Е сега се ќе се среди.Guci, Adibas, Nikey, Balanciega![]()
Последниве сијалички се ултра мали и ич не светат убаво, направи рецензија кога ќе ти стигнат ако сакашКај ги има овие кај нас за по 400-600 денари?
Погледнете го атачментот 148048Погледнете го атачментот 148049
Погледнете го атачментот 148047
оваа му е реалната големина.Последниве сијалички се ултра мали и ич не светат убаво, направи рецензија кога ќе ти стигнат ако сакаш
па и тука може истото да се направи со ВПН
Не е исто, гледаш само некои цени и производи...Не ти треба ВПН, само смени Country & region во профилот и ќе ги гледаш, само нема порачување, тие цени и ваучери се за тие држави
Ако ЕЛС сето ова успее да го постигне БЕЗ комбиња и без бази и работници тогаш, DXL, FedEx.. нека се акнат од земјаGuci, Adibas, Nikey, Balanciega
![]()
ЕЛС ја носи во Македонија најголемата светска платформа за гардероба „Шеин“
Најголемата приватна пошта Еко Логистик Сервис (ЕЛС) на денешната средба со новинарите најави повеќе новини за идните проекти на компанијата. Освен доставата на пратките од двете најголеми шопинг платформи, Али експрес и Тему, директорот на ЕЛС, Игор Гешовски, најави соработка со неколку нови...a1on.mk
Ако ЕЛС сето ова успее да го постигне БЕЗ комбиња и без бази и работници тогаш, DXL, FedEx.. нека се акнат од земја
Само, мене поќе ми звучи 'ко дополнително заглавување со пратки во најава...Guci, Adibas, Nikey, Balanciega
![]()
ЕЛС ја носи во Македонија најголемата светска платформа за гардероба „Шеин“
Најголемата приватна пошта Еко Логистик Сервис (ЕЛС) на денешната средба со новинарите најави повеќе новини за идните проекти на компанијата. Освен доставата на пратките од двете најголеми шопинг платформи, Али експрес и Тему, директорот на ЕЛС, Игор Гешовски, најави соработка со неколку нови...a1on.mk
Мислам од таа iMile ми идеа такви мејлови..Дали и на некој друг му доаѓаат меиловите за пратки на некој друг јазик?
Нешто што веројатно е... унгарски.
Дап, од тие.Мислам од таа iMile ми идеа такви мејлови..
Во меѓувреме вакво нарачав од али комплет со куферче (47pcs) за 480 денари, поевтино здравје.Порачав батериски сштафцигер за некој си 600-700 денари.
Баш ме изненади квалитетот, тежок е и има цврста пластика, се полни со почнач од телефон, воедно и држи добро батерија, па така да има моќ да заштрафи 5ка штраф директно во дрво.
Истото..Во меѓувреме вакво нарачав од али комплет со куферче (47pcs) за 480 денари, поевтино здравје.
Изгледа сосема исто како твоево но во црна боја.
Погледнете го атачментот 148127
Пушти ми линк ако сакаш. Баш вакво нешто барам периодовТотал е толку без купони и слично ($8,54), сега гледам друга цена има.
Да.
Погледнете го атачментот 148147
Пушти линк, од продавницатаТотал е толку без купони и слично ($8,54), сега гледам друга цена има.
Да.
Погледнете го атачментот 148147
Во меѓувреме вакво нарачав од али комплет со куферче (47pcs) за 480 денари, поевтино здравје.
Изгледа сосема исто како твоево но во црна боја.
Погледнете го атачментот 148127