Цело е кога има се
. Стигнаа батериите порачани од Алиекспрес од официјалната страна на Vapcell.
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Колку Те кошташе цел сетуп ? Сакам и јас вакво или слично нешто да составам ? Да е регулиран али цевкаЦело е кога има се. Стигнаа батериите порачани од Алиекспрес од официјалната страна на Vapcell.
![]()
За човек шо мава околу 1мл на ден, колку би издржале овие батерии?Стигнаа батериите порачани од Алиекспрес од официјалната страна на Vapcell
Колку Те кошташе цел сетуп ? Сакам и јас вакво или слично нешто да составам ? Да е регулиран али цевка
Испратено од DRA-L21 преку IT.mk форум апликација
Колку Те кошташе цел сетуп ? Сакам и јас вакво или слично нешто да составам ? Да е регулиран али цевка
Испратено од DRA-L21 преку IT.mk форум апликација
Атомизерот ? МоделЦевката ја зе$28.04 Authentic EHPRO MOD 101 50W TC VW Mod - 5-50W / 1*18350/1*18650 / stainless steel at FastTech - Worldwide Free Shipping
Цевката ја зедов од FT $28.04 Authentic EHPRO MOD 101 50W TC VW Mod - 5-50W / 1*18350/1*18650 / stainless steel at FastTech - Worldwide Free Shipping а цена на батериите имаш на линкот погоре, цената зависи од количината на батерии што ќе ги земеш, околу 50-55$ би испаднало комплет.
@Astraion не би знаел, ќе видиме како ќе се покажат ама верувам дека 1мл на ден би требало да истераш со една батерија, и уште една за резерва да си имаш![]()
Ај нека ми е честито 3 години и 2 дена од првата е-циг.
Погледнете го атачментот 71014
По неколку месеци поминав на "сериозни машини"...
Погледнете го атачментот 71015
... а за помалку од една година работите отидоа целосно вон контрола. :innocent:
Погледнете го атачментот 71016
Погледнете го атачментот 71017
Најважно, во ниту еден момент не зажалив што ги баталив аналогните цигари. :carefree:
Голема благодарност до сите колеги на темава и форумов што ми помогнале во многу ситуации, се надевам и јас сум возвратил барем малку.
И фала што ме трпите!![]()
me stavi vo misla da si zemam 2 takvi elaf pawer..oti edna mene ke mi trae 3 do 4 casa...rilly другар мислам дека до сега ќе купеше паранормал активити со дна чип...Инаку колку што читав шмелцаат контактите, магнетите ќе почнат да зезаат итн.. Елаф пауер 80/200 вати 5 амперчаса е најтоп за тие пари. Е лошо е што не се мењаат батерии ама доволно се за една ден дтл.
Гокица добра е идејава да се остават ециг, ама па викендашки и не е толку страшно или нездраво, а и пробај 2-3 дена без е-циг ќе видиш дека не е тешко, само носи ја со тебе ради психички ефект...
ама па види на пример амитот што убаво изгледа, и да не вејпаш да го купиш или Wotofo Serpent Elevate на Мики. Мераци![]()
ha...mene ne mi se krsat kaj mene elektronikata otkazuva... cim taka velis za elaf pawer ne go biva, podobro ke si zemam SMP modElaf power едино не треба да се чепкаат кога ги полниш, тоа усб конекторчето им е малце штуро, инаку е прилично цврст. Битна е којструкцијата за да не се распадне, и најубави делови да има внатре џабе ако се спаковани во некоја чкарт пластика, додуша не знам кави се овие крикет или миникин, но чим ти се кршат барај по целосни, без пластични вратничиња.
Го биваdecki go biva li ovoj MOD...da ne mi se rasipe. za 2, 3 meseci kako site drugi....
$26.06 (Free Shipping) Authentic Rincoe Manto S 228W TC VW APV Box Mod (Manto S, Red) at m.FastTech.com
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
@Metuzalem-Гуру,очолу модот за @rilly е добар мод,а матријалот од кој е направен е издржлив. Ако падне најчесто се одбива од подот и нема гајле.@rilly Ако ти се расипуваат поради тоа што се полнат со манџа или паѓаат, ќе си земеш водоотпорен и удароотпорен.
Ако никогаш не ти паѓаат и не ти се полнат со течност, земаш најдобра електроника.
Ако ептен пазиш со струја и имаш ептен добри батерии (Sony VTC 5A) земаш механика.
Тој Манто ти е евтин мод од непознат кинески производител, колку добар може да биде? Во најдобар случај, лотарија (во поглед на долготрајност, инаку ќе си работи кога ќе го добиеш).
А мал со сите тие работи нема да најдеш.
GAME SONY PLAYSTATION 5 Slim Digital Edition 1TB + Fortnite Flowering Chaos
36.990,00 ден
COOLERS CASE FAN 140mm ARCTIC P14 PRO REVERSE PWM ARGB, 400-2650 RPM, BLACK, ACFAN00323A
1.350,00 ден
HDD 3,5" 4TB WD RED PLUS NAS 5400RPM 128MB 24x7 SATAIII WD40EFZZ
11.650,00 ден
PUMPA ELEKTRICNA EXTRALINK w/3 nozzles
530,00 ден
MOUSEPAD BLIZZARD World of WarCraft The War Within XL 900x420x4mm
1.690,00 ден
PASTE THERMAL ARCTIC MX-7 (4g) + МX Cleaner Wipes, TC: 4.2 W / mk ACTCP00092A
560,00 ден