Ми укажаа на нова вејп продавница во Скопјево (фејсбук страница). Се` уште не знам што да мислам за неа, нема ни многу избор, но ми изгледа како да ја води некој што барем малку од малку се разбира од вејпање (затоа што има Ендура II :hay.
Од кратко истражување по интернетов дознав дека матична фирма им е компанија за обезбедување која во февруари барала готвач. :hay:
Вејп шопот, освен што има мал избор (но ветуваат дека ќе се зголемува) има и високи цени, но можеби кај нас со сите давачки за фирма не ни може пониско, а ние сме навикнати на директен увоз од Кина... :innocent:
Единствената 18650 батерија што ја имаат EB17L11 никако не ја препорачувам затоа што е непозната и не најдов никаков податок за неа никаде. Но ветуваат дека ќе имаат други, ЕлЏи, Сони, Самсунг и слично.
Течностите, според името на една што го изгуглав, изгледаат како кинески, но можеби сум грешка, а и тоа не мора да значи дека се лоши, Кинезите се најстари производители на манџи и имаат долга традиција и големи фабрики.
Во секој случај е добро да има што повеќе продавници, па можеби ќе се развие конкуренција и ќе има поголем избор и пониски цени.
Белким ќе се размрда и кај нас малце. Инаку дечките делеа летоци вечерва на настанот на А1 пред Борис Трајковски.Ми укажаа на нова вејп продавница во Скопјево (фејсбук страница). Се` уште не знам што да мислам за неа, нема ни многу избор, но ми изгледа како да ја води некој што барем малку од малку се разбира од вејпање (затоа што има Ендура II :hay.
Од кратко истражување по интернетов дознав дека матична фирма им е компанија за обезбедување која во февруари барала готвач. :hay:
Вејп шопот, освен што има мал избор (но ветуваат дека ќе се зголемува) има и високи цени, но можеби кај нас со сите давачки за фирма не ни може пониско, а ние сме навикнати на директен увоз од Кина... :innocent:
Единствената 18650 батерија што ја имаат EB17L11 никако не ја препорачувам затоа што е непозната и не најдов никаков податок за неа никаде. Но ветуваат дека ќе имаат други, ЕлЏи, Сони, Самсунг и слично.
Течностите, според името на една што го изгуглав, изгледаат како кинески, но можеби сум грешка, а и тоа не мора да значи дека се лоши, Кинезите се најстари производители на манџи и имаат долга традиција и големи фабрики.
Во секој случај е добро да има што повеќе продавници, па можеби ќе се развие конкуренција и ќе има поголем избор и пониски цени.
Било каков, да е еднаков или послаб од 1 ампер, компјутер ти е добра опција.Здраво дечки, сакав да прашам што полнач е најдобро за Innokin Endura T22?
Не било кој полнач, треба да е 1 ампер или послаб а баш напротив и треба да е од иПхоне бидејќи тие имаат 1 ампер полначи...Били кој полнач за мобилен, само да не е за ипхоне![]()
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU300
470,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower NORTH MOMENTUM EDITION, 3x120mm Momentum 4-pin PWM fans, w/WINDOW, Front wood panel, Charcoal Black, FD-C-NOR1C-05
11.950,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 4x male, White, ZUAD-1633
380,00 ден
MEMORY CARD SANDISK MICRO-SDXC UHS-I 32GB EXTREME C10 w/adapter 100mb/s A2 V30, SDSQXAF-032G-GN6MA
1.980,00 ден
NET Switch CUDY 8-port Gigabit GS108U, Plastic, White, GS108U
950,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR SABRE V2 PRO RGB, Ultralight Gaming Mouse, 36g, MARKSMAN S 33000 DPI, 2.4Ghz/Bluetooth, Black, CH-931G000-WW
6.750,00 ден