Sukhoi
Гостин
Ајде еве ке видиме со хантолот што го имам. Ама сигурен сум дека барем уште 1-2 години ке тера. Е ако тогаш цркне, ондак ке купам Chieftec.
Да само што тој во рок од 5 години ќе смени минимум 2-3 напојувања кое ке рикне од подуеност на кондензатори кое од кулер што ќе рикне а нема да примети а некое од гром со ке го пукне. И коа ке видиш ке го фати исто како да земе поквлаитетно кое ке трае многу подолго.
Кога во моментов би ми требало напојување да купам тоа би било Corsair AX750 дефинитивно!
Најчесто они ги носат
Искрејно во Македонија гаранција мене ништо не ми значи. Недај боже да рикне нешто дур ми дадат ново ќе умрам од чекањеи Знак прашалник дали ке ти дадат ново или истото ке го репарираат
Да искоментирам на оваа тема, KONIG напајањето што ми рикна, ми го сменија за неполн ден, го однесов околу 3 саат во понеделник, другиот ден во 12 денски ми се јавија да си подигнам исто такво ново.
Од каде го имаше купено?
Според мене подобри се Corsair во тој ценовен ранг, сепак користат компоненти од најдобрите Seasonic.Факт дека на конфигурација поскапа од 500е не би ставил нишо друго како напојување освен кулермастер и чифтек.
500w real power Chieftec koristeno za 2500 sakas ?
Каде се продаваат Spire напојувања?