Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Temu

Daniel86

poweruser
28 мај 2013
4.282
11.761
Скопје, Карпош 1
www.facebook.com
Daniel86's setup  
Processor & Cooler
i5 11400 & Deepcool AK620
Motherboard
Gigabyte Z590 UD AC
Storage
Samsung 980 Pro NVMe 500GB & Samsung 980 PRO NVMe 1TB & WD Blue WD10EZEX 1TB
PSU
Asus Rog Strix 850W
RAM
2X 16GB DDR4 3200MHz Kingston Fury Beast CL16 RGB
Video card
Intel UHD730 & Asus RX5700XT OC 6GB
Case
Deepcool Tesseract SW Black/Blue
Mouse
MX Master 3
Keyboard
Aula Moon Slasher
Audio
Kenwood KRF-V5020 + Kenwood LS76
Monitor
Asus TUF Gaming VG27AQ3A
OS
Windows 11 Pro
25 ноември 2014
1.531
1.961
Скопје
Isak Keyten's setup  
Processor & Cooler
Intel® Core™ i5-4460 Processor 6M Cache, 3.20 GHz Haswell 22nm Technology
Motherboard
ASUS H81M-K (SOCKET 1150)
Storage
Samsung SSD 850 PRO 120GB
PSU
Thermaltake TR2 Bronze 700W
RAM
Kingston HyperX DDR3 16GB 1600Mhz Dual-channel
Video card
ASUS AMD Radeon R9 280x 3072MB
Mouse
Logitech G603 LIGHTSPEED
OS
Windows 10 :(
Сега кликнав, не ме редиректира никаде, си функционира најнормално страната.
Да не си закачил некој вирус друже? Кај мене работи нормално.
Не ќе да е до “вируси“ пошо и кај мене на прво отварање касперскито ми блокна дека овој сајт сакаше да се отвори место тпл https://erration.countributions.sbs. Второ отварање ја отвори нормално. Нешто има.

Daniel86

poweruser
28 мај 2013
4.282
11.761
Скопје, Карпош 1
www.facebook.com
Daniel86's setup  
Processor & Cooler
i5 11400 & Deepcool AK620
Motherboard
Gigabyte Z590 UD AC
Storage
Samsung 980 Pro NVMe 500GB & Samsung 980 PRO NVMe 1TB & WD Blue WD10EZEX 1TB
PSU
Asus Rog Strix 850W
RAM
2X 16GB DDR4 3200MHz Kingston Fury Beast CL16 RGB
Video card
Intel UHD730 & Asus RX5700XT OC 6GB
Case
Deepcool Tesseract SW Black/Blue
Mouse
MX Master 3
Keyboard
Aula Moon Slasher
Audio
Kenwood KRF-V5020 + Kenwood LS76
Monitor
Asus TUF Gaming VG27AQ3A
OS
Windows 11 Pro
Не ќе да е до “вируси“ пошо и кај мене на прво отварање касперскито ми блокна дека овој сајт сакаше да се отвори место тпл https://erration.countributions.sbs. Второ отварање ја отвори нормално. Нешто има.
И јас сум со касперски ама ништо не блокираше кај мене. Чудна работа.

moongose

poweruser
19 јули 2013
4.376
5.510
Редиректираше рано сабајлево, после тоа се оправи и сега е ок.

viktor4mkd

hello world
22 мај 2023
157
98
Заебаваат овие , никој не ме контактирал

Атачменти

• Screenshot_20250325-164747.png
    Screenshot_20250325-164747.png
    48,5 KB · Прегледи: 70

dipsyy

read-only
23 април 2023
11
1
Шести ден како стои на овој статус. Претходни 4 нарачки денот кога ќе се појави овој статус истиот се мења у arrived. Исто и како што може да се види 9 дена и требаше за да стигне до аеродром. Некој со слично искуство?

Атачменти

• Screenshot_20250325_191816_Temu.jpg
    Screenshot_20250325_191816_Temu.jpg
    309,1 KB · Прегледи: 42

ArMaKeDoN98

hello world
7 февруари 2016
297
192
Шести ден како стои на овој статус. Претходни 4 нарачки денот кога ќе се појави овој статус истиот се мења у arrived. Исто и како што може да се види 9 дена и требаше за да стигне до аеродром. Некој со слично искуство?
И кај мене од 21ви е исто со чекање лет, најверојатно периодов послабо има летови за маџарска

Lokvan

poweruser
12 јануари 2016
4.760
6.466
SK
Има во моментов некои актуелни купони за нови корисници?

viktor4mkd

hello world
22 мај 2023
157
98
Ајде баш пиши дали ќе ти ја достават денеска пратката, како се движела на тракинг до испораката и искуство со контактирање и достава.
Ми се јавија и ми ја донесоа со Вип Пошта
Мислењето е автоматски споено:

Има во моментов некои актуелни купони за нови корисници?
Има постојано е активен купонот од 600 денари за нови корисници. Што го имам ставено предходно тука. Плус ако во search на теми пишете claimcredit ќе ви отвори страна каде кога ќе порачаш од таа страна ќе добиеш 30% credit back од порачката само треба да се зема дел по дел тој во рок од 7 дена , јас така земав до сега 1700 и уште имам за земање

Атачменти

• Screenshot_20250326-134309.png
    Screenshot_20250326-134309.png
    310,3 KB · Прегледи: 42
  • Screenshot_20250326-134436.png
    Screenshot_20250326-134436.png
    356,2 KB · Прегледи: 42
Последна промена:

Lokvan

poweruser
12 јануари 2016
4.760
6.466
SK
Има постојано е активен купонот од 600 денари за нови корисници. Што го имам ставено предходно тука.
Mислиш на 20mk01 ?

Пошто на апликација не поминува, пораката е: Sorry, this coupon can only be obtained from our promotions.
А тој баркодот од слика неколку страници позади само дава текст TEMU. Не важи како купон.

Плус ако во search на теми пишете claimcredit ќе ви отвори страна каде кога ќе порачаш од таа страна ќе добиеш 30% credit back од порачката само треба да се зема дел по дел тој во рок од 7 дена , јас така земав до сега 1700 и уште имам за земање
Ова е интересно, фала. (y)

viktor4mkd

hello world
22 мај 2023
157
98
Mислиш на 20mk01 ?

Пошто на апликација не поминува, пораката е: Sorry, this coupon can only be obtained from our promotions.
А тој баркодот од слика неколку страници позади само дава текст TEMU. Не важи како купон.
Да ама не можеш да го пишеше на страната за да го земеш, мора преку рекламата да се земе. Кога ќе ми излезе ќе го објавам пак

Еве го купонот

Последна промена:

Lokvan

poweruser
12 јануари 2016
4.760
6.466
SK
На фејсбук линкот кога ќе се кликне тогаш отвара 600 ден купон (ваљда исто и на инста), ама треба на телефонот на browser-от претходно да бидеш логиран на Тему. Така го даде.

pipelin

Caffeine & IT.mk
8 мај 2010
2.692
3.333
Skopje
pipelin's setup  
OS
macOS
тоа со 600 ден секогаш паѓа, или па 300 па после x2 добиваш 600 ден. И тоа важи за нови корисници од она што знам (а и пишува долу на промоцијата).

viktor4mkd

hello world
22 мај 2023
157
98
тоа со 600 ден секогаш паѓа, или па 300 па после x2 добиваш 600 ден. И тоа важи за нови корисници од она што знам (а и пишува долу на промоцијата).
Да , ама важи и за веќе постоечки корисници што имале нарачки предходно, доста луѓе од групава хо искористија плус другари , роднини кај што го пратив сите искористија иако имаа нарачки предходно

Optipro

lurker
5 мај 2021
618
465
Да , ама важи и за веќе постоечки корисници што имале нарачки предходно, доста луѓе од групава хо искористија плус другари , роднини кај што го пратив сите искористија иако имаа нарачки предходно
Не го дава за постоечки корисник.
Барем мене не ми го дава.

Optipro

lurker
5 мај 2021
618
465
IMG_20250327_210900.jpg
Како Тему почнува да ги дупчи луѓето :)
Стига оштетен производ и плус врска нема со тоа што е пишано на страната..

Titanium

hello world
1 март 2024
349
193
Дефинитивно не покриваат трошоци за враќање? Ова ти е прво барање за рефунд? А делумен поврат на уплата?

bakigvg

hello world
28 јуни 2016
232
131
Иста ситуација или слична имав и јас, за Wi-FI extender од 500 денари, на кој во описот му пишуваше дека покрај 2.4h има и 5G, а немаше 5G, побарав рефунд и ми понудија 150 денари за наредно купување. Прифатив оти нема логика да го враќјаш производот.

Lokvan

poweruser
12 јануари 2016
4.760
6.466
SK
Погледнете го атачментот 148670
Како Тему почнува да ги дупчи луѓето :)
Стига оштетен производ и плус врска нема со тоа што е пишано на страната..
Ги приложи вообичаените побарувања: видео со отварање на пратката и оштетениот производ?
Ако да, тогаш ова е сериозен аргумент против купувања во Тему.

Во моментов се поевтини за некои производи, кои ги носат наголемо во европски складови или тие кои се прегломазни (поскапи) за праќање директно од Кина.

Иста ситуација или слична имав и јас, за Wi-FI extender од 500 денари, на кој во описот му пишуваше дека покрај 2.4h има и 5G, а немаше 5G, побарав рефунд и ми понудија 150 денари за наредно купување. Прифатив оти нема логика да го враќјаш производот.
Им дозволуваат на некои трговци да прават лажно рекламирање (скам практично). На пример оглас со две алатки, на сите слики се две алатки, во спецификациите пишува само општо „алат“, и потоа во ревјуата гледаш куп луѓе се жалат дека добиле само едно (поевтиното) од двете.

Optipro

lurker
5 мај 2021
618
465
Дефинитивно не покриваат трошоци за враќање? Ова ти е прво барање за рефунд? А делумен поврат на уплата?
Прво и мислам дека немаше никаква понуда, туку директно ме однесе на полето за враќање на производот.
Ги приложи вообичаените побарувања: видео со отварање на пратката и оштетениот производ?
Ако да, тогаш ова е сериозен аргумент против купувања во Тему.

Во моментов се поевтини за некои производи, кои ги носат наголемо во европски складови или тие кои се прегломазни (поскапи) за праќање директно од Кина.

Им дозволуваат на некои трговци да прават лажно рекламирање (скам практично). На пример оглас со две алатки, на сите слики се две алатки, во спецификациите пишува само општо „алат“, и потоа во ревјуата гледаш куп луѓе се жалат дека добиле само едно (поевтиното) од двете.
И видео и фотографии детални со компарација од скриншоти, каде наведеното од Тему врска нема со производот и џабе.
Значи утре кога би имало поскапи производи, да се залеташ за нешто од над 100 евра и да те скамнат на овој начин... што дефинитивно ти дава сомнеж и да го вратиш производот назат, дали буквално би го прифатиле и би извршиле рифунд.

Јака игра стои во позадина, со јако скамнување.

Дури користат и слабости на фејзбук за бесплатно рекламирање (бидејќи фејзбук нели не наплаќа одма во моментот за адс) гледам има милион фејк фб страни, кој го спонзорираат Тему накратко.

Lokvan

poweruser
12 јануари 2016
4.760
6.466
SK
Прво и мислам дека немаше никаква понуда, туку директно ме однесе на полето за враќање на производот.

И видео и фотографии детални со компарација од скриншоти, каде наведеното од Тему врска нема со производот и џабе.
Значи утре кога би имало поскапи производи, да се залеташ за нешто од над 100 евра и да те скамнат на овој начин... што дефинитивно ти дава сомнеж и да го вратиш производот назат, дали буквално би го прифатиле и би извршиле рифунд.

Јака игра стои во позадина, со јако скамнување.

Дури користат и слабости на фејзбук за бесплатно рекламирање (бидејќи фејзбук нели не наплаќа одма во моментот за адс) гледам има милион фејк фб страни, кој го спонзорираат Тему накратко.
Mногу лошо, тогаш Али е институција во однос на Тему... На Али нема шанси добро документиран приговор да биде одбиен. Буквално ниеднаш за сите овие години сум немал вакво искуство какво опишуваш.

Останува Тему за евтини работи кога треба побргу да стигнат. Поскапа работа нема шанси да купам после вакви искуства од корисници.

Optipro

lurker
5 мај 2021
618
465
Mногу лошо, тогаш Али е институција во однос на Тему... На Али нема шанси добро документиран приговор да биде одбиен. Буквално ниеднаш за сите овие години сум немал вакво искуство какво опишуваш.

Останува Тему за евтини работи кога треба побргу да стигнат. Поскапа работа нема шанси да купам после вакви искуства од корисници.
Ни за ситници, баш вчера правев компарации, единствено има некој подобри цени (со некој купони или попусти) и тоа од познати продавачи што се на Алиекспрес, како на пример ,,Aneng" фабрика за Мултиметри и слично, барем знаееш дека кај нив нема промах!
Инаку се друго им е тежок ЧКАРТ!
Кога сме кај ситници, Алиекспрес никој не може да го мрдне :) и во цени и во достапност и во се, особено во квалитет!

Еден пример би споделил.
Пред добри 4 години, од Алиекспрес порачав детско винтијаџе за некој 500/600 денари и еве го и синми порасна во него и керками го одлепи од носење, и пак е како ново, едно конче нема да виси.
Во Јануари порачав од Тему еден комплет јакна со некој пантолони од истиот материјал, буквално за кратко време се распадна на мене

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

На врв Дно