Па тоа веројатно ќе се случи. Не од Телеком таа прилика туку Arena Sport може да бара да им се плаќа повеќе нив за да ги имаат операторите овие канали. Веројатно и очекувано е да пуштат плус повеќе Arena Sport канали а кај нас да ги воведат и останатите кој веќе во Србија ги има а во Македонија ги нема.Ете им прилика на телеком да воведат "нов" пакет и да ни ја зголемат претплатата
Само на нивна мрежа интернет работи гледањето телевизија а апликации да користиш би требало да не е битно кој интернет плаќаш.само да прашам пред да експериментирам - магента тв боксот работи на друго место или мора да е позади нивен рутер ?
Смрзнати. Имале проблем со ИПТВ.Ви работаат каналите или повеќето се смрзнати?
Провери дали го имаш инсталационото apk во Files па downloads во стариот тв. Па споделиDali znae nekoj kako da ja simnam Magenta TV aplikacijata na drug android tv? Ja imam simnato pred povekje od 6 meseci na stariot android tv no ne mi teknuva kako i sega nemozam da ja najdam na noviot. Ima li opcija da go extract-nam apk-to od stariot android tv i da ja prebacam na noviot?
МаgentaTV што ја нуди Телеком МК e само верзија за телефон и таблет. За телевизори со AndroidTV уште не е пуштена.Dali znae nekoj kako da ja simnam Magenta TV aplikacijata na drug android tv? Ja imam simnato pred povekje od 6 meseci na stariot android tv no ne mi teknuva kako i sega nemozam da ja najdam na noviot. Ima li opcija da go extract-nam apk-to od stariot android tv i da ja prebacam na noviot?
Ali jas ja imam nekako instalirano na Fuego Android TV so go kupiv 4000 od ananas, taka da ima opcija samo da se setam kako sum uspealМаgentaTV што ја нуди Телеком МК e само верзија за телефон и таблет. За телевизори со AndroidTV уште не е пуштена.
Пробав еднаш да инсталирам MagentaTV GO apk верзија и ништо не отвара црна слика мислам беше. Не е прилагодена за телевизори.
Uspeav da go ekstraktnam apkto sea kje go probam na noviot tvПровери дали го имаш инсталационото apk во Files па downloads во стариот тв. Па сподели
App not installed. Do ovoj problem sum stignat sega, go ekstraktnav apkto ali na noviot tv nekje da go instaliraAli jas ja imam nekako instalirano na Fuego Android TV so go kupiv 4000 od ananas, taka da ima opcija samo da se setam kako sum uspeal
Мислењето е автоматски споено:
Uspeav da go ekstraktnam apkto sea kje go probam na noviot tv
A ja ti kazuvam deka vekje ja imam na mojot android tv instaliranobaz незнам што си запнал за апликацијата..просто нема опција самостосјно да се инсталира (легално од сторе), телеком не работи така, затворен систем е
Kje ti pratam u privatno da ne napravam nekakov legalen problemможе да го споделиш тука апк-то?
Дај точен модел каде си инсталирал досега. Можно е да е обичен Андроид а не е Андроид ТВA ja ti kazuvam deka vekje ja imam na mojot android tv instalirano
…
Ајде зимај телефонот и снимај видео како ја отвараш на твојот андроид тв.A ja ti kazuvam deka vekje ja imam na mojot android tv instalirano
Ајде зимај телефонот и снимај видео како ја отвараш на твојот андроид тв.
Качи го тука ако немаш друга опција, и дај линк до видеото: Upload Video Online - Free Video Hosting - Streamable
Talk is cheap.
Баш и мене ме интересира![]()
ete vo videoto, ko sto znam official android tv eДај точен модел каде си инсталирал досега. Можно е да е обичен Андроид а не е Андроид ТВ
Ако ти текне како успеа да ја инсталираш пиши.
Мислењето е автоматски споено:
ete vo videoto, ko sto znam official android tv e
Duri i na magentatv stranata mi go dava pod aktivni uredi televizorot
Погледнете го атачментот 149451
TABLET LENOVO IDEA TAB TB336FU+ Lenovo TAB PEN w/PROTECTIVE CASE , 11", 2.5K (2560x1600) IPS 90Hz, 8GB DDR4, 256GB Memory, Camera Front-5MP, Rear-8MP,ZAFR0489RS
13.900,00 ден
PUMPA ELEKTRICNA EXTRALINK w/3 nozzles
530,00 ден
MICROPHONE FIFINE A9 RGB Polar Patterns, w/ARM, USB Type-C, 2.0m cable, Black, A9
5.500,00 ден
STREAM DECK STUDIO ELGATO, x32 LCD keys, 2 x 360° encoders, Rack Mount, 10GBO9901
59.260,00 ден
CPU INTEL i7-14700 max turbo 5,4GHz, 20 CORE, 33MB s.1700 TRAY
24.570,00 ден
MOUSEPAD BLIZZARD World of WarCraft The War Within XL 900x420x4mm
1.690,00 ден