Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Багови

Rikimaru

Даскал
26 март 2016
3.488
5.759
Битола
Дечки, проблем при најава на Windows 11 Mozilla Firefox. Имено ме праќа до it.mk при кликнување „Најава“. Преку Chrome овој проблем го немам, но сакам Firefox да користам.

Fatal1ty_

Großmeister
28 февруари 2008
23.427
32.766
roka.mk
Треба да редиректира до ит.мк јас коростам мозила и немам проблем, дај повеќе детали да видиме каде точно имаш проблем

Rikimaru

Даскал
26 март 2016
3.488
5.759
Битола
Треба да редиректира до ит.мк јас коростам мозила и немам проблем, дај повеќе детали да видиме каде точно имаш проблем
My bad не го видов порачето дека е пратена мејл верификација да потврдам login.

АМА во моја одбрана излегува banner врз пораката така што не се гледа. Ја видов само бидејќи каснеше една секунда лоадирањето на банерот.

Последна промена:

Chiller

On your way to fame
8 март 2012
1.190
764
Скопје Аеродром
Пробувам да се логирам од нов уред и не ми стига на мејл ништо. Што да правам кога ќе треба наново да се логирам а на мејл ништо не ми стига за автетикација.

micio

Gaining Experience
13 ноември 2007
59
79
Здраво,

се обидов да додадам оглас за купување на лаптоп, и наидов на следнава порака: Со бесплатно членство е дозволен 1 оглас месечно (31 ден). Доколку сакате да објавувате огласи без ограничување, претплатете се на Basic или 1337 премиум членство.

Пред ова, ги прочитав добро правилата и претходно не наидов на вакво ограничување.
Поради тоа или правилата треба да се ажурираат или ваквата забрана да се отстрани.

Поздрав

marv

Unbeatable
5 октомври 2007
5.559
5.236
Здраво,

се обидов да додадам оглас за купување на лаптоп, и наидов на следнава порака: Со бесплатно членство е дозволен 1 оглас месечно (31 ден). Доколку сакате да објавувате огласи без ограничување, претплатете се на Basic или 1337 премиум членство.

Пред ова, ги прочитав добро правилата и претходно не наидов на вакво ограничување.
Поради тоа или правилата треба да се ажурираат или ваквата забрана да се отстрани.

Поздрав
Колку гледам имаш веќе еден оглас во последните 31 ден. Кога ќе истече времето од тоа ќе можеш нов да додадеш. Ова сѐ е од кога го воведоа ИТ Огласник, арно ама да никако да ги сменат правилата насекаде да ги рефлектираат убаво новите правила и услуги.
Не си ни прв ни последен што ќе го збуни ова.

goceiva

Gaining Experience
25 октомври 2009
87
53
До скоро можев да ставам реакции на мислења ама сега пак не можам.
Што е работава?

Едит: Сега гледам дека имам 47 реакции на мислења а изгледа треба да имам 50.
Ама тогаш како до скоро можев? Некој ги избришал реакциите или си го избришал профилот?

nixxa

Intern
16 јуни 2017
68
32
Супер.
Ама и пишувај почесто, сепак за член од 2009 год. - 87 постови не се премногу :)
koga sme kaj numeracijata se imame zacleneto na ist datum i god
Зачленет/а 16 јуни 2017
:D
Мислењето е автоматски споено:

Погледнете го атачментот 149633

Средете си го DNS проблемот, не се отвара форумот ко што треба со VPN
i mene mi se sluchuva ova na VPN, go sreduvam so gasenje na proxy

• Ми се допаѓа
Реакции: Avid

Нови мислења

Последни Теми

Онлајн членови