На македонски Пејпал скоро ми даде опција да ја потврдам картичката за да примам пари, при што ми стигна код во извештајот.
Денеска гледам дека покрај Send, додале опција request money, но кога кликам на неа дава дека се уште не е овозможена.
Инфо за оние кои креираат паупал со мк ип адреса..
Значи за да креирате паупал прво менувате ип адреса и внесувате инфо се одлогирате и првиот логин пак направете го од истата ип адреса значи не се враќајте на нашата и потоа можете слободно да го користите паупалот направете трансакција од 1$ колку за тест да видите дали ке го лимитираат акаунтот.
Ова го зборувам од искуство имам направено премногу паупал акаунти обично со USA инфо/ип али во последно време ги "лимитираат" односно парите се на hold додека не докажеш индентитет па сменив сеа правам со инфо+ип од франција и немам никакви проблеми.
Да не те пратил Венко?
Македонска ти е картичката, која е поентата да мењаш ип? И како ќе докажеш адреса за верификација? Плус, бизнис картичка од кај ќе најдеш, фирмата од кај ти е?
За што го користиш?Wow не се пали одма зборував за disposable Stealth акаунт......
Инфо за оние кои креираат паупал со мк ип адреса..
Wow не се пали одма зборував за disposable Stealth акаунт......
Не фантазираме, си водиме нормална дискусијаНикој не може да ни забрани да фантазираме.
На сметкаКако функционира refund на македонски paypal? Ќе ми легнат парите автоматски на сметката поврзана со акаунтот или ќе останат углавени на paypal и ќе можам да ги искористам само при некое следно плаќање?
Сега веќе е официјален емаил.
Што значи ова? Нема повеќе вадење, примање, пуштање?
Совет?....
"Словенски" преку НЛБ картица....Овој пејпал е направен со методот со Македонски пејпал што „прима“ пари?
НЕ МОЖЕ.Претпоставувам дека зборено е веќе, извинете.
Дали може на МК paypal, да ПРИМАШ пари, НЕ да ги вадиш?
Ама си остра и директна :suprised:НЕ МОЖЕ.