Абе неупотребливо на 4K...
Инаку што сте се фатиле за тој неважен простор, кога во Нови мислења може да пливаш во празен океан во средина (на 4K). Едноставно ставам на пола екран и тоа е тоа, кое би било решението?
кој гледа full screen побогу на толкав монитор .. хехеАбе неупотребливо на 4K...
Инаку што сте се фатиле за тој неважен простор, кога во Нови мислења може да пливаш во празен океан во средина (на 4K). Едноставно ставам на пола екран и тоа е тоа, кое би било решението?
Погледнете го атачментот 142829
Што се случува со пребарувањето?
Пишувам SSD, ми вика нема резултати (?????????).
Не е баг, потребни се 4 карактери користи * пример ssd* Ако сакате да пребаруате наслови што користат одреден карактер користите ако сакате да пребарувате теми што содржат 3 во наслов користитеШто се случува со пребарувањето?
Пишувам SSD, ми вика нема резултати (?????????).
***3***
Правда за Октар!Значи Боже Господе, Хесусе Кристе... се ќе направите само за да не ми падне дронот... а веќе мислам и дека одамна има повеќе од 200 членства, само ги гасите палите за да таму каунтерот не ги фати. Срамота е ова!
Погледнете го атачментот 144572
П.С. @Fatal1ty_ тебра ако ми кажеш дека треба пак да го пишувам огласот, нема, ти ќе го купиш па продавај си го. Како да не се напне човек, прво ми тргате премиЈум членство, па ми продавате грд производ па после ми барате пари за да го огласам. Фуриозен сум!
Пак ја немаМи ја снема паричката![]()
Едит: сега е ок
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Banana switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M4
5.450,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON Q6 ULTRA 8K RGB FULL SIZE Metal body, HS Keychron Silk POM Red Switch Multi-Device (2.4Ghz & BT), Black, w/knob,Q6U-M1
16.460,00 ден
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 DEX (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches), White, 910-007365
9.950,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V1 ULTRA 8K Polling Rate 75%, HS, RGB, Keychron Silk POM RED switch, OSA PBT, Black, w/knob, V1U-D1
7.380,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V6 ULTRA 8K Full Size QMK/VIA, HS, RGB, Silk POM BROWN Switch, Black, 2.4Ghz/BT/Wired, w/knob, V6U-D3
8.100,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM RED switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M1
15.770,00 ден