Go imam, ne treba objasnuvanje.Е добро.
Немам ја попаметна работа и ќе лажам на Ит форум колку ми држи авентус парфемот
Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Koga kje dojdes do ova 11Z01 moze da praime za 12 saati
Go imam, ne treba objasnuvanje.Е добро.
Немам ја попаметна работа и ќе лажам на Ит форум колку ми држи авентус парфемот
Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Дали некој нарачувал од fragrance.mk? Би сакал да знам дали се автентични парфемите
Фала ти на одговорот! Далеку е од ниш парфем, станува збор за Dylan Blue, но секако во иднина планирам и за некој ниш парфем, па сакав да знам дали вреди да се доверам на нив. Ќе пробам со овој прво да видам какво е искуствотоЈас имам нарачувано дизајнерски парфеми и сите што сум ги зел се исти со оние што ги има во парфимерија. Плаќањето било со картичка на нивната веб страна, а во пакетот секогаш идело фискална сметка. Фирмата е Денерис ДООЕЛ. Ако смеам да прашам за кој парфем се работи, да не случајно го имам па да ти пуштам декант пред да се одлучиш да го купишЗа ниш парфеми тука ни е @psyside
![]()
Овој ти е ±200 ден поевтин на fragnance отколку Schatze, мислам дека ако ги замолиш ќе ти дадат и мал попуст ама и да не ти дадат знај дека сите им се оригинал плус имаш шанса да си го мириснеш пред да го купиш. Мој совет е да си одиш до некоја Шатци парфимерија, да си прснеш на рака и на лист (чисто да видиш ако има разлика) дај му неколку часа да видиш промена на мириси, и потоа одлучи се. Парфемов го има братучед ми, го користи за ночни излегувања пошто е така „јебозовен“ како што тој вели и вака ми е доста интересен и мене, нема да утнеш искрено.Фала ти на одговорот! Далеку е од ниш парфем, станува збор за Dylan Blue, но секако во иднина планирам и за некој ниш парфем, па сакав да знам дали вреди да се доверам на нив. Ќе пробам со овој прво да видам какво е искуството![]()
Се подновив и пријатно искуство морам да признаам. За неполн ден ја добив нарачката. Отидов на слепо да видам што е толку фален парфемов, ама на скала од 1-10 некако би го рангирал 6. Можеби бидејќи ми е сличен со некој што сум го имал порано, доста јак и акцент на цитрус. Фала ти уште еднаш за одговорот и препораката!Овој ти е ±200 ден поевтин на fragnance отколку Schatze, мислам дека ако ги замолиш ќе ти дадат и мал попуст ама и да не ти дадат знај дека сите им се оригинал плус имаш шанса да си го мириснеш пред да го купиш. Мој совет е да си одиш до некоја Шатци парфимерија, да си прснеш на рака и на лист (чисто да видиш ако има разлика) дај му неколку часа да видиш промена на мириси, и потоа одлучи се. Парфемов го има братучед ми, го користи за ночни излегувања пошто е така „јебозовен“ како што тој вели и вака ми е доста интересен и мене, нема да утнеш искрено.
Се подновив и пријатно искуство морам да признаам. За неполн ден ја добив нарачката. Отидов на слепо да видам што е толку фален парфемов, ама на скала од 1-10 некако би го рангирал 6. Можеби бидејќи ми е сличен со некој што сум го имал порано, доста јак и акцент на цитрус. Фала ти уште еднаш за одговорот и препораката!
БТВ, @psyside ги читам препоракиве што ги имаш пуштено на претходниве страни, добар вкус морам да признаам!
www.instagram.com
Pozdrav mirisni kolegi i koleski. Posle dolgo vreme, konecno imame i instagram profil
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Bi vi bil blagodaren ako ne zasledite na istiot, naskoro ke ima mnogu dobri nagradni igri od golema vrednost. Voedno ima i mnogu noviteti, od vrven kvalitet za prv pat ekskluzivno vo Makedonija, dostapni vednas za naracka,
![]()
Kako i mnogu drugi,
Amouage - Reflection Man 45
Amouage Reflection 45 Man
Amouage - Royal Tobacco
Amouage Opus XIV Royal Tobacco
Amouage - Jubilation XXV
Amouage Jubilation XXV Man
Amouage - Reflection Man
Amouage Reflection Man
Amouage - Imitation Woman
Amouage Imitation Woman
Amouage - Memoir Woman
Amouage Memoir Woman
Spirt of Dubai - Turath
Turath
Initio - Paragon
INITIO Paragon
YSl - Tuxedo
Tuxedo
Chanel - Cuir De Russie
Chanel Cuir de Russie
Chanel - Guardenia
https://luxdecantsmk.com/Gardénia
Xerjoff - Kobe
XERJOFF Kobe
Stephane Umbert Lucas 777 - Une Nuit a Doha
Une Nuit a Doha
Stephane Umbert Lucas 777 - Rose De Petra
Rose de Petra
Stephane Umbert Lucas 777
Black Gemstone
Creed - Royal Oud
CREED Royal Oud
Creed - Jasmin Imperatrice Eugenie
CREED Jasmin Imperatrice Eugenie
Frederick Malle -Cologne Indelebile
https://luxdecantsmk.com/Cologne-Indélébile
Byredo - Black Saffron
Black Saffron
Byredo - Oud Immortel
Oud Immortel
Byredo - Bal D Afrique
Bal d'Afrique
Byredo - Mojave Ghost
Mojave Ghost
Byredo - Blanche
Blanche
By Killian -Musk Oud
Musk Oud
Escentric Molecules -Molecule 04
https://luxdecantsmk.com/Molecule0
Nishane -Safran Colognise
Safran Colognise
Slobodno kontaktirajte me preku instagram, privatna poraka na forumov, viber, ili telefon. Sledi i popust za clenovi![]()

www.instagram.com

Се подновивме со 3 одлични парфеми, не можам да одберам кој ми прави повеќе мерак, ама ако морам би рекол Cuir Beluga, кој ми стана омилен парфем на база превртена кожа/кожа акорд, но за разлика од другите тука е скроз во позадина мека и префинета, нежна како свила, само малце колку да даде уникатен аспект на гурманската бурбон ванила база, поддржана од смола, абе мислиш во рајот си.
Guerlain - Cuir Beluga
![]()
Cuir Béluga
Cuir Béluga by Guerlain is a Leather fragrance for women and men. Cuir Béluga was launched in 2005. The nose behind this fragrance is Olivier Polge. Top notes are Tangerine and Aldehydes; middle notes are Immortelle and Patchouli; base notes are Vanilla, Suede, Heliotrope anluxdecantsmk.com
Creed - Aventus for Her
![]()
CREED Aventus for Her
Aventus for Her by Creed is a Chypre Fruity fragrance for women. Aventus for Her was launched in 2016. Top notes are Green Apple, Bergamot, Lemon, Patchouli, Pink Pepper and Violet; middle notes are Musk, Rose, Sandalwood and Styrax; base notes are Black Currant, Peach, Ambeluxdecantsmk.com
Goldfiled and Banks - Silky Woods
![]()
Silky Woods
Silky Woods by Goldfield & Banks Australia is a Amber Spicy fragrance for women and men. Silky Woods was launched in 2021. Top notes are Ceylon Cinnamon and Saffron; middle notes are Suede, Agarwood (Oud), Madagascar Ylang-Ylang and Jasmine; base notes are Tahitian Vanilluxdecantsmk.com
А богами и попуст од 15% на цела nice колекција
www.instagram.com
Голема препорака за @psyside
Од прилика му кажав кои мирисни ноти највеќе ме одсликуваат и точно тоа што ми го предложи, погоди.
French Loverпартали
Cologne Indélébile (иако бев скептик на првото шприцање, ама после пар саати се деси лудило морам да признаам)
De Los Santos
Tam Dao одличен унисекс
Amouage Reflection 45 овој е друг универзум.
Се слушаме за нова нарачка наскоро![]()
Ми треба за подарок женски парфем за есен, да не е многу јак, а да е впечатлив, уникатен, да не е некој што секоја го користи.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Браво, ептен добар избор!Се подновивме со многу квалитетни парфеми
Исто така и 15% попуст на сите niche парфеми, слободно пратете пп за било какви прашањa, тука или на Instagram
Ова се новитетите,
Nishane - Ambra Calbaria
Guerlain - Iris Torrefie
MFK - Grand Soir
Killian - Intoxidacted
Roja - Danger Pour Home
Roja - 51 Parfum
Xerjoff - Uden Overdose
Creed - Love In White
YSl - Babycat
Guerlain - Neroli - Outrenoir
Guerlain - Santal Pao Rosa
Chanel - 1932
Byredo - Super Cedar
Byredo - Rose Of No Mans Land
Byredo - Mixed Emotions
Byredo - De Los Santos

WEB CAMERA LOGITECH MX BRIO 4K/30fps USB Type-C, Grey, 960-001554
15.270,00 ден
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING GTLite Junior Racing Cockpit, 80kg, BLACK, NLR-S041
12.100,00 ден
MEMORY CARD SANDISK MICRO-SDXC UHS-I 32GB EXTREME C10 w/adapter 100mb/s A2 V30, SDSQXAF-032G-GN6MA
1.980,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020292-EU
8.210,00 ден
COOLERS CASE FAN 140mm LIAN LI UNI SL-INFINITY REVERSE BLADE ARGB 1600 RPM PWM, White, 14RSLIN1W
2.010,00 ден
UPS 1200VA / 600W POWERWALKER VI 1200 SH, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120050
9.120,00 ден