Согласен сум со ова. Хуавеи и кинезите се тие што донесоа нови технологии кои другиве "естаблирани производители" ке ги имаат за 5 години од сега.. Honor и Vivo исто така имаат повеќе иновации воведено од Ејпл и Самсунг заедно.Самсунг последниве години ги вади само тоа што софтверот им е едно 3-4 класи над сите останати, хардверски напредок имаат минимален споредбено со некој Кинези. Уште ми е жал за Хуавеи што имаат рестрикции, беа најиновативна компанија, додуше и уште се. Едино тие направија фолд со понормален aspect ratio и којшто има смисла да се купи.
Не знам зошто мислите дека коа ке искочи новиот добар дил е да се земе некој од постсрите демек поефтино.Таман за некој месец ќе биде идеално да се земе 14 про![]()
Исто искуство имам и јас со 13 Pro.Јас веќе 2 и нешто години користам 13 Pro, првите месеци беше милина, после тоа навака на лето кога го користиш ти се чини пегла дека држиш во рацете...
www.instagram.com
Поготово ако користиш Mobile Data, тогаш секој 3 минути го оставаш да се излади..Исто искуство имам и јас со 13 Pro.
Sent from my SM-G990B using Tapatalk
Не бе друже. Исто добиваш по поефтина цена. Не демек поефтино него стварно поефтино, нормално е да падне цената по излегување на нов модел. Не е ова за епл само за сите е исто.Не знам зошто мислите дека коа ке искочи новиот добар дил е да се земе некој од постсрите демек поефтино.
Со најновиот софтвер кога искача и новиот ајфон после некое време со апдејти ги успоруваат постарите модели… е сеа некој ќе примети некој што доаѓа од самсунг а21 ќе му биде муња ама факт е дека така прават…
Пример телефонот до јули август ми е топ, од септември коа ќе искочи новиот софтвер одма батеријата побрзо се троши, ќе почне да затрокирува и слично.
Исто и кај мене.Покрај апдејтот за ios18 од никаде ми даде опција за 17.7, до сега го немаше
Друже јас директно отидов на 18, нема никаков проблемИсто и кај мене.
Дали прво 17.7 па после 18 или директ 18?
Тој како што прочитав е за корисници што сакаат да добијат само безбедносни закрпи без веднаш да преминат на iOS 18, во исто време намерно ги имаат пуштено.Исто и кај мене.
Дали прво 17.7 па после 18 или директ 18?
ама глупо е за работа која сум ја правел во 2 клика таму овде да ми требаат 5.
Да не ги споменувам нотификациите и сепарацијата со lock screen и control center, сеуште ми нема никаква смисла од аспект на user experience.
посмешно во видеово е дека е уствари андроид со иос скин
епа iОС не работи ако го „држиш погрешно“™ - а во случајов …посмешно во видеово е дека е уствари андроид со иос скин![]()
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 DEX (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches), White, 910-007365
9.950,00 ден
NET INJECTOR CUDY POE48, POE+/POE, 2x10/100/1000Mbps, 18W, POE48-18W
690,00 ден
NET ROUTER WIRELESS DUAL BAND AC1200 4G LTE CUDY LT500D, w/4 antennas, 1x WAN/LAN port, 3x LAN ports, LT500D
3.950,00 ден
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA MINI 2-02, 2xMIC, USB-C receiver, Black, MINI 2-02
3.350,00 ден
SOUND AUDIO MIXER ELGATO WAVE XLR MK.2, 10MAN9901
10.480,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower Pop Air RGB Black, 3x120mm Aspect 12 RGB, w/WINDOW, Front Mesh, FD-C-POR1A-06
5.800,00 ден