deni.mitev
user
- 7 октомври 2014
- 1.024
- 1.027
Нема начин.Здраво, имам iphone x ама е со bypass и има ios 12.1. Дали знае некој дали може некако да се надгради на најновиот ios дали има начин без да се изгуби бајпасот. Фала
Нема начин.Здраво, имам iphone x ама е со bypass и има ios 12.1. Дали знае некој дали може некако да се надгради на најновиот ios дали има начин без да се изгуби бајпасот. Фала
Дали може на Iphone да се изгаси нотификацијата додека ти е отворен инстаграм и ти пише некој горе да не искача пораката?
Знам дека на андроид може а на ајфониве не можам да најдам.
Да тоа е фала тиПретпоставувам на банер нотофикација мислиш.
Settings>Notifications>соодветната апликација
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Face ID Престанал да работи после последниот Апдејт на софтвер има некој мали гребнатинки друго се функцинирало па некој да сподели искуство дали да го зимам , фала виЗдраво друштво најдов Iphone XS Max со FACE ID дефект е сега телефонот супер изгледа но FACE ID не работи предлози да слушнам цената е примамлива еве слики како изгледа
Оваа тема ја најдов отворена па затоа тука постирам
Мое мислење е дека поголема е веројатноста FACE ID да престанал да работи после промена на оригиналниот екран со неоргинален екран, отколку после software update.Здраво друштво најдов Iphone XS Max со FACE ID дефект е сега телефонот супер изгледа но FACE ID не работи предлози да слушнам цената е примамлива еве слики како изгледа
Оваа тема ја најдов отворена па затоа тука постирам
Мислењето е автоматски споено:
Face ID Престанал да работи после последниот Апдејт на софтвер има некој мали гребнатинки друго се функцинирало па некој да сподели искуство дали да го зимам , фала ви
Сменет е екранот, не е до апдејтот.
Sent from my 2112123AG using Tapatalk
Истиот ден сменил екран и направил апдејтВо право си, ама и не си во право. Сменет е екранот, па затоа престанал да работи после апдејтот.![]()

Има разлика. Купи си од овластен сервис.Здраво дечки, сакам да променам батерија на ајфон се 2020. Го имам веќе 2 години па сакам да ве прашам дали би имало разлика во квалитетот на таа во ајстајл со таа во мобилара?
фала и поздрав
Да се кладиме во тоблероне 100г дека ќе тргнат портови скроз и ќе одат со безжично?Крајот на Lightening портот. Сакале или не, ке мора да преминат на Type-C
![]()
It's done! USB-C to become mandatory for smartphones in EU starting 2024
The European Union has reached an agreement to make USB-C ports mandatory for all smartphones starting 2024, including iPhones.www.androidauthority.com

И power bank безжични ќе прават тогаш? Ќе бидат екстремно скапи.Да се кладиме во тоблероне 100г дека ќе тргнат портови скроз и ќе одат со безжично?![]()
Одамна има. MagSafe Battery PackИ power bank безжични ќе прават тогаш? Ќе бидат екстремно скапи.
Тешко дека ќе отидат бежични, мора да имаат USB C и ќе се притиска за right to repair.Да се кладиме во тоблероне 100г дека ќе тргнат портови скроз и ќе одат со безжично?![]()
Одамна има. MagSafe Battery Pack
И не се којзнае колку скапи, како за добро смислен уред и тоа од Apple.
Секако. Се додека функционалноста е таа. Да стои залепено и јузабл, а не со кабли и конектори.Или, за 50% од цената земаш од Anker, со поголем капацитет. Kudos на Apple за идејата, ама реализацијата од Anker е подобра.
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, White, KBS-WMS-01-W
970,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, Black, KBS-WMS-01
900,00 ден
GAMING WHEEL STAND LITE 2.0 NEXT LEVEL RACING, NLR-S040
11.970,00 ден
USB Flash Drive 2.0 64GB HAMA ROTATE, 10MB/S, BLACK, 00104302
420,00 ден
CPU AMD RYZEN 7 9850X3D, Octa Core, 5.6GHz 96MB s.AM5 TRAY 100-000001973
29.990,00 ден
HEADPHONES LOGITECH Gaming-Headset G325 Lightspeed Wireless, Lilac, w/microphone, BT/USB, PC/PS5/PS5, 981-001538
6.610,00 ден