Незнам дали си имал контакт со тетовчани ама за некои работи се ептен мрднати.
Нормално, да не се правиме глупи ама ова не е "за наше добро"."Секоја им чест"![]()
Па не е дека некој од Голема Речица или слично не може да го направи ова. Малку ли будали има. Во секој случај е голема глупост и нема никаква врска со ништо друго освен собирање кликови од порталите и палење на народни маси.Абе која чест кои тетовчани, врска немаат тоа гаќите, оддалеку се гледа дека не се уклапаат, не се прајте улави на секој што ќе тресне нешто на Џ одма да се палите.
Дали ако беше вистина, само една слика ќе постоеше на интернетов од ова? 300 луѓе ке сликаа
Доколку сте од категоријата тркачи и сериски прекршувачи на законот се согласувам. Ова не е за ваше добро.Нормално, да не се правиме глупи ама ова не е "за наше добро".
И мене исто, искрено немам потреба од повеќе.Незнам за вас ама баш ми е лабаво кога возам 50 на саат
Со ова не се сложувам, има дебили што од страв возат 20-30 и го кочат цел сообраќај.сите околу возат со иста брзина
Да има такви што возат 30км/ч но повеќето почитуваат брзина ... претпоставувам тоа е така од страв. Исто така гледам дека повеќето од возачите кога ќе видат дека трепка зелено веќе застануваат на семафор што исто така за поздравување. На народот треба да му влезе во глава дека кога се влегува во автомобил, автомобилот служи за да те пренесе од точка А до точка Б, а не дека влегувате во болид и се тркате на Монца, Монако, Сузука или Силвестрон трака.И мене исто, искрено немам потреба од повеќе.
Со ова не се сложувам, има дебили што од страв возат 20-30 и го кочат цел сообраќај.
Е сега сум убеден. Бумер еден.Еве и роберто потврди пред 8 мин, ако мене не ми верувате.
Погледнете го атачментот 158764
А роберто профилот, го води Октар.![]()
Законот некогаш велеше дека во населено место максималната брзина изнесува 60 км/ч. Значи ако нема знак за ограничување, брзината со ова е ограничена. На влез во населено место постои табла каде исто има ограничување кое важи за целото населено место.![]()
(Видео) „Прво средете ја сигнализацијата, па применувајте ‘Сејф сити’“, Давидовиќ за предноста, но и проблемите на новиот систем
Адвокатот Звонко Давидовиќ во емисијата „Претрес“ посочи дека системот „Сејф сити“ може да даде резултати само доколку претходно се создадат јасн...skopje1.mk
Еве потврдено и од МВР
![]()
(Фото) Нема саботирани камери на „Сејф сити“, фотографијата со платното е дело на вештачката интелигенција
Министерството за внатрешни работи соопшти дека фотографијата која се споделува на социјалните мрежи, а на која наводно се гледаат камери од сист...skopje1.mk
Побаран е коментар од страна на 4news.mk.Колку што можам да видам нема официјално соопштение од МВР, порталов можеби само сака кликања. Незнам само од каде ја превзел информацијата.
![]()
Министерство за внатрешни работи - Република Северна Македонија
Министерство за внатрешни работи - Република Северна Македонијаmvr.gov.mk
![]()
Министерство за внатрешни работи / Мinistria e Punëve të Brendshme
Министерство за внатрешни работи / Мinistria e Punëve të Brendshme. 157 811 J’aime · 14 324 en parlent. Министерството за внатрешни работи од сега за своите активности ќе ве информира и на...www.facebook.com
Секоја година е исто, сега ќе поќнеме пак да читаме тука-таму некој погинал, моторот ќе си го земе данокот во крв и оваа година.п.с. се надевам дека со сејф сити дојде и крајот на лудувањето со моторите по партизанска, секоја пролет и лето беше иста шема.
претпоставувам твоето решение е забрана за мотори?Секоја година е исто, сега ќе поќнеме пак да читаме тука-таму некој погинал, моторот ќе си го земе данокот во крв и оваа година.
Бесплатна достава
Barcode scanner BIRCH BS-121, 2D laser, 60fps, 1280x1080, with stand
3.350,00 ден
Бесплатна достава
NET LAN PCIe 10/100/1000/2500Mbs, CUDY PE25, Chipset: RTL8125, CUDY-PE25
680,00 ден
Бесплатна достава
GAMING CHAIR FragON 2X Rev. 2.0 BLACK/WHITE
11.780,00 ден
Бесплатна достава
GAMING CHAIR CORSAIR TC100 RELAXED FABRIC, 120KG MAX, Black, CF-9010051-WW
17.220,00 ден