Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

IQOS електронски цигари

ARMac

senior
2 октомври 2010
9.389
12.328
Скопје
androgaming.com
Сакам за мајка ми да земам, постара жена. Би и дал електронска од сопствена колекција, ама не живее блиску до мене за да и правам редовно одржување и дозирање. Иначе имам опрема за извоз.

Ми рекоа дека имале некои агенти, доаѓале ти давале iqos на тест период 3 недели, обучувале корисници (и постари) па после тестот ако сакаш го плаќаш уредот или го враќаш. Хитсот ги купуваш сам нормално, а колешка што го користи нашла некои плави што се 120 ден. и вика дека нејзе и се подобри од овие оригиналниве.

Ако има шанса да ја одвикнам старава од Родео супер лајт, ова е начинот. Она има воља ама треба јас да организирам.

gamon

user
15 септември 2014
1.669
1.951
orgrimar
сум вејпал сум пушел и користам ајќос.
Уредот лил 1250 ден е подобар од другите од 3000 бидеќи дава повеќе воздух повеќе грее, многу полесен за одржување и во комбинација со фит регулар од 120 ден е најблиску до регуларна цигара. Најлесен е за премин во оваа комбинација, 2-3 пријатели го имаат и ова и ајќос дуо и подобар е овај лил од 1250 ден. Ајќосот е малку поштетен од вејп со никотин а многу побезбеден од обична цигара, после 3 дена се осеќаш како непушач или како вејпер нема шлајм и притисок во гради.

20 декември 2015
1.156
856
Skopje
steelseries's setup  
Processor & Cooler
Ryzen 7 1700 w/Stock Cooler (Wraith Spire RGB)
Motherboard
Asus x370 Prime PRO
Storage
WD10EZEX Blue
PSU
Cooler Master Vanguard 750+ Gold
RAM
HyperX Predator 2x8GB // 3200Mhz
Video card
Asus GTX 1060 6GB
Mouse
SteelSeries Rival 310
Keyboard
Gigabyte K85 Mechanical RGB
Monitor
Benq RL2455HM
OS
Windows 10 Pro
Сакам за мајка ми да земам, постара жена. Би и дал електронска од сопствена колекција, ама не живее блиску до мене за да и правам редовно одржување и дозирање. Иначе имам опрема за извоз.

Ми рекоа дека имале некои агенти, доаѓале ти давале iqos на тест период 3 недели, обучувале корисници (и постари) па после тестот ако сакаш го плаќаш уредот или го враќаш. Хитсот ги купуваш сам нормално, а колешка што го користи нашла некои плави што се 120 ден. и вика дека нејзе и се подобри од овие оригиналниве.

Ако има шанса да ја одвикнам старава од Родео супер лајт, ова е начинот. Она има воља ама треба јас да организирам.
Обсвезно купи и при купување ќе ти одржат тренинг како се чисти. Едина мака што ќе ја има што после пушење ќе заборава да го стави да се полни.

Optipro

lurker
5 мај 2021
618
465
Да не отворам нова тема..
Има некој што уште користи IQOS?
Или ги баталивте како мене?

Jordan223

read-only
26 октомври 2019
40
45
Го користев година и 3 месеци и го фрлив, некако ми се згади на крајот. Редовно чистење се како што треба ама после време испушта некоја миризба што не можам да ја поднесам. Се мислам да земам под систем со ник салтс ама немам искуство. Најверојатно ќе завршам пак со ИКОС.

krema

OG
24 јуни 2009
15.729
15.822
youtu.be
@Optipro
Овде ги има поретко што се со IQOS но надвор во пракса е во голем подем, кај мене у даскалската фирма секој трети е со IQOS или ЛиЛ а со вејп сум само јас. :D

Се мислам да земам под систем со ник салтс ама немам искуство. Најверојатно ќе завршам пак со ИКОС.
Пробај, ник салтс повеќе го задоволува организмот со никотин и со само неколку повлекувања те задоволува за подолг временски период.
Земи некој посериозен под и ник салт со повисока концетрација на никотин, би рекол над 25.

Читни малку и по гугл. :)

Jordan223

read-only
26 октомври 2019
40
45
@Optipro
Овде ги има поретко што се со IQOS но надвор во пракса е во голем подем, кај мене у даскалската фирма секој трети е со IQOS или ЛиЛ а со вејп сум само јас. :D

Пробај, ник салтс повеќе го задоволува организмот со никотин и со само неколку повлекувања те задоволува за подолг временски период.
Земи некој посериозен под и ник салт со повисока концетрација на никотин, би рекол над 25.

Читни малку и по гугл. :)
Како што гледам ник салтс, умбрела има само 20. Имав порачано Uwell Tripod ама поради некоја причина им требаше многу време да го пратат и го откажав. Некако не ми е многу handy да треба да порачувам греачи, подови и слично. А во убмрела нема некој што ми фати око за МТЛ. Сите под системи што ги имаат се стари. Ако има некоја друга фирма што продава вејпови во мк со поддршка за нив да има делови за менување радо би зел.

Optipro

lurker
5 мај 2021
618
465
Искрено незнам, зедов и Лил и Ајкос, со надеж да не останам без цигара пишо сум страствен пушач.
И заклучив дека, дупло повеќе пушам .. Али капак беше, кога отворив еден патрон, колку да видам што има внатре, и се изненадив од тоа дека нема ништо освен ТЕНКА ПЛАСТИКА ВО РОЛНА! и затоа од некаде ми доаѓаше после 3то повлекување мирис на СТОПЕНА ПЛАСТИКА!

462 членови онлајн
1.042.106мислења
51.209теми
37.452членови

Нови мислења

Офтопик

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно