Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Mi - паметни телефони (Xiaomi) генерална дискусија

Alfa@

read-only
25 февруари 2018
36
6
Koja vi e normalnata temperatura na barerijata vo ovie topli denovi, vo kola koga se vozam normalno telefonot si stoi no bidejki e toplo koga ke go zimam ne moze da se izdrzi od vrucinata, deneska taka probav da sliknam nesto i samo sto pocnav pocnaa da zagree, koga ja proveriv temperaturata bese 45 stepeni, mislam deka e premnogu

kirebananamen

hello world
14 декември 2017
58
32
redmi note 4x на девелопер ром неделен сум и после секој апдејт ми се заклучува рутот и ми се брише twrp па треба наново да правам. има некое решение освен да преминам на стабилен или да не го апдејтнувам веке оти ми здосади секоја недела да го рутирам. и кажете некоја добра гогле камера со портет мод?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

maki01

hello world
2 август 2017
118
83
redmi note 4x на девелопер ром неделен сум и после секој апдејт ми се заклучува рутот и ми се брише twrp па треба наново да правам. има некое решение освен да преминам на стабилен или да не го апдејтнувам веке оти ми здосади секоја недела да го рутирам. и кажете некоја добра гогле камера со портет мод?

Еве ти модифицирана Gcam за android 7.0 која работи и на Miui 9. Симнија V2 верзијата. Се работи освен slo mo. Имаш и упатсво за инсталирање.

[Updated]Scrubber GCam (Portrait mode Working!!) for MIUI 9 (Android 7.0) (API 24)

kirebananamen

hello world
14 декември 2017
58
32
Еве ти модифицирана Gcam за android 7.0 која работи и на Miui 9. Симнија V2 верзијата. Се работи освен slo mo. Имаш и упатсво за инсталирање.

[Updated]Scrubber GCam (Portrait mode Working!!) for MIUI 9 (Android 7.0) (API 24)

ако мислиш на ваа верзија V2 нема фаил за даунлоад вика фалид :)
cb1c3c72529036942a74a0de9661f488.jpg

mnikolce

lurker
27 октомври 2016
805
622

За секое тенџере има капаче, ако ти здосади флешување, рутирање премини на стабилен и уживај во пролетта :)

Sent from my MI 4W using Tapatalk

DaVoRkNe

poweruser
1 септември 2011
4.082
4.347
Скопје
Другар вика дека Ноте 5 бил многу голем, некој што го користи секојдневно дали ви смета или не сте приметиле да ви е неудобно при користење?

Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација
Јас го користев и немав проблем со големимата на телефонот.Све зависи од тебе,ако сакаш големи смартфони зимај го.

Mr Bean ^.-

hello world
2 октомври 2017
127
58
Јас го користев и немав проблем со големимата на телефонот.Све зависи од тебе,ако сакаш големи смартфони зимај го.
За новиот Редми Ноте 5 збориш или за друг како што знам кај нас сеуште не е дојден.
Се знае ли кога ќе дојде во кај нас и која ќе му е цената од Февруари го чекам.

maki01

hello world
2 август 2017
118
83
За новиот Редми Ноте 5 збориш или за друг како што знам кај нас сеуште не е дојден.
Се знае ли кога ќе дојде во кај нас и која ќе му е цената од Февруари го чекам.
За Редми Ноте 5А изгледа зборат.

alexandar11

hello world
11 јануари 2010
463
210
Другар вика дека Ноте 5 бил многу голем, некој што го користи секојдневно дали ви смета или не сте приметиле да ви е неудобно при користење?

Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација
Без проблем секојдневно може да се користи се што е таа големина од 150-160mm

На прв поглед изгледа голем, ама брзо се навикнува.
Исто и женските на прв поглед им е голем, ама после бараат уште некој сантиметар повеќе и не се враќаат на помал. :D

Avid

senior
21 јануари 2009
6.447
11.504
Скопје
Без проблем секојдневно може да се користи се што е таа големина од 150-160mm
Зависи од големината на раката. Доста давате вакви цврсти констатации, како моите ерекции.

SiPy`

poweruser
23 јуни 2015
3.115
5.321
Добро намерен совет за корисниците на Mi A1. Инсталирајте го овој ром и овој кернел, работат одлично заедно и даваат повеќе СОТ од стокот. Иако не користам Шаоми, сепак ги пратам. Повеќе од 2 недели ги користев двата и бев презадоволен, препорака од мене.
ЕДИТ: Мислам дека и еден член пред мене ги препорача истите.

DelphiUser

user
2 март 2011
1.709
1.637
Drachevo
Mi A1 не треба да го носи името Mi, прав Redmi е. И оние квази Mi варијанти што имаа X наставка, не треба да се викаат Mi, си има Redmi име за нив. Во Mi се треба да е премиум.

Banjifiko

poweruser
28 октомври 2008
3.964
6.061
Skopje
Mi A1 не треба да го носи името Mi, прав Redmi е. И оние квази Mi варијанти што имаа X наставка, не треба да се викаат Mi, си има Redmi име за нив. Во Mi се треба да е премиум.
Ова од лично искуство со наведениот телефон?

DelphiUser

user
2 март 2011
1.709
1.637
Drachevo
Телефонот нема ни Quick Charge, никако не може да биде Mi и да конкурира на Galaxy S. Немам лично искуство со А1. Но штом такво прашање се постави ќе мора да дообјаснам, не, не го критикувам воопшто телефонот, одличен е за парите, феноменоменален, но не е Mi.

kristijan_m75

lurker
22 март 2016
772
573
Пуштете некој линк од Али за нарачка на стакло за МИ А1
Aliexpress.com : Buy Cafele Mobile Screen Protectors for Xiaomi MI A1 Tempered Glass Screen Protector for Xiaomi MI 5X 9H Hardness Bubble Free from Reliable mobile screen protectors suppliers on cafele Official Store
одлична продавница не само за стакла него и за маски,порачав за татко ми (МиА1) црна топ лежи.

bakigvg

hello world
28 јуни 2016
233
132

Ова е за заштитно стакло, мене ми треба display with touch screen

членови онлајн
мислења
теми
членови

Последни теми

Последни огласи