Adapter vakov moze ke ti zavrshi rabotaКај мене малку ке биде проблем за 24 пинскиот , бидејќи многу е мал просторот во куќиштево. Ако знаете флексибилни и меки канли пишете од каде да земам.
Sent from my iPhone using Tapa
Ај нека смее некој мана да му најде сега ?
Еве јас, кабелот за графичката треба да се смени и ќе го смени целиот изглед.Ај нека смее некој мана да му најде сега ?
Убаини нема што.
Истото сакав да го предложам, ама ај си велам да не растурам радости.Еве јас, кабелот за графичката треба да се смени и ќе го смени целиот изглед.
Слободно кажвај нешто ако ти фаќа окото да забележам, сакам да го перфектирам ^^Истото сакав да го предложам, ама ај си велам да не растурам радости.![]()
Си сака фарбање сеа
Не те вади од ум кулерот? На Интел барем фабричките се гласни спрема tower cooler. Земи си еден Gammax 400 V2, 1200-1300 се а скрос ќе смени и лик и звук, за темепратура да не збораме. Не знаев дека имаш G27/G29 и ти, ако возиш AC или ACC кажвај.
Си сака фарбање сеа![]()
Немој да се глупираш, одлична си е вака. Барем дава некаков контраст на целата конфигурација.Бара да, ама многу работа е да ја шприцам бела.
Sent from my iPhone using Tapatalk
анодизација самоБара да, ама многу работа е да ја шприцам бела.
Cooler Master е задниот - не е бучен воопшто макар што не како што беше нов тивок а предните 3 се Deep Cool - само што ја преместив конфигурацијата во овој кејс - (го откупив 1500ден од ќерка ми ) - па уште не ми се средени дискојте - набрзина -не можам јас без ПЦ ни 20минНе те вади од ум кулерот? На Интел барем фабричките се гласни спрема tower cooler. Земи си еден Gammax 400 V2, 1200-1300 се а скрос ќе смени и лик и звук, за темепратура да не збораме. Не знаев дека имаш G27/G29 и ти, ако возиш AC или ACC кажвај.
најлошите 5-6к што ги имав потрошено на куќиште...Кај мене малку ке биде проблем за 24 пинскиот , бидејќи многу е мал просторот во куќиштево. Ако знаете флексибилни и меки канли пишете од каде да земам.
Искрено не очекував толку тесно да е на тој дел. Претходно имав H500 и беше доста пошироко барем за тие работи...најлошите 5-6к што ги имав потрошено на куќиште...
ама и некако мало е за парите. за истите пари добиваш некое доста поголемо CM или deepcool, sama за дупло помалку пари иста големина итнМала шала, не сум у план да ја упропастувам преубавата strix верзија секако.
Искрено не очекував толку тесно да е на тој дел. Претходно имав H500 и беше доста пошироко барем за тие работи...
COOLERS CASE FAN 140mm ARCTIC P14 PRO REVERSE PWM ARGB, 400-2650 RPM, WHITE, ACFAN00324A
1.440,00 ден
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 DEX (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches), Black, 910-007357
9.950,00 ден
GAMING DESK NITRO CONCEPTS D16M, CARBON BLACK, GABU-209
33.990,00 ден
MONITOR 27" GIGABYTE GS27FA SS-IPS, 1ms, 180Hz, 1920 x 1080, 2x HDMI, DP
8.560,00 ден
HDD 3,5" 4TB WD PURPLE IntelliPower 5400RPM 128MB 24x7 SATAIII WD44PURZ
10.970,00 ден
NB STAND MANHATTAN 10"-15" foldable 5 levels, 462129
1.290,00 ден