MikickoHC
user
Пријателе,не се разочарувај од тоа што се кантал. Бидејќи јас,и некои од пријателиве ги користиме,SS помалку трае од кантал во такви видови жица, и канталот не само што подолго трае, туку си го задржува вкусот на течноста и не менува ништо. Лично мене ми е подобар.Пиши адреса во п.п. за да може фабрички готови греачи од тој тип SS да ти пратам. И јас се подновив со ijoy танкИ јас со задоцнување да се пофалам со iJoy Exo RTA.
Испратено од Кина преку USPS на 13-ти февруари - стигнато на 21-ви февруари (8 дена).
Веќе втора нарачка од Fasttech која е испратена од Кина, а стигнала за осум дена.
Конечно една пратка да стигне внимателно спакувана и без оштетување на заштитната пластична кутија од атомизерот.
![]()
Атомизерчево ми е моментално замена и за дрипер и за тенк :inlove:.
Многу им се израдував на намотките со fused clapton (кои ми се омилени) ама брзо и се разочарав од нив кога увидов дека се kanthal.
Го користам продолжетокот за 6ml и SS clapton (од кумац): - вкусот е подобар и од дрипер, а и "облачињата" не се на незавидно ниво
.
Ја користам главата за една намотка без редуцитор, со отворите за воздух и течност отворени до крај.
Да го цитирам @kjosmofon : Нема подобар! (барем за сега и за мене лично)
Поздрав
Поздрав!
Sent from my C6603 using Tapatalk
) Сабајлево нарачав eVic Primo 200W. Не го знам модов,ама тоа што е џока ми влева колку-толку доверба. Ќе го чувам како златна резерва.Улета евтино 34$. Тоа ме привлече највеќе.