Баш ми е жал штом е така, стварно е многу месец дена.
Ме зачуди пошто други форумџии викаат недела дена, затоа...
Во септември 2016 купив од кај нив делови за компјутерот што го склопував како рам, ссд, хд, куќиште и напојување, деловите ми ги пратија наредната ден по карго, се беше океј само што рамот ми беше пратен по грешка наместо 2х8 пратиле 2х4, му се јавив, ми се извинија, им го вратив рамот по карго на нивен трошок и наредната ден го добив новиот рам по карго исто на нивен трошок. Услужливи и љубезни
Ако си од друг град најдобро ти е да им се јавиш и да ги прашаш тоа што сакаш да порачуваш.
Одма отварај тема како ти пратиле 2х4 наместо 2х8!!!1!!!oneeleven!
Нексио имаат интересни производи по примамлива цена. Штета што повеќето не се запознаени со нив.
„вон сериските“ делови шо на нормален пазар во мк не се достапни, и има само 1 канал на носење во мк, и се „егзотични“ производи, им дава слобода да диктираат цена....јбгЈас бев до кај нив пред нова година, им барав понуда за Logitech глушец.
Морам да признаам, веднаш ми пратија mail, но малку цените ме замислија. И со 5% попуст како за член на форумов, пак не беа конкуретни...
Браво за темава, и јас сакам да знам какво искуство имаат корисниците што имаат купено производи од кај нив, и јас во план бев утре од кај нив да купам ripjaws km570 mx red.
Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација
И јас бев на ум но на крајот си земав CM Ultimate full.Што бидна? Праша? Нарача? Цена?![]()
Што бидна? Праша? Нарача? Цена?![]()
И јас бев на ум но на крајот си земав CM Ultimate full.
пратено од мобиљка
5600 денари, со клуб картичка.Што цена, ако не е тајна?
Што бидна? Праша? Нарача? Цена?![]()
Добро де ти завршила во спам пораката или ти направиле "seen" :hay:. Прати им пак, и пак, и пак. Ништо не губиш.Добро со овие како се контактира жити се? Како од 19ти век да се.
Пред 4 месеци им пишав за ценовник на SSD и за Logitech MX Master и ниту малку не се гукнале.
Месец, два.
Зависи што порачаш.
Јас EVGA напојување нарачав од кај нив со пораче преку Facebook, наредниот ден оставив капар и за една недела си го подигнав.
Од брендови што ги нема по Анхоч, Сетек и сл. носат MSI, GSkill, EVGA, AsRock по нарачка а нешто имаат и на лагер.
Добро со овие како се контактира жити се? Како од 19ти век да се.
Пред 4 месеци им пишав за ценовник на SSD и за Logitech MX Master и ниту малку не се гукнале.
Ами сега за клецање шо прајме?
MOUSE WIRELESS USB A4TECH FSTYLER FG35CS, White, FG35CS Plus
520,00 ден
MOUSE WIRED A4TECH Bloody Gaming, L65 Max Honeycomb , RGB, USB, 12000CPI, Black
990,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower NORTH MOMENTUM EDITION, 3x120mm Momentum 4-pin PWM fans, w/WINDOW, Front wood panel, Charcoal Black, FD-C-NOR1C-05
11.950,00 ден
MEMORY USB 3.2/Gen.1 Type-C, 64GB SANDISK ULTRA SLIDER, Black, SDCZ480-064G-G46
1.300,00 ден
VGA ASROCK RX 9060 XT STEEL LEGEND OC 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, 90-GA5JZZ-00UANF
34.390,00 ден
COMBO KEYBOARD MOUSE MOUSEPAD HEADPHONES WIRED GEMBIRD, Black, KBS-UO4-01
900,00 ден