MikickoHC
user
Hellvape е одличен, зимај го не му ја мислиYFTK KF Lite 2019 или Hellvape MD MTL RTA ???
Или друг MTL?
Го имам овај како најпофален и го продавам ако некој го бендисува
Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk
Hellvape е одличен, зимај го не му ја мислиYFTK KF Lite 2019 или Hellvape MD MTL RTA ???
Или друг MTL?
Го имам овај како најпофален и го продавам ако некој го бендисува
Тој ПеколенВејп веднаш полнењето на лизгање го елиминира, гарантирам дека ќе се разлабави и ќе се отвора само од себе, како и да го извеле. Во најдобар случај ќе губи вакуум и ќе тече.
Втора работа што треба да се види кај овој, а и кај повеќето слични што се појавија, е големината на комората (оваа ми изгледа голема, но да не е дупла или дебела, иако се сомневам). И големината/изведбата на каналите/отворите за течност. Од нив зависи натопувањето (за МТЛ не треба да биде преголемо, односно треба да биде избалансирано), а Кинезиве во последно време со поплавата од нивни МТЛ атомизери не обрнуваат внимание на тие работи, како и на други (ширина на оџак на пример) и ретко кога знаат да ги ускладат. Само ќе налупаат редуктори и ќе го прогласат за МТЛ.Или можеби одат на тоа да биде истовремено и за МТЛ и за РДЛ, што е невозможно. Од друга страна, и луѓето се навикнаа на „модерниот МТЛ“ со поголеми снаги и со клептони, па тие им изгледаат добри...
Каков МТЛ сакаш и што не ти се бендисува кај Дварфот?
Галаксис имав и ми е многу криво што го дадов, само ме теши што отиде во прави раце. Околу Сирена 2, имав 24мм-4.5мл и мислев дека е еден од најдобрите МТЛ што сум пробал. Сега имам Сирена 2, 22мм-2мл и дава вкус-арома далеку подобра отколку кај Сирена 24мм-4.5млДварвот ми е 22 мм, сакам поширок. Стејнлес сребрен е, јас сакам црн. (ова е визуелното) Квалитетот на вејп, вкусот на аромите се рамни со сирен 2ката, и него го имам и со него можам да го споредам... Го пробав колку месец дена ама кога ќе го клам на црн мод ми дречи и некако ниту дварвот ниту сајренот не си можат со вејпфлај галаксис рдта. Се на се, ми се зема нов а дварвот ако земам нов ќе отпадни покрај галаксис (златна резерва) и сајрен (сребрена резерва)
Ако те разбрав добро, го препорачуваш повеќе кајфунот?
Имам проблем на фастек.Две пратки нарачав, после два дена чекање за шипинг на едната се појави статус Fully shiped и во порака некаква видов слика од самата ќеса во која е пакувана, што е добро.За втората пратка исто добив слика со пакувана пратка ама у пораката пишуваше "canceled". Пратив порака на супортот уште не сум добил одговор. Проверив на банкомат да не случајно не се извршила трансакцијата, ама не е тоа. Парите се земени и за двете порачки. Знае ли некој што е проблемот и што да правам. Прв пат сум на фастек и појма немам како да се справам со ова.
Нека го смени. Греач трае максимум 1 месецАј да прашам овде сега пошто слабо искуство, братучед ми кога тргал го печело грлото трга 3 никотин 34-36 вати со iKuu i200 и Melo 4 одпрво ништо не се залеже па јас сумњам дека греачот има пуштено душа
Испратено преку фиксен
Каде е калкулацијата за здравјето што го имаш уштедено?Немам заштедено за џип како тие што не пушатама имам заштедено за 2-3 зимски гуми
Не можев математички да го поставамКаде е калкулацијата за здравјето што го имаш уштедено?![]()
Види мене не ми изгледа малкуИзгледа малку затоа што малку си пушел (кутија). Ај пресметај за две и пол кутии (плус изгребани, скинати/наквасени/уништени, недопушени поради различни причини) = три кутии дневно. Плус малку поскапи, чинам и тогаш 55 денари беа едни од најевтините, а секоја година поскапуваат...
Погледнете го атачментот 82054
(дури и ова е со пресметка од кутија и пол и пониска цена)
Ќе имаше за џипче да не купував глупости. :hay:

Антитпд тоа 40% за над 1л. и 200мг-ските, ама нив ги нема само 500мг ама изгор скапо, мада се исплати за 270-тина$ добиваш 1л-500мг.Честито.
За ник: вејпмолин, аромаши, Кипар, некои Британци (ги има повеќе, зависи кои праќаат до нас и се поволни, тоа се менува), АнтиТПД (нешто гледав попуст 40% плус бесплатен шипинг, само лошо пакуваа и течеше во транспорт)...
Сега најевтини мислам се 80-85ден.Види мене не ми изгледа малкуВо право си за цената на цигарите. Ако земеме во просек кутија да биде 65 денари наместо 55, ќе ми се фати 1000 евриќи.
PSU 750W LIAN LI SFX SP750 V2 80 Plus GOLD, FULL MODULAR, WHITE, SP750G
8.000,00 ден
USB Flash Drive 3.2 Gen1 64GB KINGSTON DATA TRAVELER EXODIA G2, BLACK, DTXG2/64GB
450,00 ден
MONITOR 25" AOC 25G3ZM/BK , VA, 1ms, 240Hz , Full HD, 2xHDMI, DP
8.190,00 ден
SSD M.2 2TB Lexar NM790 NVMe PCI Express 4.0 x4, 7400/6500 MB/s LNM790X002T-RNNNG
17.900,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND LITE NEXT LEVEL RACING, UP TO 55" NLR-A020
7.250,00 ден
MICROPHONE ELGATO WAVE 3 BLACK, 10MAB9901
11.280,00 ден