Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Temu

Optipro

lurker
5 мај 2021
618
465
Мене прво ми даде 6 , еве и слика да не биде дека лажам.На сликата доле пишува 6 Free produkti i 3600 дека мора да имаш у корпа.А сега дава по 2 незнам зашто изгледа завршила понудата.А брусалката ми ја даде мене за поклон еве слика.
Ми го даде и мене полирчето.. денес и ер фраер хаха
Него за политиката, ти стигна? Ја проба? Или пак некој друг да ја порачал, дали е добра?

Stefan999

hello world
1 февруари 2019
80
31
Skopije
Патем, каде ја најде промоцијава? Или ова е линк од апликацијата?
Па на страницата на тему ми искочи на PC. Иначе сеа проверив преку линков ми даде 6 бесплатни производи . Преку линков што го имав пратено преходно .

Мислењето е автоматски споено:

Па на страницата на тему ми искочи на PC. Иначе сеа проверив преку линков ми даде 6 бесплатни производи . Преку линков што го имав пратено преходно .

Еве на овој линк
Мислењето е автоматски споено:

Ми го даде и мене полирчето.. денес и ер фраер хаха
Него за политиката, ти стигна? Ја проба? Или пак некој друг да ја порачал, дали е добра?
Не сум ја нарачувал јас, има лоши рецензии не би ја препорачал да ја купуваш.

Последна промена:

Dimson

hello world
14 ноември 2018
119
139
Скопје
На search пишете Claimcredit, даваат temu credit назад само што истиот на 7 рати го враќаат (секој ден треба самите да стиснете claim и ви враќа одредена сума) temumemu.jpg

Lokvan

poweruser
12 јануари 2016
4.770
6.481
SK
Интересно, инаку мене ни обичните секојдневни промоции не ми ги дава на РС. Само на андроид апликацијата ги дава. Ама со твојот линк (од browser на андроид) даде два „поклона“.

Интересно е што другите понуди (освен полирката) сите беа од рангот до 400/500 ден. И потоа за купување предлозите немаа врска ни со кошничката ни со wishlist-ата. Да не налетав на работи кои беа корисни, немаше да ја прифатам понудата. А купоните што ги даде промоцијата а кои ги покажав погоре, секако се неисплатливи.

temelk4

hello world
19 август 2013
217
108
Која пошта? Виа пост еден ден пред да ми ја донесат пратката ми пратија код на смс и кога ја земав утредента ми го побара и кодот поштарот.
Друштво уште една пратка земена е без код и уште е во In Transit и плус не ја подигнав јас туку скроз трето лице. Така да заборавете тоа заштита потписи потраки и сл.

Boco1987

hello world
25 март 2017
303
352
Скопје
Друштво уште една пратка земена е без код и уште е во In Transit и плус не ја подигнав јас туку скроз трето лице. Така да заборавете тоа заштита потписи потраки и сл.
Тоа е само ВИП Пошта, кај ЕЛС и ВИА ПОСТ не можеш да подигнеш без код

Lokvan

poweruser
12 јануари 2016
4.770
6.481
SK
Не ги фалете толку Виа, си пишуваат измислени повици како овој од „Фљамур“.

1749201842788.png

Chiller

user
8 март 2012
1.561
1.169
Скопје Аеродром
Тие повици се комуникација меѓу нив до кај е стигната работата за тој ден.
Пишуваат што сакаат, мене ми пишуваше „сака достава следен ден“ 3 пати. Па кога им пишав мејл за 20 минути дојде курирот....

Astraion

poweruser
24 ноември 2012
2.166
3.219
Струмица
Изгледа тоа им е некој статус текст по дифолт кога пратката е "на чекање". Можно е Фљамур да имал шит ден, некој го изнервирал и рикверц у магацин. :p
Дечкото ми се јави, за 5 минути дојде и ја достави.

1749218195832.png

Enquito

poweruser
8 август 2017
2.624
1.791
што го форсираат кинезиве толку полиестеров на маици, блузи или па ние не сме навикнати на нив?
Има и добри бендови, 60-40% памук полиестер бленд, 55-45 или нешто измеѓу околу 57-43 така нешто. Ја прави маицата доста мека на допир, а во исто време и доста тенка, единство што доста се гужва.

Lokvan

poweruser
12 јануари 2016
4.770
6.481
SK
Синтетика си има свои намени, спорт. За сѐ друго памук е подобар.

Enquito

poweruser
8 август 2017
2.624
1.791
Синтетика си има свои намени, спорт. За сѐ друго памук е подобар.
Да де ама блендовите се супер и за други намени не само спорт, тука би додал и три бленд, каде имаш 50% полиестер, 25% памук, 25% rayon. Супер меки на допир и имаат премиум чувство кога ги носиш, иако се нешто поскапи од само памук.

Lokvan

poweruser
12 јануари 2016
4.770
6.481
SK
Сѐ тоа кул ама синтетика многу полесно се усмрдува... Скроз „непремиум“ чувство. :)

temelk4

hello world
19 август 2013
217
108
Тоа е само ВИП Пошта, кај ЕЛС и ВИА ПОСТ не можеш да подигнеш без код
ЕЛС Пошта беше и за двете практи, на предходните пратки ми стигаше уште една порака.
Код за прием на пратки со сериски број (тракинг бројот) е (кодот)
На овие две не.

Lokvan

poweruser
12 јануари 2016
4.770
6.481
SK
Има некој начин да се контактира продавач преку платформата?
Се отвара муабет со Тему ботот, се пушта линк од производот, неколку потпрашања и се стига до момент каде може да се одбере што ве интересира за производот и тука се одбираат параметри. Тука прашувате конкретно што ве интересира, ботот ви нуди упатство во ПДФ (во кое нема ништо корисно) и кажувате дека во ПДФ документот го нема тоа што го прашувате... Доаѓате до директна комуникација со продавачот.

Може на некој ќе му се најде ова. :)

Последна промена:

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно