIe5.1, BLACK, CP-9020285-EU
9.120,00 ден