Тоа е лесното сега тешкото е како ќе се враќаатДа рапортирам, ова чудо мКлик кредит функционира!
Аплицирав и буквално за 10 минути на сметка се најдоа 420.000 денари.
Предноста е шо цела процедура си ја прајш завален во фотеља со мобилниот во рака, нема тегнење по банки и шалтери, нема ниту еден лист хартија (се е дигитализирано и автоматизирано), нема апсолутно никаков друг трошок или провизии за аплицирање, месечни рати си повлекува банката со траен налог, наводно можно е да се затвори кредитот предвреме без пенали, најважно е шо нема чекање за одобрување, кредитни одбори да се состанеле и т.н.
Позитивно искуство во секој случај.
Фала за одговорите на сите погоре.
Ако во ист месец ти пуштиле плата двапати а нареден не (пример први недела е и ти пуштиле на 29ти) нема да ти даде да земеш кредит.Здраво.
Дали некој има проблем со барање на кредит од апликацијата на нлб банка. Прво добив порака не примате плата преку нлб (што не е вистина) потоа не може да подигнете пари преку апликацијата.
Kris погоре е во право, треба редовни примања точно секој месец да имаш, и да си примател на плата во НЛБ најмалку 6 месеци (со активна сметка).Здраво.
Дали некој има проблем со барање на кредит од апликацијата на нлб банка. Прво добив порака не примате плата преку нлб (што не е вистина) потоа не може да подигнете пари преку апликацијата.
Интересно ама што корист има од ова за обичен корисник? Примена?Ми излезе на фб како реклама NLB Smart POS, т.е. нова апликација за смартфон, што овозможува телефонот да се користи како ПОС терминал.
![]()
Во секој случај интересна новина
Ќе може да се наплаќа со картичка без терминал. Напр. ќе може да се плаќа на доставувачиве на храна и пратки. Надвор од продажниот објект, на најразлични собири, манифестации, во ноќни клубови итн.Интересно ама што корист има од ова за обичен корисник? Примена?
Тоа вика, доставувачи, тезги, секакви подвижни работници вработени кај правни лица…NLB SMART POS ќе можат да користат само правни лица.
Толку е јас платив 300 кога ми се оштети.Пред 5-6 месеци кога прашав в банка ми рекоа 300 ден. Ама најдобро да си прашаш
Ajde pa i NFC plakjanje
Како? Па имаат ...Ajde pa i NFC plakjanje
Како? Па имаат ...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
WEB CAMERA LOGITECH BRIO 705 BUSINESS GRAPHITE 4K/60fps, USB-C, Graphite, 960-001530
14.760,00 ден
RAM DDR5 8GB 5200MHz CL42 Innovation IT, 1.10V, 4251538819961
7.990,00 ден
EXTRALINK FITNESS VIBRATION PLATFORM, MOONWALK SPINMOVE, BLACK
4.640,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower Pop Air RGB Black, 3x120mm Aspect 12 RGB, w/WINDOW, Front Mesh, FD-C-POR1A-06
5.800,00 ден
GAMING CHAIR CORSAIR TC100 RELAXED FABRIC, 120KG MAX, Black/Grey, CF-9010052-WW
17.220,00 ден
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M7, w/bluetooth, 30000 DPI, 8000Hz, Black, M7-A23
4.870,00 ден