Отвораш веб јутјуб и горе десно имаш едно камерче кликаш на тоа и имаш аплоад видео. Или ако имаш веќе само копи пасте линкотСтигна ајфонот. Снимив unboxing, али не знам да прикачам YouTube линк. Може асистенција?
Отвораш веб јутјуб и горе десно имаш едно камерче кликаш на тоа и имаш аплоад видео. Или ако имаш веќе само копи пасте линкотСтигна ајфонот. Снимив unboxing, али не знам да прикачам YouTube линк. Може асистенција?
Мислев видео линк на форумов, видеото е веќе прикачено на YTОтвораш веб јутјуб и горе десно имаш едно камерче кликаш на тоа и имаш аплоад видео. Или ако имаш веќе само копи пасте линкот
Од каде нарача маска фолија линкови ако може фала.Ајде. Фала за помоштаView: https://youtu.be/WjS5ymtWtM8
Фала тиБидна.
Честито нека е.

Од Амазон.де и Алза (Чешка)Од каде нарача маска фолија линкови ако може фала.
Одлично со здравје да се служиш.Фала ти
Мислењето е автоматски споено:
Од Амазон.де и Алза (Чешка)
Spigen iPhone 13 case
ESR Screen Protector 3 pack
FIXED Slim AntiUV Clear Case
Ајде. Фала за помоштаView: https://youtu.be/WjS5ymtWtM8
Се извинувам шо сум ќор.
Шо е тоа dialer assist?
Ако во именикот броевите ти се зачувани во локален формат (07х хххххх), кога одиш туѓина и сакаш да свртиш на некој број, автоматски додава +389 односно што треба за да завртиш дома.Шо е тоа dialer assist?
Ако во именикот броевите ти се зачувани во локален формат (07х хххххх), кога одиш туѓина и сакаш да свртиш на некој број, автоматски додава +389 односно што треба за да завртиш дома.
Не е тоа друже.
Различен формат дава како на сликите погоре.
Кај мене е на пример се поврзано.
Погледнете го атачментот 105837
Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација
Тоа е намената на таа функционалност, која постои уште од времето на Нокија, Ериксон и компанија. Можеби Ејпл нешто прилагодил или видоизменил, тоа не знам.Не е тоа друже.
Различен формат дава како на сликите погоре.
Кај мене е на пример се поврзано.
Погледнете го атачментот 105837
Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација
Тоа е намената на таа функционалност, која постои уште од времето на Нокија, Ериксон и компанија. Можеби Ејпл нешто прилагодил или видоизменил, тоа не знам.
Од сликите што си ги пратил, ама баш ништо не може да се заклучи.
Edno prasanje moguce li e da slusas youtube so zaklucen iphone ili mora da se kupuva toj premium ili kako i da e prv pat koistam vakvo telefonce pa ne znaam .
Fala ti za odgovorot
NET LAN WIRELESS PCI-E CUDY BE9300 Tri-Band WiFi 7, BT 5.4, WE9300S
2.590,00 ден
VGA ASROCK RX 9060 XT STEEL LEGEND OC 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, 90-GA5JZZ-00UANF
34.390,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND ROUND TUBE FREESTANDING SINGLE NEXT LEVEL RACING, 21"-65", 24kg MAX, NLR-R010
14.880,00 ден
CONVERTOR EXTENSION/SPLITTER CABLE FOR 5V 3-pin ARGB ACCESSORIES 1-3 (30cm) KOLINK BLACK, ZUAD-1473
410,00 ден
GAMING WHEEL STAND LITE 2.0 NEXT LEVEL RACING, NLR-S040
11.970,00 ден
PSU 750W LIAN LI SFX SP750 V2 80 Plus GOLD, FULL MODULAR, WHITE, SP750G
8.000,00 ден