Ljupco94
hello world
- 4 февруари 2012
- 131
- 75
Се појави SuperSU би требало да е рутиран, е сега како да направам партиција за поголема меморија да има ?
Фала ти за линкот
Се појави SuperSU би требало да е рутиран, е сега како да направам партиција за поголема меморија да има ?
Тоа потешко. Предлагам да го пробаш Link2SD ама сложеничко е. Туку провери со RootChecker дали е рутиран?Се појави SuperSU би требало да е рутиран, е сега како да направам партиција за поголема меморија да има ?
Фала ти за линкот![]()
Средено со (LInk2SD), ви благодарам на помоштаТоа потешко. Предлагам да го пробаш Link2SD ама сложеничко е. Туку провери со RootChecker дали е рутиран?
Не постои нексус 4 што е заклучен на некоја мрежа.
Истото важи за сите.
А во случај да е заклучен од Вип, може ли да се одклучи со одклучување на бутлоадер?Не постои нексус 4 што е заклучен на некоја мрежа.
Си ттебал веднаш да пикнеш во купче ориз за неколку часа околу 5-6часа за да впива влага во ајванот и потоа на сервис кај АлфаМобил крстосница накај воденска.Препорака за добар сервисер? IPhone паднат у вода, исушен, не наоѓа мрежа, моментално заглавен на јаболкото
Не го примаат... Оставен у Зиз па ќе видиме. :-SАјванот се познати како нежни, битно е дека си пикнал во ориз нека стои да се исуши и потоа не го вклучувај ајванот туку директно кон сервис АлфаМобил баш самата крстосница што води кон државна болница поточно крстосницата гледај наоколу и нема промашиш.
Мислам дека во XDA Forum го има решение додавајќи некои плагин за гпс не ми текнува ,таму има решение инаку радиото нема врска со гпс туку тоа е друга приказна.Помош имам HTC Desire HD му имам ставено кастм ром JellyTime R11 и не ми работи GPS-от, поточно не наоѓа никаков сателит за да се закачи ?! Имам сменето RADIO и пак џабе ?
Дали некој имал сличен проблем или може да ме советува што да направам?
Вака, може некој да ми каже кои фајлови од ромот се важни за светлото на дисплеот, вајфај, и фаќање мрежа?
Значи користам зте кис лите кој работи на 2.3.6, но кога ќе го флешнам андроид 4.0.4 за него, екранот нонстоп трепери, а кога е на усб приклучен, помалку трепери, а нити мрежа фаќа, нити вај фај, Кои фајлови да ги заменам па да се реше овој пробле? Стварно ме нервира.
А кога ќе си се вратам на 2.3.6 се си а нормален, само четворкава зафркава.
Тоа што е за вајфај и фаќање мрежа ти е битен модемот а тоа за светло на дисплејот мислам дека е до кернелот
Ме интересира дали може да се декодира HTC Desire 500 купен од Т-мобиле и колку би чинело тоа?
Може 25евра у ибутик позади броз кафе карши универзална....
Има апликација на Play Store не достапна за Македонија, како да го заобиколам тоа?. Ја нема нигде на друго место, барав.