Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Netflix во Македонија

Mercilesss

hello world
20 февруари 2023
396
299
Да ама секој месец нов акаунт не најдов начин да си се само продолжува истиот акаунт, месец за месец.
Јас го продолжувам истиот, дава код и го внесувам додека сум логиран на мојот.

icemaher

hello world
27 мај 2009
150
157
Куманово
www.tvtime.com
icemaher's setup  
Processor & Cooler
Ryzen 3400g / 6800h
Motherboard
Gigabyte B450M‐H
Storage
SAMSUNG 250GB SSD 970 EVO Plus M.2 PCI‐E NVMe
PSU
500 NJOY 80+
RAM
2 x DIMM 8GB DDR4 3200Mhz Kingston CL16 HyperX Fury Black / 2x8gb ddr5 4800
Video card
rtx 3060 6gb
Case
MS METROPOLIS PRO
Monitor
Benq BL2480
OS
Win10 Pro
Скапав овие години симнувајќи 4к епизоди па усб ставај во тв, ова мерак било
Земав ултра пакетот и уживам, звукот dd+ atmos, на лаптоп вчитува dolby vision преку апликацијата, пуштав нешто ббц документарци, многу голема разлика од фулд.

Mar tiN

lurker
2 јануари 2014
879
636
Mar tiN's setup  
Processor & Cooler
Intel® Core™ i5-12400F
Motherboard
ASUS PRIME B660M-A D4
Storage
SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO Plus M.2 + Western Digital 4TB
PSU
Cooler Master B500 ver.2
RAM
Kingston HyperX FURY™ 64GB
Video card
ASUS Dual GeForce RTX™ 3050 OC Edition 8GB
Case
Cooler Master K350
OS
Windows 11 Pro x64
Да ама секој месец нов акаунт не најдов начин да си се само продолжува истиот акаунт, месец за месец.
Кога го внесеш кодот и ти бара email , пиши си ја старата email адреса

cgfreak

hello world
1 октомври 2010
474
658
Дома
Сега за сега се тера по старо.

Делам јас со уште еден и кај него имаше деновиве нешто слично и му бараше некој код кај мене на смс на телефон да стигне. Кога го напиша кодот се си беше во ред. Еве денес во село цел ден си гледам нетфликс на тв таму

И кај мене исто, ми стигна меил да потврдам член на household, после што другарот гледаше без проблем. Ќе видеме за другите 2ца како ќе биде..

Mi se nema pojaveno nisto kaj mene, a imam koristenje vo MKD na 3 mesta i USA na 1. Ostanuva da vidime....
А сега? :) Денес официјално нè сецнаа со телевизорите, нема опција I'm traveling, него само Update household.
Како е искуството кај остали гребатори?

Миодраг Г.

read-only
19 декември 2016
7
18
А сега? :) Денес официјално нè сецнаа со телевизорите, нема опција I'm traveling, него само Update household.
Seuste funkcionira ok. Moram da naglasam deka akauntot za prv pat go otvoriv dodeka bev vo tajland i seuste mi naplaka vo THB. Moze zatoa se grebam seuste

Скоти

user
15 октомври 2013
1.275
2.348
Одамна е кај мене Update household, досеа сум немал никаков проблем, делам само со уште еден корисник јас.

Starr

hello world
30 декември 2017
155
81
Барам да делам Нетфликс со некој, еден акоунт ми треба, значи на 4 да делам, ако има некој нека ми пише

6 ноември 2012
2.074
2.235
Скопје
-={K-O-R-U-N}=-'s setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 7 3700x / AMD Wraith Prism Cooler
Motherboard
ASUS ROG STRIXX B450-F
Storage
Kingston KC2000 NVMe PCIe SSD
PSU
Corsair HX1000 (full modular)
RAM
4 x 8gb G-SKILL Sniper X 3200Mhz
Video card
Gainward RTX 3090 Phoenix
Case
Lian-Li Lancool 215
Mouse
Razer Deathadder v2 X Hyperspeed
Keyboard
GMK67 Custom build
Audio
Asus ROG Delta Core \ HyperX USB Amp
Monitor
Samsung Odyssey G7 32" QHD 240Hz \ BenQ PD3200Q 32" QHD
OS
Windows 11 Pro
Толку од netflix account sharing изгледа

1705512222101.png

ekonomist

user
17 јуни 2008
1.239
665
Јас го решавам проблемот со Proton, го рестартирам Mi Box-от, уклучувам Протон, избирам америчка IP адреса, ако не помине на првото, на второто поминува, барем досега е така.

6 ноември 2012
2.074
2.235
Скопје
-={K-O-R-U-N}=-'s setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 7 3700x / AMD Wraith Prism Cooler
Motherboard
ASUS ROG STRIXX B450-F
Storage
Kingston KC2000 NVMe PCIe SSD
PSU
Corsair HX1000 (full modular)
RAM
4 x 8gb G-SKILL Sniper X 3200Mhz
Video card
Gainward RTX 3090 Phoenix
Case
Lian-Li Lancool 215
Mouse
Razer Deathadder v2 X Hyperspeed
Keyboard
GMK67 Custom build
Audio
Asus ROG Delta Core \ HyperX USB Amp
Monitor
Samsung Odyssey G7 32" QHD 240Hz \ BenQ PD3200Q 32" QHD
OS
Windows 11 Pro
Update household ко ќе бара и нема гајле. Вака е со месеци, особено ако е на различни мрежи А1,Телеком итн. На ист провајдер не бара.

Вчера прв пат ми се појави со другариве и тоа на ист провајдер.
Ако треба апдејт хаусхолд на секое, пак значи дека во исто време може само една домашна мрежа, што е непрактично замарање.

Anungunrama

hello world
5 февруари 2019
196
198
Вчера прв пат ми се појави со другариве и тоа на ист провајдер.
Ако треба апдејт хаусхолд на секое, пак значи дека во исто време може само една домашна мрежа, што е непрактично замарање.

Можда нема да ви бара на секое. Ние сме 4ца - 3 на телеком, еден на А1. Само кај тој на А1 и кај мене бара, претпоставувам кога ќе направам апдејт кај него, па после пуштам ја. Другите двајца никд не им се појавило. За замарање тачно, ама бар не се плаќа екстра сеуште :)

DeJaVu

user
21 ноември 2010
1.182
1.614
Скопје
Треба да го пробам чудово на ТВ дали работи :)
На андроид телефон го имам пробано преку бровсер и работи(Firefox + uBlock Origin адон/екстензија), така да ако ти е со андроид твто не би требало да има проблем. За тизен и вебос којзнае.

mihovkris

poweruser
1 јуни 2016
4.773
4.498
Неготино
На андроид телефон го имам пробано преку бровсер и работи(Firefox + uBlock Origin адон/екстензија), така да ако ти е со андроид твто не би требало да има проблем. За тизен и вебос којзнае.
Eдниот е WebOS другиот е VIDAA. Ќе пробам вечер.
Од друга страна, ќе му врзам Chromecast и готово.

mihovkris

poweruser
1 јуни 2016
4.773
4.498
Неготино
^ Пробано на WebOS 4K LG TV. Малку е споро кога бираш филмови бидејќи на homepage листа еден тон, ама плеерот и сето останато нема мака. Единствено нема опција да одбериш резолуција ама пуштив 3 - 4 серии и секогаш ги тераше на највисоко.

DeJaVu

user
21 ноември 2010
1.182
1.614
Скопје
^ Пробано на WebOS 4K LG TV. Малку е споро кога бираш филмови бидејќи на homepage листа еден тон, ама плеерот и сето останато нема мака. Единствено нема опција да одбериш резолуција ама пуштив 3 - 4 серии и секогаш ги тераше на највисоко.
Екстра, кај да ти пратам број на сметка? Или со ракија ќе компензираш пошто од тој крај си? :)

Delicon

user
10 јуни 2007
1.268
801
delicon.mk
Ви работат турските нетфликс акаунти?
Мојот го исклучија. Без никакво известување, а пред некој ден наплатија за следниот месец.

Сега бара да изберам нов мк план.

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

На врв Дно