Јас пред еден месец со пп платив имав нарачано некој работи сега пак под нарачав и зица она ова пак со пп се е окЗначи успеа со РР да платиш?
А зошто да не IPower 80w?
Според мене најдобар избор за скромни пари.
Некои работи од Aspire не може да се платат со РР, вероватно имаат некоја посебна политика за плаќање на нивните производи.Јас пред еден месец со пп платив имав нарачано некој работи сега пак под нарачав и зица она ова пак со пп се е ок
Ако е за брзо купонот ќе го почекам не ми е итно секако грејачи за Наутилус2 се.
И ако имат некој искуство со https://www.fasttech.com/product/9693515 модов сакам да земам некој со една батерија овај ми изгледат доста отпорен
Линк од апликацијата?Да, мене тие ми ги дава. Меѓу нив и други, на Али обожаваат да лупаат се` што можат во името. Не проверив колку е со купон MAP на Фастек, но богами за 16 долари јас би ризикувал (и Али има заштита). :hay: Само би одбрал добра продавница. Еве на пример ова. Heaven Gifts имаа голем попуст деновиве на Али за некои работи само преку мобилната апликација, но не можев да најдам кои се тие работи (сите на едно место). И не знам дали уште им трае попустот. Од сајтот е скап шипинг.
Evolv е фирмата што ги прави DNA чиповите (плочките) и од пред неколку години им ги шитка на Кинезите да прават свои модови. Ако бараш DNA на повеќето сајтови ќе ти даде лажни резултати, затоа што е само три букви.
Единствено заради ова не ми се експериментира, секој нов тенк го осеќам како да имам нова жена со ПМС и треба да и го учам одново табиетот.Според ревјуата требаше да има мазен цуг, без протекување, без spit-back, без гурглање... арно ама во реалноста не е баш така.
арно ама кога ќе се изнагледаш ревјуа, очекувањата се поголеми.
Ме интересира, дали некој има искуство со атомизеров, за да знам дали е фаличен мојот примерок или се работи за општ недостаток.
STREAM DECK STUDIO ELGATO, x32 LCD keys, 2 x 360° encoders, Rack Mount, 10GBO9901
59.260,00 ден
NET LAN WIRELESS USB TP-Link ARCHER T3U, AC1300, MU-MIMO, Dual Band, USB3.0
1.100,00 ден
EARPHONES WIRELESS XIAOMI Redmi Buds 8 LITE BLUETOOTH w/microphone, WHITE
1.700,00 ден
GAMING DESK NITRO CONCEPTS D16E, CARBON RED w/Electric Height Control, GABU-210
37.300,00 ден
CPU INTEL ULTRA 5 225 max turbo 4,9GHz, 10 CORE, 22MB s.1851, BOX w/o cooler BX80768225
11.900,00 ден
MB 1700 H610M-HVS/M.2 R2.0 ASROCK, 2xDDR4 3200MHz, M.2, VGA,HDMI, PCIex16 4.0, 1xPCIex1, 4xSATAIII, 2xUSB3.2Gen1, Gigabit LAN, H610M-HVS
3.840,00 ден