Тему?Дали некој знае точно како се викаат оние платнени џебови големи шо се ставаат на биро на страна и висат (било со стеги или друго) за да можи кабли на пример да се стават внатре, и кај би можело да се најди таков? Сакам на биро од десна страна да го монтирам за да ставам кабли за полнење од лаптопи и телефони
Не знам ни како се викаат тие, а формата е таа, не сум барал на тему
Пробај нешто со pockets, desk organizers или слично, пребарај по категориите низ апликацијата (home, garden, storage, organization и така натака)...Не знам ни како се викаат тие, а формата е таа, не сум барал на тему
То е то. Така лесно најдовOxford Cloth Desk Organizer го викаат
Да де, за $70. Во БГ и ГР за ич пари ако е нарачката над 49 eur...Абе и ова горе од Амазон се испорачува во МК без проблем, ама си велам прво локално да пробам.
Да, имаат малопродажба. Ќе платиш на касата во салонот за продажба т.е. автосервисот.Да не има идеја некој кај да најдам Бонсек (само сечиво е доволно) со 30 или 32 TPI (teeth per inch, т.е запци по инч) - значи пофино сечиво него стандардните 18 или 24 TPI.
Друго што гледам е Bahco Sandflex во некој каталог од euroimpex
https://www.euroimpex.mk/media/bahco/bahco2021.pdf
ама они не знам дали работат малопродажба.
Да не има идеја некој кај да најдам Бонсек (само сечиво е доволно) со 30 или 32 TPI (teeth per inch, т.е запци по инч) - значи пофино сечиво него стандардните 18 или 24 TPI.
Гледам Wadfow има такво во понуда, но на combo.mk или ananas го нема
Друго што гледам е Bahco Sandflex во некој каталог од euroimpex
https://www.euroimpex.mk/media/bahco/bahco2021.pdf
ама они не знам дали работат малопродажба.
Со извинување, ping @BESKO ако случајно има идеја
Пробај намести Македонија наместо Бугарија за достава.Мене ми даде поголем трошок за шипинг и царина, затоа и побарав „локално“ во европските Амазони...
Погледнете го атачментот 148173
хах. Рико ми е у маало1. Електрометал позади Сити Мол
2. Ова „мало“ Рико Трејд продавниче што 99% ќе има се што ти треба (мапа)
alfa elektronik Битола или Логинг би требало да има. А можеби и ќе најдеш во електрометал...Дечки, како се викаат кај нас и кај може да се најдат Heat shrinking tubes, односно оние изолационите за жици што кога ќе ги загрееш, се собираат?
Погледнете го атачментот 148506
Tnx. Како се викаат кај нас?alfa elektronik Битола или Логинг би требало да има. А можеби и ќе најдеш во електрометал...
Како се викаат кај нас?
Tnx. Како се викаат кај нас?
Остај се, срам ми е да кажам дека не знам на македонски како се викаатБожур!
PASTE THERMAL ARCTIC ULTIMATE PerformanceMX-7 (8g) TC: 4.2 W / mk ACTCP00091A
610,00 ден
HDD 3,5" 4TB WD PURPLE IntelliPower 5400RPM 128MB 24x7 SATAIII WD44PURZ
10.970,00 ден
COOLERS CASE FAN 140mm ARCTIC P14 PRO REVERSE PWM ARGB, 400-2650 RPM, BLACK, ACFAN00323A
1.350,00 ден
SSD M.2 512GB MICRON NVMe Gen4 MTFDKBK512QGN-1BN1AABDA 2230
7.050,00 ден
VGA ASROCK RX 9060 XT STEEL LEGEND OC 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, 90-GA5JZZ-00UANF
34.390,00 ден
SSD M.2 2TB TEAM GROUP MP33 NVMe, TM8FP6002T0C101
16.360,00 ден