Ride 4, откако излегоа оние ultra realistic PS5 и PC 4k 60fps видеа на Youtube морав да ја пробам. Ако не сте ги виделе сеуште, препорачувам да видите па дефинитивно ќе ве мотивираат да ја пробате![]()
blog.playstation.com
Еве една прекрасна вест за pc гејмерите![]()
God of War (2018) is coming to PC
The Santa Monica Studio title launches on PC January 14, 2022.blog.playstation.com
Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Уште The Last of Us фали...Uncharted сите делови во Декември, God of War во Јануари. Изгледа Sony ќе го спасува PC гејмингот.
Пиздат зашо по кансер фанови од тие на ПС, не постои...Wow, PS фановите п*здат на стим. Да му цркне козата на комшијата работава. Безвезе, се лутат што искачала на ПЦ, игра од 2018.... во меѓувреме Forza Horizon 5 искача паралелно, дури и на стим.
![]()
God of War General Discussions :: Steam Community
God of War - His vengeance against the Gods of Olympus years behind him, Kratos now lives as a man in the realm of Norse Gods and monsters. It is in this harsh, unforgiving world that he must fight to survive… and teach his son to do the same.steamcommunity.com
имаше добар коментар хахахахахахаа као "Can’t wait for mods to delete the kid from the game"плус има поддршка за modding
Yuzu баграта се ненормални, додале FSR и апскејлање. Ја пробав MD на 2160 билдот, 4к без никакви статери, ни за време на кеширање шејдери. Алал да му е на дечките.Нема гајле
Види си што ти праи поише ќеф. Иначе го немав апдејтувано јузуто изгледа некоја недела две и е на 2123 сега, на оваа верзија веќе иде со 60фпс.
Абе фрштат дечките, на конфигурација од пред 7-8 години мање више се релевантно што е за свич, пичи со 60фпс.Yuzu баграта се ненормални, додале FSR и апскејлање. Ја пробав MD на 2160 билдот, 4к без никакви статери, ни за време на кеширање шејдери. Алал да му е на дечките.