Де од фастек кажете некој ДНА што вреди за парите. Не сакам да го погодам бубрегот од хотециг заради продавницата.
Аир меил хонг конг има ефект или ?
@gokica Можеби и најдобра шанса ти е бронзениот од Изворот На Вејпот. Не сум сигурен дали финишот се љупи/остава траги/смрдеа. Барам и никој не го спомнува тоа.
Инаку, почна попустот таму (купонот од -15% го пишува најгоре на секоја страница), мене ми изгледаат најинтересни овие работи кои се и така на попуст. Таман се залетав за Унимакс 22 цеФка колку за проба, кога шипинг 6 долари. Фри шипинг е над 60$.
Но бронзениот влегува во тоа и важи купонот за него.
Јас сум уште скептичен за replay, гледав неколку видеа, но можеби не доволно.
Што не ми е јасно:
-Зошто е толку битно да се повтори пафот, паф ко паф. :hay: И други модови имаа taste control и не заживеа премногу тоа.
- Дали и при replay ќе има заштити од преголема температура (веројатно ќе има, Еволв се прилично посветени на тоа), но што ако „снимиме“ прежежок паф на пример?
- Како мислат да го повторат пафот во различни услови (различна надворешна температура, различна течност) - дали снимените параметри ќе бидат „свирени“ како што се или пропорционално ќе се менуваат? И ако е второво, по која формула? Кој ми гарантира дека е точна или дека ќе ги донесе истите резултати?
Како и за секој новитет, ќе чекам да помине хајпот и што ќе кажат корисниците. Се разбира, и да падне цена. :hay:
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON K3 MAX SE QMK/VIA LP HS RGB, Milk POM Red Switch, 2.4Ghz/BT/Wired, Black, K3M-F1
7.950,00 ден
Бесплатна достава
EXTRALINK CHAIR SWIVEL OFFICE, PINK
2.180,00 ден
Бесплатна достава
EXTRALINK HEALTHY ACUPRESSION MAT BLACK 65X40
770,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Brown switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M3
5.450,00 ден
Бесплатна достава
PLAYING CARDS PALADONE STRANGER THINGS 5
790,00 ден
Бесплатна достава
GAMING CHAIR FragON 2X Rev. 2.0 BLACK
11.780,00 ден