Solidsnake
hello world
- 28 декември 2014
- 453
- 626
Има и убави кујни понекогашIma nekoja "dobra zdelka" na gjirafa poslednive meseci sto ne e nekoj stol ili biro? Ili zavrsija veke tie popusti odamna? Prasuvam za drugar![]()
Има и убави кујни понекогашIma nekoja "dobra zdelka" na gjirafa poslednive meseci sto ne e nekoj stol ili biro? Ili zavrsija veke tie popusti odamna? Prasuvam za drugar![]()
Конечно ме убеди масава, си ја нарачав сега
Уште ова до кај 30к да го спуштат и таманMSI MAG 271QPX QD-OLED
36,690 MKD
![]()
Ова е истава маса?
Столицава ни на душман не би му ја препорачал.
Може поконкретно да кажеш зошто? Некод друг да сподели искуство со Sense7 столчињата?Столицава ни на душман не би му ја препорачал.
Масичево си вреди за паричкиве.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ne e losh za cenata - ako moze da mu se stavi uste ram bi bilo superMislenje? Vredi li za ova cena?
Link do proizvodot: Laptop Gigabyte G6 KF-H3EE894KD, 16

Лоша репутација имаат овие Гигабајт лаптопи многу , а и цената не е нешто ок.. ИМХО ..Mislenje? Vredi li za ova cena?
Супер е за цената, но build-от ми е малку чуден и најверојатно ќе прегрева.Mislenje? Vredi li za ova cena?
Цената е повеќе од добра, цената е одлична за нашиот регион, подобар гејминг лаптоп до 50К нема да најдешЛоша репутација имаат овие Гигабајт лаптопи многу , а и цената не е нешто ок.. ИМХО ..
Супер е за цената, но build-от ми е малку чуден и најверојатно ќе прегрева.
Се разбираме, но по сликата ми изгледа ко оние ultrabook да се, со еден вентилатор. i7 + 4060 на еден вентилатор = смрт за лаптопот.Гејминг лаптоп подразбира дека ќе грее и ќе е буџен, посебно овие баџетните, им го кажувам ова на сите клиенти кој што бараат да купат гејминг лаптоп, поголемиот дел од луѓето се свесни за ова и сите викаат дека кога гејмаат користат екстерни маус и тастатура и слушалки па заради тоа не им пречи.
Гејминг латоп е у суштина голема стапица за помалку искусните со компјутери и лаптопи, Тешки се, гарабаритни се, не држи батерија, едноставно не се баш мобилни станици, освен повисоките класи од типот на rog zephyrus кој што имаат и далеку подобри солуции за ладење, полесна шасија, mux switch и тако даље (да не навлагам во длабоки детали сега овај) .
људски кажано, грее ко ќумбеСе разбираме, но по сликата ми изгледа ко оние ultrabook да се, со еден вентилатор. i7 + 4060 на еден вентилатор = смрт за лаптопот.
Точно, ама ако е со еден кулер, џабе има гејминг во него. Јас тегнам Lenovo LOQ со 4050ка со 2 кулери и еден куп отвори и графиката пак знае 86 степени да качи.За гејминг лаптоп е добра цена, пошто добивате машина со графичка картичка, имате за тие пари и уреди до иГпу кои немаат такви перформанси, како Макбук Аир и слични ултрабук уреди.
Mislenje? Vredi li za ova cena?
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, Black, CC-9011344-WW
6.130,00 ден
GAMING FLOOR MAT NEXT LEVEL RACING, POLYESTER, ANTI-SLIP BASE, 165x60x0.3CM, BLACK, NLR-A005
2.850,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO 4K X HDR10, VRR, USB 3.0 (TYPE-C), 10GBH9901
16.590,00 ден
WEB CAMERA ELGATO FACECAM 4K STUDIO USB TYPE C, Black, 10WAF9901
15.260,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, Black, KBS-WPS-01
850,00 ден
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING F-GT PRO Cockpit, 150kg, BLACK, NLR-R003
78.600,00 ден