Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Каде може да се најде оваа во МК?

Garfield'

Баниран/a
18 јануари 2019
299
59
Blisku Berovo
Здраво другари
Од каде можам да најдам вакво држач на камера за телефон,ми треба за снимање на вида.
Во Скопје го има некде?(за iphone xs,iphone x,ми треба)
Mini-wireless-Bluetooth-Selfie-Stick-With-Tripod-Extendable-Universal-Monopod-For-Gopro-Action-Camera-iphones-Samsung.jpg_640x640.jpg

Selfie-Video-YUNTENG-VCT-5208-RM-Aluminum-Tripod-with-3-Way-Head-Bluetooth-Remote-for-Camera_7-600x600.jpg

БЛАГОДАРАМ ОДНПАРЕД.

Доколку го нема во мк(во било кој град)
може некој да го нарача ќе се плати предвреме..

up,доколку има некој пајпал,му се даваат пари и повеќе (на лице место или трансакциска сметка)
за оваа што ќе го порача,му кажувам град во кој да го нарача,си ги добива партие предвреме и повеќе.
Ако знае некој за да не се зезнам,бидејќи сумата ќе биде голема за оваа.

Изменето од модератор:

Garfield'

Баниран/a
18 јануари 2019
299
59
Blisku Berovo
Ептен голема сум е за оваa, цели 30 долари
VCT-5208RM Portable Lightweight Camera Bluetooth Remote tripod

Инаку имаш селфи стикче со bluetooth во Сетек за 1000 денари.
друже на мене ми треба да биде високо,еве линк дали може да се порача во германија
и за колку време ќе стигне?
(мислам дека тоа ќе се фати на ипхоне хс,ако не се зезнам,трошоците за тоа ќе бидат платени од страна на мене и на корисникот колку сака,бидејќи незнам како се нарачува)
https://www.amazon.de/Fotopro-Dreib...d+iphone&qid=1558888982&s=gateway&sr=8-6&th=1

vlat4e82

read-only
20 декември 2013
2
0
Skopje
Здраво другари
Од каде можам да најдам вакво држач на камера за телефон,ми треба за снимање на вида.
Во Скопје го има некде?(за iphone xs,iphone x,ми треба)
Mini-wireless-Bluetooth-Selfie-Stick-With-Tripod-Extendable-Universal-Monopod-For-Gopro-Action-Camera-iphones-Samsung.jpg_640x640.jpg

Selfie-Video-YUNTENG-VCT-5208-RM-Aluminum-Tripod-with-3-Way-Head-Bluetooth-Remote-for-Camera_7-600x600.jpg

БЛАГОДАРАМ ОДНПАРЕД.

Доколку го нема во мк(во било кој град)
може некој да го нарача ќе се плати предвреме..

up,доколку има некој пајпал,му се даваат пари и повеќе (на лице место или трансакциска сметка)
за оваа што ќе го порача,му кажувам град во кој да го нарача,си ги добива партие предвреме и повеќе.
Ако знае некој за да не се зезнам,бидејќи сумата ќе биде голема за оваа.

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв