Да не ме сфатиш погрешно ама за lolz се пријавувам. Чиста забава.Да не ме сфатиш погрешно ама со тој ранк тешко лан да се игра ако тимовите што се пријавуваат се добри.
Да не ме сфатиш погрешно ама за lolz се пријавувам. Чиста забава.Да не ме сфатиш погрешно ама со тој ранк тешко лан да се игра ако тимовите што се пријавуваат се добри.
За забава има онлајн matchmaking, јас не би трошел време и нерви на лан освен за победа.Да не ме сфатиш погрешно ама за lolz се пријавувам. Чиста забава.
Џабе фејсит ако не си изграјндал ранкд скала прво /sДа сакаше да играш сериозно на лан ќе го прашаш кој левел е на фејсит, не на мм. Пошо вака испаѓа дека сите сме подобри од пола професионалци шо играат кс пошо они немаат ни ранг.![]()
Да сакаше да играш сериозно на лан ќе го прашаш кој левел е на фејсит, не на мм. Пошо вака испаѓа дека сите сме подобри од пола професионалци шо играат кс пошо они немаат ни ранг.![]()
Како мислеш Валв не зема пари од скинови?Аха, значи ова се е преку трети сајтови? Значи Valve го создаде ова, а пари не зима.
Трагедија.
Со Monesy и Aleksib?G2 Esports Мислење ајде ! ?![]()
Ем време ке им треба да се уиграат ем monesy треба ептен да се докажува до сега нема на ова ниво играно, да се надеваме дека е барем 1/2 од саша, плус многу глупа работа е ова што организацијата ги форсира да освојат нешто имаше нико на инста стаено као демек ја комплетирале сложувалката за титула а овај monesy кој го купија го натерале да рече simple i am comming for you или нешто сл. беда ретко исфорсирани работи функционираат
mesf.mk
GG.Еспортот е официјален спорт - МЕСФ
ИНФОРМАЦИЈА ЗА ЈАВНОСТ Еспортот стана официјален спорт во Република Северна Македонија. 27.01.2022, Скопје – Агенцијата за млади и спорт го призна електронскиот спорт (Еспорт) за официјален спорт во државата. Директорот на АМС, Наумче Мојсоски, денеска, му врачи „Решение за дејност спорт“ на...mesf.mk
Ај честито![]()
колку што пратам јас немаат играно некое време, на минатиот турнир срамно одпаднаа ама па им фалеше алексиб на некои натпревари, па го менуваа со аманек. Сега имаат bootcamp ке биде интересно да се види како ке се прикажат на следниот турнир нико баш имаше изјава некоја(кога отпаднаа) дека имале повеке од 40 дена да се спремат добро овој пат(за новиов турнир). Реално имаат потенцијал само поради бројните промени ке им треба малку време да се уиграат. Инаку баш баксузен ми делува Никола незнам зошто таква импресија ми остава xDНешто изгубени делуват G2 - мислења малку да активираме тема
WEB CAMERA ELGATO FACECAM 4K STUDIO USB TYPE C, Black, 10WAF9901
15.260,00 ден
SSD M.2 2TB Lexar NM790 NVMe PCI Express 4.0 x4, 7400/6500 MB/s LNM790X002T-RNNNG
17.900,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, White, KBS-WMS-01-W
970,00 ден
MOUSE WIRELESS USB A4TECH FSTYLER FG35CS, White, FG35CS Plus
520,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, Black, KBS-WPS-01
850,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND ROUND TUBE FREESTANDING SINGLE NEXT LEVEL RACING, 21"-65", 24kg MAX, NLR-R010
14.880,00 ден