Незнам дали зошто е директно прикачена или компресирана слабо детали некако...
Супер, ова е со неговата камера или GCam? иначе јас сум за 4а за следен телефон
Инаку за 4а можеш да го донесеш од Германија, Словенија и други ЕУ земји. Кај нас тешко да го донесе некој.Супер, ова е со неговата камера или GCam? иначе јас сум за 4а за следен телефон
така и јас мислам кај нас не би го имал, среќа сестра ми е во Германија па може да се комбинира нештоИнаку за 4а можеш да го донесеш од Германија, Словенија и други ЕУ земји. Кај нас тешко да го донесе некој.
Здравје од октомври се пушта во продажбатака и јас мислам кај нас не би го имал, среќа сестра ми е во Германија па може да се комбинира нешто
Па G-Cam модот e изваден од алгоритмот од гугл пиксел телефоните.Супер, ова е со неговата камера или GCam? иначе јас сум за 4а за следен телефон
Нормално само не знаев дека пуштиле астрофото за 3аПа G-Cam модот e изваден од алгоритмот од гугл пиксел телефоните.
Освен ако тој што модира додава негови финеси ама не верувам дека е подобар од оргиналот.
Испратено од SM-G975F преку IT.mk форум апликација
Па G-Cam модот e изваден од алгоритмот од гугл пиксел телефоните.
Освен ако тој што модира додава негови финеси ама не верувам дека е подобар од оргиналот.
Испратено од SM-G975F преку IT.mk форум апликација
Бенефитите од софтверот на Google, се далеку поголеми кога се впарени со хај енд сензор, Pixel 2,3,4 имаат просечни сензори, кои дури и без GCAM веќе губат од модерните телефони во одредени аспекти, кога ќе ги впариш со GCAM Pixel не е ни блиску.
Потребен ми е трипод како мала помош при ноќна фотографија со Pixel 3.
Од каде да купам трипод, кој модел?
Истиот (или многу сличен) го има во Нептун (остајте еден за мене)US $8.71 20% OFF|New Wireless bluetooth Selfie Stick Tripod with Remote Shutter Foldable Tripods & Monopods Universal For iPhone Android Phones|Selfie Sticks| - AliExpress
ја овој го нарачав, ок е, само не ако има многу ветер.
не можам да видам дали има блутут даљинско?Истиот (или многу сличен) го има во Нептун (остајте еден за мене)
Selfie stick ATR-400 186mm -700mm (30507)
Потребен ми е трипод како мала помош при ноќна фотографија со Pixel 3.
Од каде да купам трипод, кој модел?
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, Black, KBS-WPS-01
850,00 ден
MONITOR 25" AOC 25G3ZM/BK , VA, 1ms, 240Hz , Full HD, 2xHDMI, DP
8.190,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, White, CA-9011261-EU
4.710,00 ден
CABLES POWER EXTENSION ORVALDI 3m, 5xSHUKO surge protection, ORV5
830,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020295-EU
8.100,00 ден
EARPHONES WIRELESS XIAOMI Redmi Buds 8 LITE BLUETOOTH w/microphone, WHITE
1.700,00 ден