D
Администратор
Сега видов дека сум го пастирал целосно, не видов дека се два реквести
Нема ни DALL-E изгледано Futurama изгледа
Ова е Бендер: Bender (Futurama) - Wikipedia
Сега видов дека сум го пастирал целосно, не видов дека се два реквести
pyramid*Малку сакав да ја направам потешка другата слика, па пишав потежок реквест.
Не е до граматиката, има проблем со пишување зборови и геометриски формиpyramid*
Мислам и двете дека се случај и плус мислам и дека на самот алгоритам не му е примарно за резулатат да го даде оригиналниот Бендер туку сепак некоја интерпретација. Незнам како би го навел егзактно тој карактер како што е во серијата да го прикаже, а друго решение би било да му дадеш за инпут постоечка слика од Бендер па да си ја едитне Dall-e да му додаде брокула.Има уште леб да јаде ова софтверов. Или па потребен е некој prompt engeneer во темава
![]()
Дајте му наредба (молба?) Draw yourself.
Јас уште не можам да верувам дека нема човек што барем малце не го насочува, односно армија луѓе.
Од друга страна, кога ќе се освести уште повеќе, има да ни е*е матер што сме го мрцвареле со глупости.![]()
Тек сега видов што пишува под сликите. Си требало да пишеш Metuzalem wearing a sindikalka... (понатаму исто).Еве што вади кога ќе му пишеш Metuzalem
Meanwhile in a parallel universe:
Погледнете го атачментот 114507
п.с. личи на абоминација од светото тројство: Николче + Зочето + Бранче
Ова цел цртан филм или сликовница можеш да направиш - а врска да немаш од цртање !Еве нешто што ми текна во моментов пишав покомплексен реквест, приметив кога ставиш нешто неверојатно (куче вози автомобил) ќе ти даде cartoony слики, исто ако имаш нешто прецизно напишано (како точна раса на куче) ќе ти даде нешто приближно.
Погледнете го атачментот 115378
Па не баш, уствари можда и можеш ама ќе биде срање.Ова цел цртан филм или сликовница можеш да направиш - а врска да немаш од цртање !
Па не баш, уствари можда и можеш ама ќе биде срање.
Инаку и јас влегов, уште 38 слики имам, после тоа секој месец по 15.
Па добро можеби има за во иднина, ама сега моментално не е добро. Еве јас сум илустратор и пробував да му дадам нешто да ми нацрта некои сцени за да ме спаси малце од работа xD , ама најдобро што може е да ти погоди некоја поставка па да си ја прецрташ, а и тие се онака, аматерски. Еве на пример овие сцениве со клупата за 5 минути ги поставувам сам и тоа со подобра перспектива и композиција, а да не збориме за тоа што се како 5 годишно дете да ги цртало во смисла на обработка. Значи за сликовница може ќе извадиш некоја илустрација ама ќе биде грда (барем сега за сега).
Бесплатна достава
MONITOR 27" XIAOMI G27i (2026), 1920x1080, IPS, 200Hz, Freesync Premium, HDR400, HDMI, DP, Black, P27FDA-RGGL
7.830,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA LINK ALL IN ONE MAGIC-03, 2xMIC, USB-C, 3.5mm, Black
8.680,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE BOYA BY-M1 PRO II, 1x 3.5mm jack, 6m length, Black, BY-M1 Pro II
1.490,00 ден
Бесплатна достава
NET ROUTER MESH SYSTEM AX3000 Dual Band, CUDY M3000 (1-Pack), 2.4/5 GHz, 574 - 2402 Mbps,
2.360,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 PRO PWM PST CO 600-3000 RPM 4-pin, BLACK, ACFAN00312A
740,00 ден
Бесплатна достава
XIAOMI LINT REMOVER 2
1.370,00 ден