Многу јак си ти бе друже Diamond 1, ја 280 левел ама не ни сум пробал да играм ranked.Plat 2 на PC.
Diamond 1 на PS4 (не сум играл од ко склопив PC)
Многу јак си ти бе друже Diamond 1, ја 280 левел ама не ни сум пробал да играм ranked.Plat 2 на PC.
Diamond 1 на PS4 (не сум играл од ко склопив PC)
Лесно е до Plat пошо почвиш со многу малце минус поени... после ко ќе влезиш Plat е друга приказна пошо со -36 почвиш. Башка да не прајме муабет solo que колку е мизерно, никаква координација немаш со тимотМногу јак си ти бе друже Diamond 1, ја 280 левел ама не ни сум пробал да играм ranked.
Мизерија е соло, plat 2 или 1 ми е макс соло што сум стигнал. Пробував со луѓе од Apex Discord serverот ама тешко се наоѓаат луѓе. Инаку имам 2к dmg на повеќето легенди, Wraith 3500+.Лесно е до Plat пошо почвиш со многу малце минус поени... после ко ќе влезиш Plat е друга приказна пошо со -36 почвиш. Башка да не прајме муабет solo que колку е мизерно, никаква координација немаш со тимот
Ја сврте барем еднаш или уште не?Заборајв да спомнам, ја играм Hades последно време. Лудница!
Roguelike игриче базирано врз Грчка митологија, со многу исполиран гејмплеј, композиции, дијалог, и „најбитно од се“ шо би рекле енглезиве "Replay value".
Играш како Zagreus (ми се смееше девојка ми, пошо бил „за грев“), син на Hades (Ад по нашки) и пробвиш да избегаш од подземјето на татко ти. Многу интересно смислена игра, со сув хумор и голем број на детали.
Без многу спојлери, еве една од композициите, впрочем и моја омилена:
View: https://www.youtube.com/watch?v=aTg6y2l4duk
Ко влегов прв пат во собата кај шо свиреше оваа, пола саат останав слушајќи само
20 евра на Steam. 10/10 - Me![]()
Да, и чувствaтa беa олеснување и шокЈа сврте барем еднаш или уште не?#nospoilers
Дефинитивно има шмек, позаразна отколку што изгледа - као ај пола саат да изиграм едно ниво - а она гледаш 3-4 часови поминале.Конечно да ја доиграм. Си ја пуштам на јапонски со англиски subtitles. Јака.
View: https://www.youtube.com/watch?v=iF6z48amjR0&ab_channel=IGN
ако до толку ти се свиѓа одма после неа desperados 3 пукај,скроз истиот стил еДефинитивно има шмек, позаразна отколку што изгледа - као ај пола саат да изиграм едно ниво - а она гледаш 3-4 часови поминале.
Ми прави кеиф.
Фала.ако до толку ти се свиѓа одма после неа desperados 3 пукај,скроз истиот стил е
И после 22 години нема ни приближно добра хорор игра како Silent Hill..The Medium.
Погледнете го атачментот 96694
Демек прва next gen игра - Unreal Engine 4 ако не се лажам.
Ја чекав доста време, не гледав многу трејлери намерно за да не се нафурам ко за Fallout 4 па после да се разочарам.
По форуми се збореше дека е ко замена за Silent Hill... можда замена лош збор, ама во недостаток на Silent Hill оваа игра би требало да ги задоволи апетитите на фановите.
Добра е, за сега ми се свиѓа, ама сеуште немам изградено генерално мислење, ваљда кога ќе ја завршам ќе знам дали ми се бендисала.
Но одма имам забелешки - начинот на движење, како и да се нарекува тоа гејмплејот е копиран од SIlent Hill типовите на игри, ама не целосно. Кога тераш таква перспектива (не е ни FPS ни TPS, туку некоја варијација на TPS од разни агли) тогаш терај до крај - НЕМА freeview што е многу битно, а секоја Silent Hill игра го има.
Башка атмосферата... не е баш, не е баш. Изгледа не можеш од Полјаци да очекуваш нешто за кое Јапанците се апсолутни мастери. Ко да очекуваш Словенец да ти напраи добар ајвар.
Се жалат на лош порт, паѓаат фрејмови, многу микростатери итн луѓево по нетов, дури и на RTX 3080/90.
Јас само знам дека сум доволно стар да ако играта ми се свиѓа, ниеден фрејмдроп или микростатер не ми квари доживљај. Не е ова компетитивна ФПС пуцачина па да ми смета тоа. Изгледа станавме премногу разгалени.
На пример кај Cyberpunk мене не ми сметаа ни багови ни лош АИ ни бутур. Едноставно не ми легна играта, не беше за мене.
Иначе има микростатери и кај мене на The Medium, ама во главно убаво си иде мазно, сите сетинзи до крај, ама немам картица со Ray Tracing па можда ради тоа ми е ок или па ете ја не сум тупаџија, па не ни приметувам.
Многу legit игра, мада хадес ме шлапа еве веке 6 пати по ред и од фрустрација ја оставив да спие ,ќе го решам после испитнаЗаборајв да спомнам, ја играм Hades последно време. Лудница!
Roguelike игриче базирано врз Грчка митологија, со многу исполиран гејмплеј, композиции, дијалог, и „најбитно од се“ шо би рекле енглезиве "Replay value".
Играш како Zagreus (ми се смееше девојка ми, пошо бил „за грев“), син на Hades (Ад по нашки) и пробвиш да избегаш од подземјето на татко ти. Многу интересно смислена игра, со сув хумор и голем број на детали.
Без многу спојлери, еве една од композициите, впрочем и моја омилена:
View: https://www.youtube.com/watch?v=aTg6y2l4duk
Ко влегов прв пат во собата кај шо свиреше оваа, пола саат останав слушајќи само
20 евра на Steam. 10/10 - Me![]()
Не за џабе доби GOTY. Естетиката и уметничкиот стил се исто така одлични.Многу legit игра, мада хадес ме шлапа еве веке 6 пати по ред и од фрустрација ја оставив да спие ,ќе го решам после испитна
OST 10/10, басот му е ненормален во секоа трака. Динамиката со боговите,writing-от,општо цела механика крајно полирана и на сета ја тера на секој компир без никаков компромис.
Со кое орижје и бунс пробуваш?Многу legit игра, мада хадес ме шлапа еве веке 6 пати по ред и од фрустрација ја оставив да спие ,ќе го решам после испитна
OST 10/10, басот му е ненормален во секоа трака. Динамиката со боговите,writing-от,општо цела механика крајно полирана и на сета ја тера на секој компир без никаков компромис.
Најмногу успех постигнав до сега со дион+артемис , critical голем имав и ем стрелите константно го пецкаа и дополнително имав hangover ефекти и уште малку ми требаше да го докрајчам, но гомнарот фана се изротира и ме шибна со тиа циркулирачкиот напад бидејќи си ја преценив способноста да го дешнамНе за џабе доби GOTY. Естетиката и уметничкиот стил се исто така одлични.
Како и да е, мислам дека било која игра шо ти дозволуват да го галиш Cerberus заслужуват 10/10.
За прв пат Hades да го рокниш дури си слаб уште најубо е да ги најш Athena и Mars. Dash Reflect и Doom-от од Марс се ненормално добра комбинација. Башка тие Blades како special од Марс се исто така добри за да избегаваш директни судири со Hades (колку шо мојш)
Блејдот во главно, нај ми одговара на темпераментот хахах. А за бунс немам некој билд ,си експериментирам и интуитивно ги бирам.Немам уште направено ептен детална анализа пошо и немам многу саати уложено севкупно.Со кое орижје и бунс пробуваш?
Пробај штитот со:Најмногу успех постигнав до сега со дион+артемис , critical голем имав и ем стрелите константно го пецкаа и дополнително имав hangover ефекти и уште малку ми требаше да го докрајчам, но гомнарот фана се изротира и ме шибна со тиа циркулирачкиот напад бидејќи си ја преценив способноста да го дешнам
Мислењето е автоматски споено:
Блејдот во главно, нај ми одговара на темпераментот хахах. А за бунс немам некој билд ,си експериментирам и интуитивно ги бирам.Немам уште направено ептен детална анализа пошо и немам многу саати уложено севкупно.