DemoUser
Баниран/a
Осеќам сега мобеликс ќе пропадне
од лоши искуства.
Незнам како ли ќе го оправдаат ова сега што на 10 души се им се блаклистед.
Тешко дека Mobelix може да пропадне,над 300 шлепери возат низ Америка за нив,тоа им е бизнис од пред повеќе од 20 год.Нема да зборам за мобиларата,коментарите тука кажуваат за нив.Осеќам сега мобеликс ќе пропаднеод лоши искуства.
Тешко дека Mobelix може да пропадне,над 300 шлепери возат низ Америка за нив,тоа им е бизнис од пред повеќе од 20 год.Нема да зборам за мобиларата,коментарите тука кажуваат за нив.
Зашто да не се замара?Камионите се бизнис на нивниот Татко,а мобиларата е нивен бизнис,зарем малце пари има у телефоните?Не заебавај,ако ги познаваш,а верувам дека ги познаваш,знаеш за какви ликови станува збор.Хахахах 300 камиони , и ќе се замара со мобилара у мкд, хахахха.
еве слика од експонат.
Не мора да ги познава човек, за да знае дека се криминалци.Зашто да не се замара?Камионите се бизнис на нивниот Татко,а мобиларата е нивен бизнис,зарем малце пари има у телефоните?Не заебавај,ако ги познаваш,а верувам дека ги познаваш,знаеш за какви ликови станува збор.
Да не се сватиме погрешно,дека ја ги јачам нешто,далеку од тоа,само кажувам она што го знам.
Тоа е по старо, сега по ново е и на новото што го земаат да не плаќаат данок и да го продадат за некоја илјадарка поефтино. Еве година дена користам самсунг уред и сум презадоволен, го зедов од една мобилара во Прилеп како нов скроз да речам, лета. Од кај нив можиш еве и скроз нов телефон да земиш со кутија ако имаат, ако не си одбираш телефон без гребаници и функционален и си тераш без проблем.А кој плаќа данок на препродажба на половна роба? Ни на коли не се плаќа, така?
A нови не продаваат ли? За нив претпоставувам мислеше членот. Имаат исто и нови маски , галантерија. Или подобро од тоа што јас имам приметено 80-90% во дуќанот им е нова роба. Веројатно не продаваат половни маски и футроли?А кој плаќа данок на препродажба на половна роба? Ни на коли не се плаќа, така?
Немам претстава, мислам дека еднаш сум влегол во Мобеликс и толкуA нови не продаваат ли? За нив претпоставувам мислеше членот. Имаат исто и нови маски , галантерија. Или подобро од тоа што јас имам приметено 80-90% во дуќанот им е нова роба. Веројатно не продаваат половни маски и футроли?
Неотворен ли е? Ако да, зимај, немаш гајле. Јас до сега сум немал гајле со нив, преку 4-5 телефони имам зимано и користени и нови, али сум ја имал среќата никад гаранцијата ми нема затребано.Дечки, како стојат Ледиком во последно со репутација? Порано ги избегнував како оган, но сега само тие го имаат моделот што ми треба на залиха. Тоа ми остана или онлајн да нарачувам.
Некој последно да купил од нив? искуство со поправка, купување, гаранции, итн?
Ми рекоја некористен го продавале, ама последно парче им е, па знам не се за верување, секако по карго ќе го порачувам. Од каде да знам дали бил изложен или не, итн.
Да одев на лице место да видам со свои очи, ај да го земи човек. Ама дека морам по карго да порачувам, а сум слушал и лоши работи за нив, па така сум неодлучен во моментов. На мобилари искрено по автоматизам не им верувам, со скептицизам пристапувам.Неотворен ли е? Ако да, зимај, немаш гајле. Јас до сега сум немал гајле со нив, преку 4-5 телефони имам зимано и користени и нови, али сум ја имал среќата никад гаранцијата ми нема затребано.
Издржан ти е скептицизмот, и мене би ми било шубе на твое место. Немаш ли некој да пратиш да го земе место тебе, или бар да види дали е неотпакуван уредот пред да нарачаш?Да одев на лице место да видам со свои очи, ај да го земи човек. Ама дека морам по карго да порачувам, а сум слушал и лоши работи за нив, па така сум неодлучен во моментов. На мобилари искрено по автоматизам не им верувам, со скептицизам пристапувам.
Да годам, таа „ГАРАНЦИЈА“ од ледиком ништо не вреди?
Јас ке ти направам услуга,ке отидам и ке проверам дали е неотпакован телефонот,кажи за кој модел се работи,ке ти сликнам на лице место и пратам на вибер.Сепак сме еден ит форум,и сметам дека треба да си помагаме меѓусебно.Да одев на лице место да видам со свои очи, ај да го земи човек. Ама дека морам по карго да порачувам, а сум слушал и лоши работи за нив, па така сум неодлучен во моментов. На мобилари искрено по автоматизам не им верувам, со скептицизам пристапувам.
Да одев на лице место да видам со свои очи, ај да го земи човек. Ама дека морам по карго да порачувам, а сум слушал и лоши работи за нив, па така сум неодлучен во моментов. На мобилари искрено по автоматизам не им верувам, со скептицизам пристапувам.
Pixel Новиот. Инаку мора од таму, нема на друго место или значително поскапи се.Јас колку што знам сите телефони им се пакувани и не дозволуваат да се пробат или отвараат. И така многу малце имат изложено за проба.
Шо толку си запнал од Ледиком, за кој телефон се работи?
Pixel Новиот. Инаку мора од таму, нема на друго место или значително поскапи се.
Затоа прашувам тука за искуства, дали се било океј со Ледиком, пресудно ќе биде за дали да го земам. Инаку истиот модел од ComputerUniverse исто 1000че ќе кошта рачунав. Со превоз ова она. Гастарбајтерите на лето одат за на зима да ги трошат МК парите. xDНа толку гастербајтери немаш ли некој Германец, 900 евра е ОФИЦИЈАЛНО од Google Deutschland. А да му давам 1000 евра на Ледиком за краден телефон, мало сутра.
Ќе си побараш со фискална, ама ќе платиш +18% ДДВ , ако сакаш да се заштитиш.Да годам, таа „ГАРАНЦИЈА“ од ледиком ништо не вреди?
.Грците имаат редовно роба сум купувал, ама во последно изгор скапо е, не се исплаќа па и со данок враќање. :SЌе си побараш со фискална, ама ќе платиш +18% ДДВ , ако сакаш да се заштитиш.
Или ќе купиш од Анхоч ама ќе биди поскапо.
Види во Лерин дали имаат 7ка про.
Мислењето е автоматски споено:
Погледнете го атачментот 121798.
Мислам дека стигаат во UPS ин-тиме МК од Амазон, од Германија би требало да е DHL express.
VGA GIGABYTE RTX 5080 WINDFORCE OC SFF 16GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N5080WF3OC-16GD
93.990,00 ден
VGA ASROCK RX 9060 XT STEEL LEGEND OC 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, 90-GA5JZZ-00UANF
34.390,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, White, KBS-WMS-01-W
970,00 ден
MICROPHONE ELGATO WAVE 3 BLACK, 10MAB9901
11.280,00 ден
MOUSE WIRELESS GEMBIRD ONLY BLUETOOTH, 6 BUTTONS, Black, MUSWB-6B-01
450,00 ден
NET INJECTOR CUDY POE48, POE+/POE, 2x10/100/1000Mbps, 18W, POE48-18W
690,00 ден